Dico 0 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Condemned i Mirror's Edge które przyszło wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Lego Batman + Pure + Dragon Age: Origins. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Mafia 2 all the time Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Multi MW2 ... chyba już od miesiąca DVD w czytniku a ja wykorzystuję na grę każdą wolną chwilę w kolejce SHANK ,LARA C ...... może w tym roku ogram te tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
krusejder 1 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Włączyłem Fifę 10 na jeden mecz dla odprężenia i zrobiła się z tego kilkugodzinna sesja. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 MAFIA II i SPLIT/SECOND na zmiane. W multi tylko na pogaduchy MW1/2 , ale ogólnie dwójka już mi się przejadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zupełnie tak jak canuks, w MW2 cioram kiedy tylko mam taką sposobność. Od niedawna ponownie wykupiony gold, więc trzeba go wykorzystać na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Czekając na jesienne masakratory nadrabiam zaległości na klocku i gram na PC, na którym zasadniczo nie gram. Tomb Raider Underworld (Xbox360)- zaje.bongo Tomb Raider The Angel of Darkness (PC) - niby kaszanka ale lubię tą odsłonę Mafia - The City of Lost Heaven (PC) - kultowy klasyk Edytowane 8 Września 2010 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Spróbowałem Bioshock 2, ale ponieważ jedynkę tylko liznąłem, dwójka poszła na półkę. W końcu zacząłem też Mass Effect 2 - gra czekała na półce ze 2 miesiące, aż się doczekała Szkoda tylko, że na "klasycznym" TV gram... cóż, do PS2 się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wyrwałem Guitar Hero 2 nowke z gitara za 12 euro wiec z radosci dokupilem jeszcze Rock Band, Rock Band The Beatles i Guitar Hero Metallica do tego Kroniki Riddicka Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Chwilowo Mafia 2 <3, Just Cause 2 <3 i z doskoku Lego Batman coop, Riddick oraz Splinter - Ostatni Bastion w coop Z racji chwilowego braku neta na nowym mieszkaniu tylko to gram, ponieważ ponad 20 arcadówek pokazuje mi się jako triale bo nie zrobiłem DMR TOOL po serwisie konsoli w MS Czekam na net Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mass Effect 2- małe skazy nie zmieniają faktu że to jest sequel idealny, powinni go wstawić do Sevre i postawić obok wzoru metra. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Mass Effect 2 nawet nie zbliżył mnie do poziomu podjarania fabułą z jedynki, może to oklepana opinia ale prawdziwa, czuję jakbym grał w duży mission pack, gdzieniegdzie można było się zagłębić w ckliwość historii poszczególnych członków drużyny jednak fabularnie jako Mass Effect nie dali rady, cała reszta super, eksploracja, walka, ale np: Cytadela rozczarowuje, nie ma z kim pogadać pobiegać tylko krótkie "idź i daj im wycisk", jednak mimo tylu zastrzeżeń dałbym 8+, a obecnie tłukę Demon`s Souls...to jest masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jarek882 0 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Skonczyłem ostatnio Mafie II a teraz cisne na multi w mw2 Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Halo: Reach od jutra!! :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Halo: Reach :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Tak jak praktycznie cala moja friends lista... Halo:Reach. I tak juz zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mafia 2 skończona , teraz SPLIT/SECOND i multi MW2 , następne w kolejce Conviction i POP:ZP . Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Halo: Reach - kampania solo. Co za czadzior - wciąga jak bagno! Gram też w dodatek do Tomb Raider Underworld o nazwie Lara's Shadow. Okazjonalnie ciupię w Shank i Lara Croft GOL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dante's Inferno - bardzo fajna gierka choć mechanika GoW nie do końca pasuje. No nic, lepsze to niż brak slasherów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 teraz zajolem sie mass efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Będę się zabierał za Halo3: ODST, które dostałem od dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Tak jak praktycznie cala moja friends lista... Halo:Reach. I tak juz zostanie Najlepsze jest jak się wchodzi np. na VGC i na forach ci ludzie co mają w podpisie GT to prawie wszyscy mają HR PS. Żeby post nie był pusty - siostra przeszła Bad Company 2 i teraz jedzie World at War Edytowane 21 Września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja obecnie demo FNR4, full PGR4, Rock Band 2 i Crackdown. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czekam na Red Dead Redemtion trzeba ograć trochę najlepszych gier 2010 . W miedzy czasie tłukę sobie Arcade :Lara Croft and the Guardian of Light i inne . W planach zakup FIFY 11. No o to tyle na razie bedzie w co łupać do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi