Jump to content

Borderlands

Featured Replies

Posted

Witam w środę będę miał swoją kopię Borderlands a jako że gra zyskuje bardzo wiele w co opie chciałbym znaleźć 2- 3 osoby do wspólnego przejścia gry.

Nie mam wiele czasu na granie i będę grywał w godzinach wieczorno -nocnych ( 20 -1) w tygodniu od pon do czwartku i może także soboty i niedziele w godzinach porannych (10-14) ale to zależy od pogody na dworze :)

• Replies 25
  • Views 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chętnie bym się dołączył, ale wczoraj właśnie dobiłem swoja postać do 20 lv.

Szukam ludzi do pogrania na min levelu 25

Ja bym zagrał z chęcią pod warunkiem że osoba ma headseta. Jeszcze w to nie grałem więc jak zacznę to będę miał 1 lvl. Najlepiej jak 2 osoba by miała podobny lvl.

• Author

to ja się piszę ale wpierw musi dojść mój egzemplarz gry (jutro max w czwartek)

ja jak narazie lv 12 , jak cos pisac chetnie pogram ( zaczac od poczatku tez moge byle team byl pelny) GT:DziobPL

Edited by Dziabong

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author

ekhm w końcu dostałem swój egzemplarz gry (tak z miesiąc czekałem na niego) i jeżeli ktoś jeszcze gra to chętnie pogram w coopie

• 1 month later...

Szukam chętnego w zgnieceniu przeciwników z nowego dodatku Mad Moxxi's Underdome Riot . GamerTag w podpisie

• 4 weeks later...

Jak ktos chce jeszcze pograc to zapraszam :D 36lvl i rosnie..

• 1 month later...

Znajdą się odważni do spróbowania ubicia Crawmarxa (ostatni boss z nowego dodatku, lekki sajko)??

• 2 months later...

Jak ma ktoś wszystkie DLC do gry i chciał by przejsć jakieś qesty to chętnie zagram np zabicie tego cholernego rak/skorpiona i hordy u moxxii .

jak chcesz to w armory moge pyknac dzisiaj, od 17 do 19 powiedzmy mam czas bo potem w alana chce porypac.

Ma ktoś w najbliższych dniach ochotę na Moxxi i Knoxxa?

chętnie pogram ,najlepiej w tym tygodniu po 15:30. Hela napisz na XBL i jutro pykniemy

O, ku.rwa.

Dzisiaj dołączyłem się do gry gdzie nie było nikogo w pomieszczeniu pełnym przedmiotów, może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że na ziemi leżało:

- 3 bronie Pearlescent (najrzadsze możliwe dodane w ostatnim DLC)

- 3 zbroje Pearlescent

- kilkanaście broni - Dark Orange (drugie najrzadsze)

- od chu.ja wszelkiego rodzaju przedmiotów Orange.

Zgarnąłem wszystko.

Edited by Hela

• 1 month later...

Mam aktualnie misję z Kromem i widzę, że można go zabić w co-opie, zgarniając aczka za 35punktów. Ktoś pomoże? Godzina obojętna.

Jutro po 17 mogę grać jak chcesz.

• 4 weeks later...

czy jak sciągne wszystkie 3 dodatki to czy grając w pierwszy (ten o zombie) bede już miał podniesiony max level do 61 ??

nie takie było pytanie zle zrozumiałeś

chodzi mi o to czy grając juz w pierwszy dodatek (a mając sciągniety tez 3ci)bede mógł zbierac doswiadczenie powyżej 50go levela??

Jezus ..... a niby czemu nie ? w secret armor do 61 lvl możesz dobić ,wręcz musisz .