Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pudełka do X360 ;)

Featured Replies

Opublikowano

Siemq! Problem może nie jest jakiś wielki, ale nie wiem co wybrać... te pudełka czy może te droższe pudełka Z tego co widze te tańsze bardziej schodzą ;) Pisać co byście wybrali. Pozdro!

Edytowane przez Spyker

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tych drozszych nie mialem, ale te tansze to g.wno jakich malo. Nie maja nic wspolnego z oryginalnymi.

Opublikowano

Ja osobiście wole i bym wybral te drozsze. Sam mam prawie wszystkie gry w takich i jak dostaje w innym pudelko to mnie tylko denerwuje. Sa fajne, stylowe i fajnie sie otwieraja :P

Opublikowano

Tych drozszych nie mialem, ale te tansze to g.wno jakich malo. Nie maja nic wspolnego z oryginalnymi.

Opublikowano
  • Autor

do Owiec -->Skąd wiesz że te tańsze to g.ówno jak ich mało ??

Edytowane przez Spyker

Opublikowano
  • Autor

Wole trzymać gry w orginalnych pudełkach z okładką niż trzymać płyty jedna na drugiej w tych badziewnych cake'ach, a tak pozatym w orginalnym pudełku ładniej wygląda na półce ;)

Opublikowano

Ani jedne, ani drugie nie są oryginalne od x360.

Sam takie kupiłem i się nadziałem, są to pudelka od pierwszego xboxa.

Opublikowano
  • Autor

No jak to nie :( przecież pisze na tej aukcji pudełka że są orginalne do X360.... zgupiałem troche :mellow:

Opublikowano

IMO nie ma czegoś takiego jak oryginalne pudełka, bo pudełka z oryginałów różnią się od siebie, widać to np. po uchwytach na płytę.

Opublikowano
  • Autor

Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy!

Opublikowano
  • Autor

Nie kupiłem, ale porównałem ze zdjęciem na tej aukcji :P i wysłałem wiadomość do sprzedającego, żeby mi przysłał zdjęcia tego pudełka ;)

Opublikowano

No ja je kupiłem właśnie od tego gościa i dostałem pudełka od xboxa pierwszego.

Opublikowano

Skad wiem? Bo kupilem i bylem niemilo rozczarowany, bym wiedzial to bym sobie kupil zwykle czarne pudelka po 2zl w sklepie.

Opublikowano

Mylicie sie.... te pudełka są orginalne, przed chwilą porównałem je ze swoimi i nie ma ŻADNEJ różnicy!

Kiedys widzialem gdy mialem 5 roznych gier 3 rozne rodzaje pudelek.

Opublikowano
  • Autor

To jak mi doradzicie brać czy nie??? IMO te zielone ładniej wyglądają niż jakieś czarne

Opublikowano

Kupiłem te zielone pudełka z linka który podałeś ;) Jak dojdzie paczka napisze czy opłacało się, czy nie :D (wysłano je wczoraj ;) )

Opublikowano

2 miesiące temu równiez kupiłem u tego uzytkownika pudełka. Kupowałem te droższe i tansze i oby dwa rodzaje to podróby pudełek do X360 te tańsze są beznajdziejnej jakości, natomiast te droższe są jakby lekko chropowate i mają inną zieleń niż te originalne ale za to są troche grubsze. Ogolnie to chyba nigdzie nie znajdziesz w 100% originalnych pudełeke do X360 :(

Opublikowano
  • Autor

Zdecyduje sie chyba na te droższe skoro i tak nigdzie nie znajde prawdziwych orginałek ;) Jeżeli nie bedą takie same jak na aukcji to wystawie negatywa i po sprawie ;)

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Pudełka doszły - te droższe. Są bardzo dobre i podobne do oryginalnych :) Polecam :) Później zrobię foty :)

Edytowane przez ksips1

Opublikowano
  • Autor

Dzęki za odpowiedź :D Czekam na fotki. Tylko szkoda, że tych pudełek już nie ma na allegro :(

Już są ^_^ Czekam na te foty i biore bez zastanowienia ;)

Opublikowano

jak to po co? hehe

by verbatimki ładnie sobie leżały w pudełkach