Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Przyjme kod na bete Batman: Arkham Orgins. Kody na PW

Może być też konto. :)

Edytowane przez CraftManiac

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 338,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

kod na 30dni plusa dla  kont ktore jeszcze nie korzystaly z 30niowego traila:

49RK-CCN5-6NND

Opublikowano

Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał.

EDYTA. Ja naprawdę chce kod. :)

Edytowane przez TAILOR

Opublikowano

No chociaz dajcie plusa, jak wykorzystacie ten kod, co by bylo wiadomo.

Opublikowano

Mowisz masz;)

Masz zbędny kod do 30 dniowego triala PLUSA? Żaden problem. Wyślij mi go na PW. Zyskasz moją dozgonną wdzięcznoś i zaoszczędzisz nerwów innym użytkownikom forum, którzy wpisują zużyty kod po raz piąty, bo się komuś nie chciało pochwalić, że go wykorzystał.

EDYTA. Ja naprawdę chce kod. :)

Opublikowano

wiecej nie mam w chwili obecnej jak cos bede mial to zapodam..

a teraz lapcie mam kod do GTAIV na x360 na  gamerpic  znalazlem ostatnio pomiedzy grami niezdrapany i niewykorzystany...:

BHMMM-JDQ2G-3MGHR-76P79-6XWHY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS4_Wel_07_50.jpg

Kod na dynamiczny motyw PS4. Jak na obrazku
QGRM-LKN9-2GND

EDIT: 
@vip77
napisane jest, że dynamiczny motyw

Edytowane przez mr.Zajac

Opublikowano

Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni.

Opublikowano

DCDP-BKNB-KLKR

dynamiczny motyw z the last of us (zapomnialem sobie o nim ze mam do wydania :)

@mr.Zajac

jak to motyw wysylany na maila przez sony, bo na taki mi po zdjeciu wyglada to on nie jest dynamiczny ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zanim napiszecie prośbę o coś, przeczytajcie z łaski swojej regulamin tego tematu.

Opublikowano

kod na ps vita na darmowe minuty skype SKYPE-YVMYY-YT7JJ-NNRUR-R4F9E

dynamiczny motyw the last of us - GNRF-JMN6-NTGJ

Edytowane przez gostdog

Opublikowano

Jak zużyjecie jakiś kod to dajcie znać o tym, a nie po cichaczu wpiszecie i zadowoleni.

Problem chyba w tym, że sporo kodów wykorzystują tzw. "goście forumowi", nie użytkownicy. Więc najlepiej ogłosić co się ma i dawać zainteresowanym na PW.

Opublikowano

Albo zahasłować temat i dostęp tylko dla zarejestrowanych.

Opublikowano

Już był poruszany ten temat (dostep dla zarejestrowanych) i nie da się konkretnego tematu, a jedynie całe podforum. Z hasłem pewnie jest podobnie, ale tu pozostaje kwestia komu dać passy :D

Opublikowano

Kody na demo Beyond: Two Souls.

J2RG-RNNA-G26H

QED6-CNNK-N8QJ

Opublikowano

Przypominam o dziękowaniu za kody.

Wpisałeś kod i zadziałał? Daj autorowi plusa.

Wpisałeś kod i nawet nie podziękowałeś? Czeka Cię ban.

Opublikowano

Własnie chciałem skorzystać, ale nic z tego :(

EDIT.

można by pozmieniać trochę zasady w stylu:

-mam kod na (...), proszę o kontakt na PW ?

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ;):ninja: )

Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane?

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to kod jest zyebany ?

Opublikowano

Na koncie, w którym chcesz wpisać kod musisz mieć uzupełniony numer aktywnej karty debetowej. Chyba chodzi o to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie. Dostałem kilka dni temu kod na miesiąc plusa na pocztę (ktoś chce kupić? ;):ninja: )

Chodzi o to, że kod nie chce działać. Sprawdzałem na kontach, na których na pewno nie były kody trialowe używane, a nawet założyłem specjalnie nowe randomowe konto i nic. Jakieś sugestie, co może być grane?

prawdopodobnie kod jest na ''nowe'' konta, ja kiedys wykorzystalem u siebie traila od tamtej pory traile miesieczne juz nie dzialaly/laja..no i plus to co napisal maztika powyzej...

Edytowane przez shy4