Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 339 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Jeżeli ktoś z forum dostanie kod do bety Medal of Honor na PS3 to niech zrobi konto i podzieli się nim na forum, byśmy w większej ilości mieli do bety dostęp ;)

Może daj jakieś namiary jak zdobyć kod itp. Jakby co to mogę udostępniać konto.

Opublikowano

Jeżeli ktoś z forum dostanie kod do bety Medal of Honor na PS3 to niech zrobi konto i podzieli się nim na forum, byśmy w większej ilości mieli do bety dostęp ;)

Może daj jakieś namiary jak zdobyć kod itp. Jakby co to mogę udostępniać konto.

beta jest otwarta dla wszystkich od 21 czerwca w czwartek rusza beta dla tych co maja preorder

Opublikowano

17.06 dla preorderowców z VIP kodem, a 21.07 dla pozostałych preorderowców! Jak ktoś będzie wiedział gdzie można zdobyć betę lub będzie miał wolny kod proszę o PM :)

Opublikowano

Pamiętam, że beta Bad Company 2 też była ograniczona, a dało się udostępnić konto, żeby ktoś inny mógł skorzystać.

Dlatego mam nadzieję, że jeśli ktoś z nas dostanie dostęp do bety MOH albo zbliżającej się bety TDU2 (zapisy na ich stronie, im nas więcej tym większa szansa). Będę wdzięczny jeśli ktoś poratuje kontem z betą MOH, a jeśli się dostanę do bety TDU2 to na pewno też je udostępnię. Pozdro.

Opublikowano

Dołączam się do prośby. Jeśli ktoś dostanie się do Betki to proszę o udostępnienie konta coby sobie ją ściągnąć. W przyszłości na pewno się odwdzięczę ;)

Opublikowano

Dołączam się do prośby. Jeśli ktoś dostanie się do Betki to proszę o udostępnienie konta coby sobie ją ściągnąć. W przyszłości na pewno się odwdzięczę ;)

Dolaczam sie do prosby,bo gram.pl cos nie chce wyslac kodu;(

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce się srykać z zakładaniem dwóch kont, to za jakąś godzinke bedę udostępniał konto z betą. Oczywiście jeżeli będzie się dało, czyt. 'beta nie będzie aktywowała konta'.

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce się srykać z zakładaniem dwóch kont, to za jakąś godzinke bedę udostępniał konto z betą. Oczywiście jeżeli będzie się dało, czyt. 'beta nie będzie aktywowała konta'.

Więc jeśli się da to prosiłbym o dane konta :)

Opublikowano

Ja właśnie udostępniłem betę z mojego konta PSN kumplowi bo miał jakieś problemy z downloadem, więc da się. Pozdro

To że się da to jest pewne, chodzi mi o to, że jeżeli beta aktywuje konto to beta zadziała tylko na 5 konsolach.

Opublikowano

http://www.ps3info.p...sz-bet-MoH.html

Sprawdzone, działa - mam nadzieję, że nie łamię regulaminu, ale wiele osób się ucieszy.

Także potwierdzam,działa :D

A mi wyskoczył komunikat, że na chwilę obecną nie mają już kluczy. Będą za tydzień lub dwa :(

Ja właśnie udostępniłem betę z mojego konta PSN kumplowi bo miał jakieś problemy z downloadem, więc da się. Pozdro

To że się da to jest pewne, chodzi mi o to, że jeżeli beta aktywuje konto to beta zadziała tylko na 5 konsolach.

To jak zostanie Ci wolny slot to chętnie skorzystam :)

Opublikowano

Luzik, jesteś pierwszy w kolejce. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Beta rusza dopiero 21 tak ?

No i nie wiadomo czy będzie trzeba być zalogowanym na koncie z którego się ściąga, czy mozna na swoim.

Opublikowano

Luzik, jesteś pierwszy w kolejce. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Beta rusza dopiero 21 tak ?

No i nie wiadomo czy będzie trzeba być zalogowanym na koncie z którego się ściąga, czy mozna na swoim.

No właśnie może być tak, że trzeba być zalogowany na konto z betą żeby można było grać. To byłoby nieciekawie.

Według tego http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,8030241,Beta_Medal_of_Honor_rozpoczeta.html beta dla niektórych już jest.

Opublikowano

No i jest tak jak podejrzewałem, beta aktywuje konto na konsoli. Jakby ktoś był chetny to niech napisze posta, zostały 3 miejsca.

Tomek P. sprawdź PM.

Opublikowano

ja tez bym prosil

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Ja tez.

Ja jestem chętny na betę Medala :)

Sprawdźcie PMki.

Jak pisałem wcześniej, beta aktywuje konto, 5 miejsc już zajętych, a szkoda.