Opublikowano 11 listopada 200915 l mam problem z acziwem Pit Boss Run The Pit in ?S.S.D.D? and finish with a final time under 30 seconds. zrobilem to z kolesiem w coopie na special ops w czasie 28s i nie dostalismy osiagniecia To mozna zrobic tylko samemu w kampanii czy cos sie zgliczowalo?
Opublikowano 12 listopada 200915 l No więc jest ktoś chętny na Co-op'a w Misjach specjalnych ? Lecimy od razu na 3 gwiazdki ,żeby nie było skamlania że za trudno Jak macie jakieś "patenty" sposoby na przejscie którejś MS to wpisywać ,filmiki miło widziane
Opublikowano 12 listopada 200915 l nie czytałem, bo nie chcę sobie psuć zabawy, ale na pierwszy rzut oka, ktoś się napracował. być może okaże się wartościowe... http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=188105
Opublikowano 12 listopada 200915 l Witam ma pytanko do tych co w singla młócą Czy jak przechodzę misje na weteranie ale jedną przejdę o poziom niżej bo za trudna to dostanę na końcu achievement za przejście gry na poziomie doświadczonym lub weteranie ? Czy trzeba przejść wszystkie misje na doświadczonym lub wszystkie na veteranie ?
Opublikowano 12 listopada 200915 l Trzeba przejść raczej wszystkie na weteranie. Ja właśnie młócę w singla na weteranie i zdaje mi się że łatwiejszy niż ten w czwórce. Jakoś tak sprawniej idzie .
Opublikowano 12 listopada 200915 l JA jestem chętny na coopa w misjach codziennie po 21 mój gamertag gwynbleeid
Opublikowano 28 listopada 200915 l Szybkie pytanie nie dotyczące Spec Ops ale dotyczące COD:MW2 Jest taki Achiv Zabij 5 kolesi pięcioma różnymi rodzajami broni pod rząd czy jakoś tak. I tak zabijam kolesia pistoletem, kolejnego granatem, nastepnie wyzynam klienta nożem podnosze kałacha zabijam kolejnego na koniec zabieram obrzyna i ładuje w ostatniego i H.uj Achiw nie wpada :confused: Co robię źle? może to w jakimś czasie trzeba zrobić albo granat i nóż to nie broń tylko gadżet
Opublikowano 28 listopada 200915 l Trzeba zabić pięciu przeciwników z rzędu, przy użyciu pięciu różnych broni. Odpal misję specjalną "Suspension" na najniższym poziomie trudności. Na ziemi leży mnóstwo karabinów, z których możesz skorzystać. Dobrze jest zacząć od granatu.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Lepiej odpuść sobie granat, tak jak pisał Scorp1on, misja Suspension, na starcie za Tobą jest trochę róznych pukawek, podnoś po jednej i zabijaj, ja takl zrobiłem i problemu nie było
Opublikowano 28 listopada 200915 l Ja trofeum co prawda ale nabiłem w misji w fawelach, tona gości tam lata i każdy z inną bronią. A sposoby na misje w SO... Hmm... "Bezpieczeństwo kraju": Najlepiej bronić się od razu z lewej strony. Za tym barem. Podnieść wieżyczkę z niego i ustawić w stronę stacji benzynowej. Pod "daszkiem" chować się przed Predatorem, który nigdy cię tam nie trafi(trafiają albo za betonową ścianę albo w dach nad którym chowasz się. Nie wychodzić tylko czekać aż przeciwnicy sami wyjdą zza rogu i zza drzwi, wtedy ich zabijać. Śmigłowce i BTR-y na końcu jak już się pokona ludzików.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ktoś chętny na misje specjalne dzisiaj i jutro od 15:00 do 21:00 .walic na XBL
Opublikowano 4 stycznia 201015 l ktoś chetny na misje specjalne:P na weteranie cały tydzień jestem dostepny (jak mnie nie ma lajvie pisac na gg)
Opublikowano 9 lutego 201015 l Potrzebuje kogoś do zrobienia Wet Work i Armor Piercing na weteranie oraz achiva down but not out.
Opublikowano 18 marca 201015 l ktoś chętny na misje specjalne na tą sobotę ,zostały mi wszystkie z kolosami :confused: i 2 w przed ostatniej paczce ... atak na posesję i ta zzebraniem danych z 3 kompów . Pasowało by mi w tą sobotę . pisać na XBL.
Opublikowano 18 marca 201015 l Jest ktoś chętny na Wetwork? Wetwork nieauktualny.Do 69 gwiazdek zostały tylko 2 misje: Snatch and Grab i Wardriving.O ile z pierwszą raczej sobie poradzę, to potrzebowałbym kogoś do tej drugiej.
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Szukam chetnego, zeby Spec Opsy porobic i acziki z nimi zwiazane. Przy probie wyszukania meczu wyrzuca z XBL ;/ Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez Gość
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l W sumie to ja jeszcze nie zacząłem specopsów, jestem chętny. GT: jarken PL
Opublikowano 1 maja 201014 l ja także jestem chętny na misje specjalne . bedze dzisiaj ok 23:00 to możemy pograć 1-2h no i jutro myślę ze cały dzień. Zostały mi 2 ostatnie paczki z misjami ,wiec miło by było jak ktoś był w tym samym miejscu co ja . Pisac na XBL jak ktoś chętny
Opublikowano 9 maja 201014 l Szukam kompana do zrobienia wszystkich misji w SpecOpsach, zainteresowani kontakt na livie.