Skocz do zawartości

Pudełka do X360 ;)

Featured Replies

Opublikowano

Siemq! Problem może nie jest jakiś wielki, ale nie wiem co wybrać... te pudełka czy może te droższe pudełka Z tego co widze te tańsze bardziej schodzą ;) Pisać co byście wybrali. Pozdro!

Edytowane przez Spyker

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tych drozszych nie mialem, ale te tansze to g.wno jakich malo. Nie maja nic wspolnego z oryginalnymi.

Opublikowano

Ja osobiście wole i bym wybral te drozsze. Sam mam prawie wszystkie gry w takich i jak dostaje w innym pudelko to mnie tylko denerwuje. Sa fajne, stylowe i fajnie sie otwieraja :P

Opublikowano

Tych drozszych nie mialem, ale te tansze to g.wno jakich malo. Nie maja nic wspolnego z oryginalnymi.

Opublikowano
  • Autor

do Owiec -->Skąd wiesz że te tańsze to g.ówno jak ich mało ??

Edytowane przez Spyker

Opublikowano
  • Autor

Wole trzymać gry w orginalnych pudełkach z okładką niż trzymać płyty jedna na drugiej w tych badziewnych cake'ach, a tak pozatym w orginalnym pudełku ładniej wygląda na półce ;)

Opublikowano

Ani jedne, ani drugie nie są oryginalne od x360.

Sam takie kupiłem i się nadziałem, są to pudelka od pierwszego xboxa.

Opublikowano
  • Autor

No jak to nie :( przecież pisze na tej aukcji pudełka że są orginalne do X360.... zgupiałem troche :mellow:

Opublikowano

IMO nie ma czegoś takiego jak oryginalne pudełka, bo pudełka z oryginałów różnią się od siebie, widać to np. po uchwytach na płytę.

Opublikowano
  • Autor

Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy!

Opublikowano
  • Autor

Nie kupiłem, ale porównałem ze zdjęciem na tej aukcji :P i wysłałem wiadomość do sprzedającego, żeby mi przysłał zdjęcia tego pudełka ;)

Opublikowano

No ja je kupiłem właśnie od tego gościa i dostałem pudełka od xboxa pierwszego.

Opublikowano

Skad wiem? Bo kupilem i bylem niemilo rozczarowany, bym wiedzial to bym sobie kupil zwykle czarne pudelka po 2zl w sklepie.

Opublikowano

Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy!

Kiedys widzialem gdy mialem 5 roznych gier 3 rozne rodzaje pudelek.

Opublikowano
  • Autor

To jak mi doradzicie brać czy nie??? IMO te zielone ładniej wyglądają niż jakieś czarne

Opublikowano

Kupiłem te zielone pudełka z linka który podałeś ;) Jak dojdzie paczka napisze czy opłacało się, czy nie :D (wysłano je wczoraj ;) )

Opublikowano

2 miesiące temu równiez kupiłem u tego uzytkownika pudełka. Kupowałem te droższe i tansze i oby dwa rodzaje to podróby pudełek do X360 te tańsze są beznajdziejnej jakości, natomiast te droższe są jakby lekko chropowate i mają inną zieleń niż te originalne ale za to są troche grubsze. Ogolnie to chyba nigdzie nie znajdziesz w 100% originalnych pudełeke do X360 :(

Opublikowano
  • Autor

Zdecyduje sie chyba na te droższe skoro i tak nigdzie nie znajde prawdziwych orginałek ;) Jeżeli nie bedą takie same jak na aukcji to wystawie negatywa i po sprawie ;)

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Pudełka doszły - te droższe. Są bardzo dobre i podobne do oryginalnych :) Polecam :) Później zrobię foty :)

Edytowane przez ksips1

Opublikowano
  • Autor

Dzęki za odpowiedź :D Czekam na fotki. Tylko szkoda, że tych pudełek już nie ma na allegro :(

Już są ^_^ Czekam na te foty i biore bez zastanowienia ;)

Opublikowano

jak to po co? hehe

by verbatimki ładnie sobie leżały w pudełkach