boraz1987 2 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Już w piątek w kinach. 5 minutowy trailer: Click Czekam z wywieszonym jęzorem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja rowniez, premiera u nas tez 30 czy pozniej? Wczesniej film mial miec premiere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Wszedzie brak daty premiery w Polsce... jaka kpina <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Pewnie nie puszczą w kinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Znowu trzeba bedzie film ukrasc z internetu. Ciekawe ile poczekamy na dvd ripa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Zapewnie nie chca dac do kin bo boja sie obrazic uczuca religine bo tutaj 2 kolesi chodzi do kosciola a potem zabija, bawiac sie w Boga (i dobrze robia) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale Antychrysta juz mogli puscic, tak ??. Kurde, jak moze tego filmu nie byc w kinach, to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ...to dlatego, że pokolenie PRL jest tak mocno przeczulone religijnie. Puściliby taką luzacką siekę w Dzień Wszystkich Świętych i jeszcze z podtytułem "Dzień Wszystkich Świętych", to dystrybutor pewnie wypłacałby odszkodowanie księdzu dyrektorowi. Antychrysta puścili, bo to "typowy horrorek" i jego "otoczka" nie wbija się tak bardzo w kontekst(+ moherowe babcie i tak są za durne żeby załapać abstrakcję filmową), jak " otoczka" "Świętych 2" wbija się w kontekst >polskiej tradycji wyznaniowej<. mały offtop: Ostatnio nawet jedna ze studentek z Litwy, z "wymiany"na mojej uczelni wyraziła się, że to dziwne, że młodsze pokolenie jest takie "odprężone", podczas gdy starsze jest tak ortodoksyjne. A! No i uznała te gigantyczne tłumy kotłujące się na cmentarzyskach 1 listopada za zjawisko niesamowite i niespotykane. Heh! Premiera BS2: ASD to kolejne pole walki w konflikcie pokoleń, które dzieli przepaść. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 TO JEST KAAATAAAAASTROOOOOFAAAAAAAAAAAAAA. Jedynka byla przecudna... no nic... szukamy torrrentow, bo nie wydole Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 taki sobie ten trailer. mam nadzieje film ze da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 jedynke ratowal tylko willem dafoe, reszta byla przecietna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Przecietna? A scena z kotem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 to był defoe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Scena z kotem to bylo mistrzostwo heh . Scena w burdelu tez byla niezla. Wogole - dla mnie caly film byl swietny :]. Teraz pozostaje czekac, az dwojka pojawi sie w naszym poieknym kraju na DVD. Doszedlem do wnisoku, ze szkoda sobie psuc klimat ripem z torrenta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ssacz_Shen 0 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 mozna juz ze tak powiem zakupic wersje dvd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Fpytkę, biegnę do sklepu Mam nadzieję, że trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Całkiem zacne filmidło. Przez te prawie dwie godziny mamy całkiem zabawne sytuacje plus sporo akcji. Jako luzacka strzelanka przy piwku sprawdza się świetnie. Jest i Dafoe Edytowane 13 Lutego 2010 przez Dante Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A wg mnie totalne dno. Popłuczyny po jedynce mega kicz na każdym kroku:/ Bez kitu zawiodłem sie cholernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pomyslalem sobie po obejrzeniu filmu, ze je.bne tutaj opinie na 4 posty. Nie chce mi sie jednak jej w ogole pisac. Filmem jestem zawiedziony. Nie dosc, ze nie umywa sie do jedynki, to jeszcze ja kopiuje (wiem, ze specjalnie ale po kiego chu.ja??). Do tego gra aktorska pada na pysk. Jedynke ratowal Defoe i to on gral pierwsze skrzypce w scenach "z policjantami". Teraz jego miejsce zajela zona Dextera (co jeszcze da sie zniesc) ale zaczela sie mocniej udzielac trojka drombo z kretynskim "groszkiem" na czele. Nosz ku.rwa mac. Na dodatek naszych glownych bohaterow mocno posunal zab czasu. 8 lat miedzy fabulami filmow ma sie nijak do 11 lat jakie dzieli krecenie obu czesci. Uzywanie synonimu "mlody indiana johnes" w zastepstwie dla Sean Patrick Flanery bylo by mocnym ku.rwa naduzyciem. Nie dosc, ze koles gra teraz ch.ujowo, rozpisali mu najglupsze teksty ("czcijmy jezusa ho ho ho") to wyglada jak ja pier.dole. Serio, jak zobaczylem pierwszy raz trailer to zaraz sprawdzilem czy to ten sam aktor wcielil sie w role Connera. A w filmie wyglada jeszcze gorzej. Paradoksalnie najlepiej wizualnie wypadl El Duce (tylko broda mu urosla) a z nowej ekipy Meksykaniec daje rade (ale i tak nie siega do piet Rocco). Co by tu dalej... A no tak, fabula xD Ozeszku.rwa. Karzel zabojca z kompleksem nizszosci xD Wspominalem, ze 2 zrzyna z czesci pierwszej? Chetnie bym wymienil co zerzneli ale szoda mi czasu wiec napisze, ze wiekszosc (slawtna lina tez sie pojawi). Moim zdaniem strasznie to tandetnie wyszlo bo o ile w jedynce wszelkie odpaly (jak scena z kotem) byly smaczne tak w 2ce chce sie po tym juz tylko rzygac. Muzka tez kiepsko. Strasznie tandente motywy i zapomnijce o wstawkach jak ta w scenie zabojstwa zabojcy (hehe). Jako fanboy 1ki jestem mocno rozczarowany. Wyszedl z tego wszystkiego wlasciwie pastisz czesci pierwszej. Jest tragicznie. Ta czesc nie powinna w ogole powstac (i to po tylu latach!). Dam 2/10 bo przy akcjach z Meksykancem moze raz sie usmiechnalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Przyznaje racje: 1 lepsza. I to sporo. Nie mniej jestem zadowolony, bo 1 to jeden z najlepszych filmow jaki w zyciu widzialem, wiec nie spodziewalem sie, ze go doscignie. Warto bylo kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Jedynka to nadal jeden z moich ulubionych filmów z dwójki nie pamietam nic, to pewnie była słaba, zobaczymy co teraz wyjdzie https://deadline.com/2021/11/boondock-saints-3-norman-reedus-sean-patrick-flanery-troy-duffy-reunite-hot-afm-title-1234865849/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 O boze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi