Opublikowano 18 grudnia 200915 l Ma ktoś kod do Bety Bad Company 2? Czy konto do udostępnienia czy coś
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Ma ktoś kod do Bety Bad Company 2? Czy konto do udostępnienia czy coś Sprawdż PW.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l to ja juz nie wiem, prosimy tu o kody czy nie? Skoro kolega powyżej juz dostał to ja nadal bardzo bardzo chetnie przyjme kod na Bad Company 2. Dzieki.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Sorry za offtop ale ten kod już raczej ci się nie przyda, bo jutro oficjalnie zamykają wersję BETA BC2.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Jak ktoś mi pomoże z kodami do Dragon age to oddam jeden kod na zbroje smoczą
Opublikowano 21 grudnia 200915 l witam ze stronki www.modnation.com można było pobrać Exlusive beta Modnation Racers-1warunek-konto trzeba mieć na ps Store US.Nie kupujcie ludzie od osób z Allegro ,które przed świętami mają zamiar wypchać sobie portfele waszymi pieniędzmi.Wiem ,że to może być warn,ale pytam grzecznościowo,bo chciałbym pomóc-czy jak już ściągnąłem ten kod i użyłem czy mogę Go podać dalej???Pozdrawiam
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Sorry za offtop ale ten kod już raczej ci się nie przyda, bo jutro oficjalnie zamykają wersję BETA BC2. beta ponoć sobie działa w najlepsze w dalszym ciągu, wiec moja prośba a kod do BC2 jest aktualna, nawe jeśli miałbym pograc przez 1 dzien. jak co to PM. senx.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Mam do wykorzystania kod na demo God of War 3. Założyłem już nowe konto, więc jakby ktoś był chętny to będe mógł mu udostępnić w późniejszych godzinach. Jeżeli to nie jest sprzeczne z zasadami tego tematu (nie pamiętam, później przeczytam kolejny raz) to możecie prosic o dostęp w tym temacie. Więcej informacji za jakieś 2,5-3h Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l To ja poproszę. Będę bardzo wdzięczny. Edytowane 24 grudnia 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' Teraz moja prośba do osób pobierających demo: 1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum. 2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło). Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście). 3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim. Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad. Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych. Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech. TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Dobra, zasady przeczytane wszystko jasne Tak jak w pierwszym poście czyli osoby chętne na dostęp do konta z demkiem GoW 3, proszone są o napisanie, że 'są chętne' Teraz moja prośba do osób pobierających demo: 1. Od razu po załączeniu pobierania, proszę o wysłanie do mnie wiadomości na PSN z pobieranego konta (jestem dodany jako znajomy na tym koncie), a w treści napisać swój nick z forum. 2. Od razu po wysłaniu wiadomości, proszę o usunięcia konta z demem ze swojej konsoli (tym sposobem nie będzie was kusiło aby zmienic hasło). Demko będzie się normalnie ściągało i będzie je można uruchomić na swoim głównym koncie (sprawdziłem osobiście). 3. Osoby które dostaną dostęp do konta, są proszone o nieprzekazywanie dostępu osobom trzecim. Te trzy proste zasady mają pomóc w znalezieniu ewentualnego cwaniaczka, który będzie chciał zmienić hasło do konta. Oczywiście będzie potrzebna wasza pomoc, poprzez stosowanie się do tych zasad. Sam będe się starał o zmienianie hasła co kilka udostępnień (domyślnie 5) w celu zmniejszenia grupy podejrzanych. Prosze wszystkich o dostosowanie się do zasad tego tematu jak i do tych dodatkowych trzech. TheBestia zaraz Ci wyśle pasy do konta. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Jestem chętny
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Również byłbym zainteresowany. Z góry dzięki. Edytowane 24 grudnia 200915 l przez warmc
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Moge prosić o dostęp do konta z demkiem GOW3 Do Usunięcia Edytowane 27 grudnia 200915 l przez przemekstr
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Sprawdź PW EDIT: Jakby ktoś miał kodzik na ModNations Racers to mogę założyc konto Edytowane 25 grudnia 200915 l przez Square
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Czy ja mógłbym dostać pass do konta z demo GoW III? Bardzo dziękuję z góry.
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Sprawdźcie wiadomości Przypominam chętnym na demo GoW 3 aby zapoznali się z moim postem na drugiej stronie tego tematu (#36). Przygarne kod na ModNations Racers w celu założenia konta. Edytowane 25 grudnia 200915 l przez Square