Jump to content

Firefigt team-up

Guest

Recommended Posts

Posted

Jako, ze ODST w tym trybie nie ma matchmakingu, wiec wyprzedzajac premiere zakladam temacik, gdzie mozna zglaszac chec gry, znalezc ekipe do firefigh'a i robienia achievmentow z nim zwiazanych. 2 days 2 drop.

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest donsterydo
Posted

Tyle, że Psyko jeszcze gry nie ma bo nie miała u nas premiery :P

Guest donsterydo
Posted

Ale Psyko mieszka w Polsce, a w Polsce premiera jest 24/25. Nigdzie tej gry wcześniej nie dostaniesz.

Posted

Ale Psyko mieszka w Polsce, a w Polsce premiera jest 24/25. Nigdzie tej gry wcześniej nie dostaniesz.

Ja dostane ale mniejsza z tym :)

Admin wy(pipi) te posty bo burel sie robi, thx.

Posted

Bylem dzis w empiku, saturnie i media marktcie i nigdzie nie ma odst, ani zadnej wzmianki o nadchodzacej premierze.

Ja już mam, grę można kupić w Wawie w Saturn BlueCity.

Posted (edited)

Dzisiaj od około godziny 17 ja i mój brat (Razgriz PL) wyruszamy nabijać Achievy, zarówno w Firefight, jak i w multi H3. Wszystkich chętnych zapraszam.

Edited by barth
  • 1 month later...
Posted (edited)

Szukam 3 chetnych osob by pograc w fajerfajta i porobic acziwmenty z nim zwiazane ;]

gg 9893394

Edited by Guest
  • 2 years later...
Posted

Został mi do zrobienia jeden firefight. Mapa Chasm Ten - osiągnięcie 200 tysięcy punktów. Czy Ktoś mógłby mi pomóc to przejść? Im więcej osób, tym lepiej, chociaż nawet jeśli znajdzie się jeden chętny do pomocy gracz, będzie dobrze :) Samemu ciężko idzie, doszedłem do 100 tysiecy punktów, ale potem padłem. Jakby Ktoś chciał pomóc, proszę o info na priv.