Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 2

Guest Beka Wnusiu

Recommended Posts

Guest Beka Wnusiu

mam problem z acziwem Pit Boss

Run The Pit in ?S.S.D.D? and finish with a final time under 30 seconds.

zrobilem to z kolesiem w coopie na special ops w czasie 28s i nie dostalismy osiagniecia

To mozna zrobic tylko samemu w kampanii czy cos sie zgliczowalo?

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Witam ma pytanko do tych co w singla młócą:) Czy jak przechodzę misje na weteranie ale jedną przejdę o poziom niżej bo za trudna to dostanę na końcu achievement za przejście gry na poziomie doświadczonym lub weteranie ? Czy trzeba przejść wszystkie misje na doświadczonym lub wszystkie na veteranie ?

• 3 weeks later...

Szybkie pytanie nie dotyczące Spec Ops ale dotyczące COD:MW2 :thumbsup:

Jest taki Achiv Zabij 5 kolesi pięcioma różnymi rodzajami broni pod rząd czy jakoś tak.

I tak zabijam kolesia pistoletem, kolejnego granatem, nastepnie wyzynam klienta nożem podnosze kałacha zabijam kolejnego na koniec zabieram obrzyna i ładuje w ostatniego i H.uj Achiw nie wpada :confused:

Co robię źle? może to w jakimś czasie trzeba zrobić albo granat i nóż to nie broń tylko gadżet :)

Ja trofeum co prawda ale nabiłem w misji w fawelach, tona gości tam lata i każdy z inną bronią.

A sposoby na misje w SO... Hmm...

"Bezpieczeństwo kraju": Najlepiej bronić się od razu z lewej strony. Za tym barem. Podnieść wieżyczkę z niego i ustawić w stronę stacji benzynowej. Pod "daszkiem" chować się przed Predatorem, który nigdy cię tam nie trafi(trafiają albo za betonową ścianę albo w dach nad którym chowasz się. Nie wychodzić tylko czekać aż przeciwnicy sami wyjdą zza rogu i zza drzwi, wtedy ich zabijać. Śmigłowce i BTR-y na końcu jak już się pokona ludzików.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Pawlo_PL

Jest ktoś chętny na Wetwork?

Wetwork nieauktualny.Do 69 gwiazdek zostały tylko 2 misje: Snatch and Grab i Wardriving.O ile z pierwszą raczej sobie poradzę, to potrzebowałbym kogoś do tej drugiej.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

ja także jestem chętny na misje specjalne . bedze dzisiaj ok 23:00 to możemy pograć 1-2h no i jutro myślę ze cały dzień.

Zostały mi 2 ostatnie paczki z misjami ,wiec miło by było jak ktoś był w tym samym miejscu co ja .

Pisac na XBL jak ktoś chętny

• 2 weeks later...