Skocz do zawartości

PGL#6 Poznań Game Arena 16-18 października2009 [Zakończony]

Featured Replies

• Odpowiedzi 121
  • Wyświetleń 26,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Sprawa jest nam znana od jakiegoś czasu. Nawet w toku bym powiedział....

Opublikowano

O ile mi wiadomo (mogę się mylić!) pgl ps3 istnieje trochę dłużej niż nasz pgl. Chyba od wydania cod4.

Opublikowano

Mylisz się Kerlo, oni utworzyli go ponad pół roku po nas.

My przynajmniej zrobiliśmy badania zanim wzięliśmy jakąś nazwę ;)

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie - szkoda ze nasze maile pozostają bez odpowiedzi - chcieliśmy załatwić to po dżentelmeńsku...

Opublikowano

Dokładnie - szkoda ze nasze maile pozostają bez odpowiedzi - chcieliśmy załatwić to po dżentelmeńsku...

to co? napierdalamy?

Opublikowano

No cóż, nie pozostaje nic innego jak:

to co? napierdalamy?

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano

Fajnie było, ładne hostessy, duża impreza, Jamal w sumie napie.rdalał tak, że nic nie było słychać, ale flaki w środku skakały, czyli cała banda jołjołów przed sceną miała powód do ekstazy.

Za(pipi)istą reklamą dla speedballa są takie targi, aż chce się zagrać parę "deathmatchy" w takie coś, może jakaś spontaniczna wyprawa na Paintball Scenowiczów przy okazji jakiegoś eventu?

Pozdro dla całej ekipy z którą się trzymałem, szczególnie dla Stefana i "nowych Beatlesów":)

Wielki fucki dla jełopów z Allegro zarządzających salą muzyczną, nie umieli normalnie poprowadzić zabawy, by grali chętni, trzeba było się prosić z backstage'a tysiąc razy o partyjkę, bo woleli na siłę wyciągać ludzi z tłumu, no brawo... banda durni po prostu:)

Opublikowano

Molo Ty to sobie jakas karteczke z imieniem wydrukuj, bo na kazdej imprezie wygladasz inaczej ;]

Opublikowano
  • Autor

bo na kazdej imprezie wygladasz inaczej ;]

Buhahaha!

Opublikowano

Dostalem juz pare zdjec, bodajze Kilianowe ; >, waza ok 200mb wiec przy moim łączu uploud tego bedzie trwal wieki, dlatego tez mysle, ze sam autor je potem wszystkie wrzuci ;).

Natknelem sie na ciekawe foto haha

xD.jpg

Opublikowano

btw

100_5636.JPG

most handsome player ever?

Opublikowano

Nie bylo nagrody MHP...

Tak w ogole to jakos dziwnie sie to wszystko nalozylo aka

"most handsome player ever?

bedebrauciewaucie"

iksde

EDIT:

wywiad z naszym murzynem ;)

Edytowane przez _Bobek_

Opublikowano

Kawał porządnej murzyńskiej roboty dla wszystkich fanów jeżdżenia szybko (irony included):

pglr8.jpg

Logo do pobrania za free na moim storefroncie ;]

Opublikowano

Za(pipi)istą reklamą dla speedballa są takie targi, aż chce się zagrać parę "deathmatchy" w takie coś, może jakaś spontaniczna wyprawa na Paintball Scenowiczów przy okazji jakiegoś eventu?

hehe proste

jak by ktos zorganizowal cos w wawie (jakiegos lanika czy turniej) to ja moge ogarnac speedballa, w promo cenach (pole po taniosci, kulki w cenach hutrowych i pewnie sprzet by szlo pozyczyc) oczywiscie zabawa nie jest tania bo kazdy te 100zl min musial by przygotowac ale mysle ze warto. Mogl bym wam najpierw krotki trening z podstaw zrobic, jak niektorym sie wydaje ze to tylko proste strzelanie to polecam filmik "One with the gun" gdzie mozna zobaczyc o co w tym chodzi.

http://video.google.com/videoplay?docid=4272677497572201634#

2 lata temu na PGA w sobote bylo 2 miejsce w halo3 (zreszta z Toba) :P a w niedziele ugralem 5 miejsce w Speeda na 24 ekipy (trenujac od 3 miechow, grajac w eamie z 2 typami co pierwszy turniej w zyciu grali) :)

Edytowane przez Goldi69-PL-

Opublikowano

IMG_0250.JPG

Miniu jamochłon!

PS. Stefan aka Badyl aka Bogdan wyglądał na tym turnieju wyjątkowo inteligentnie. :P

a no właśnie:

IMG_0264.JPG

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano

Żałuje jak fix że mnie nie było ale odbije sobie na najbliższym kolejnym event'cie.

A to pare komentarzy nasuwających mi się na myśl po oglądnięciu zdjęc od bobka

MOLO - gej

Bieniu - palisz ?

Zielony - ledwo co poznałem xD

Boczek - na każdym zdjęciu mina typu "(pipi) z kim ja będe pił"

Stefan - to nadal stary dobry Bogdan

Nagrody zajefajne, respekt !

Edytowane przez Pchela

Opublikowano
  • Autor

Flacha, Miniu, Bieniu - nie mamy waszych adresów do wysyłki. Na PW je poproszę.

Opublikowano

Turniej zajefajny, gratulacje dla zwyciezcow.

Chcialem takze przeprosic chyba kolejny juz raz za moje zachowanie troche mnie ponioslo, ale to wina konradosa ;) Takze sry.