Opublikowano 26 października 200915 l Witam w środę będę miał swoją kopię Borderlands a jako że gra zyskuje bardzo wiele w co opie chciałbym znaleźć 2- 3 osoby do wspólnego przejścia gry. Nie mam wiele czasu na granie i będę grywał w godzinach wieczorno -nocnych ( 20 -1) w tygodniu od pon do czwartku i może także soboty i niedziele w godzinach porannych (10-14) ale to zależy od pogody na dworze
Opublikowano 26 października 200915 l Chętnie bym się dołączył, ale wczoraj właśnie dobiłem swoja postać do 20 lv.
Opublikowano 26 października 200915 l Ja bym zagrał z chęcią pod warunkiem że osoba ma headseta. Jeszcze w to nie grałem więc jak zacznę to będę miał 1 lvl. Najlepiej jak 2 osoba by miała podobny lvl.
Opublikowano 27 października 200915 l Autor to ja się piszę ale wpierw musi dojść mój egzemplarz gry (jutro max w czwartek)
Opublikowano 27 października 200915 l ja jak narazie lv 12 , jak cos pisac chetnie pogram ( zaczac od poczatku tez moge byle team byl pelny) GT:DziobPL Edytowane 27 października 200915 l przez Dziabong
Opublikowano 21 listopada 200915 l Autor ekhm w końcu dostałem swój egzemplarz gry (tak z miesiąc czekałem na niego) i jeżeli ktoś jeszcze gra to chętnie pogram w coopie
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Szukam chętnego w zgnieceniu przeciwników z nowego dodatku Mad Moxxi's Underdome Riot . GamerTag w podpisie
Opublikowano 2 marca 201015 l Znajdą się odważni do spróbowania ubicia Crawmarxa (ostatni boss z nowego dodatku, lekki sajko)??
Opublikowano 13 maja 201014 l Jak ma ktoś wszystkie DLC do gry i chciał by przejsć jakieś qesty to chętnie zagram np zabicie tego cholernego rak/skorpiona i hordy u moxxii .
Opublikowano 14 maja 201014 l jak chcesz to w armory moge pyknac dzisiaj, od 17 do 19 powiedzmy mam czas bo potem w alana chce porypac.
Opublikowano 19 maja 201014 l chętnie pogram ,najlepiej w tym tygodniu po 15:30. Hela napisz na XBL i jutro pykniemy
Opublikowano 22 maja 201014 l O, ku.rwa. Dzisiaj dołączyłem się do gry gdzie nie było nikogo w pomieszczeniu pełnym przedmiotów, może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że na ziemi leżało: - 3 bronie Pearlescent (najrzadsze możliwe dodane w ostatnim DLC) - 3 zbroje Pearlescent - kilkanaście broni - Dark Orange (drugie najrzadsze) - od chu.ja wszelkiego rodzaju przedmiotów Orange. Zgarnąłem wszystko. Edytowane 22 maja 201014 l przez Hela
Opublikowano 30 czerwca 201014 l Mam aktualnie misję z Kromem i widzę, że można go zabić w co-opie, zgarniając aczka za 35punktów. Ktoś pomoże? Godzina obojętna.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Ja jestem ogólnie chętny do pogrania dla funu i przy okazji można jakieś achivy powbijąć. Gram od wczoraj i jest świetnie, mam dopiero 12 lvl, pierwsze przejście. Jakby chciał ktoś pobiegać ze mną i pośmiać się to zapraszam. http://profile.mygamercard.net/KIELiCH%20PL dodawać do listy.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Niestety jeszcze nie, na razie tylko podstawka :confused: Ale zapraszam
Opublikowano 29 lipca 201014 l czy jak sciągne wszystkie 3 dodatki to czy grając w pierwszy (ten o zombie) bede już miał podniesiony max level do 61 ??
Opublikowano 31 lipca 201014 l nie takie było pytanie zle zrozumiałeś chodzi mi o to czy grając juz w pierwszy dodatek (a mając sciągniety tez 3ci)bede mógł zbierac doswiadczenie powyżej 50go levela??
Opublikowano 31 lipca 201014 l Jezus ..... a niby czemu nie ? w secret armor do 61 lvl możesz dobić ,wręcz musisz .