Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

It's Always Sunny in Philadelphia

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam pojęcia czemu ten serial jest tak mało popularny w Polsce... Ja się o nim dowiedziałem chyba od Obsolete, anyway, serial-mistrz.

Twórcy jadą nieźle po bandzie, bez żadnego skrępowania śmieją się z tematów jak kalectwo, aids, rak itd itp...

Jak jeszcze 1 sezon jest tylko "dobry", tak 2 jest genialny :FF a epizod "Mac Bangs Dennis' Mom" rozp***ala :F

Cała ekipa też rl, ale najlepszy jest ofkoz Charlie, sam DeVito też trzyma poziom :F

Polecam!!!

no i kilka fotek

7291473.3.jpg?l=1254536838000

sunny.jpg

sunnyinphilly.jpg

aaa i te tytuły odcinków...

Charlie Gets Crippled

Charlie Has Cancer

Charlie Wants an Abortion

The Gang Finds a Dead Guy

Charlie Got Molested

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Serial mało u nas popularny bo z tego co się orientuje puszczany był tylko na CC i to jeszcze dosyć późnych godzinach.

Racje masz, że świetny jest. Chyba głównie z tego względu że wyśmiewa się z kontrowersyjnych tematów w zaj..... sposób. Nie obejrzałem całego serialu, ale w pamięć wryły mi się odcinki jak Dee zaczęła brać sterydy albo ćpać :)

Edytowane przez Wojthas

Opublikowano

Podobno go wznowili tej jesieni.

Opublikowano

Podobno go wznowili tej jesieni.

Tak, nowy sezon puszczają na CC, wczorajsze dwa odcinki były kapitalne.

Opublikowano

Humor istotnie zahacza o takie rzeczy jak aborcja, alkoholizm etc. ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi sie zeby sie z nich nasmiewal. Nasmiewa sie z bohaterow, ktorzy sa kompletnymi amoralnymi socjopatami i laduja sie w klopoty przez swoj egoizm i glupote. Jak kiedy Dennis poszedl na demonstracje pro-aborcyjna zeby zaruchac bo myslal ze beda tam "latwe kobiety".

Charlie byl moja ulubiona postacia ale ostatnio bardziej do gustu przypada mi Frank. Jego stopniowe popadanie w obled w ciagu ostatnich paru sezonow jest fantastyczne i DeVito jest naprawde w swoim zywiole.

itsalwayssunnyinphilade.jpg

Wole ten plakat osobiscie ;p

Opublikowano

Serial świetny. Pewnie może urazić uczucia religijne itp niektórych ale odcinki takie jak ten o terrorystach to geniusz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dayman miazdzy, kiedys sobie to na dzwonek dalem do telefonu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dwa sezony poki co obejrzalem, rzeczywiscie serial sie rozkreca i jest swietny :D

Najlepsza byla chyba akcja jak spizgany Charlie sedziowal mecz koszykowki tych dzieciakow xD

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli oglądaliście ostatnie odcinki, to polecam obejzec 3 odcinek 1 sezonu, wiele odnieśien do tamtych wydarzen, Nikki Potnick, Tim Murphy etc. przypadkiem to zauwazyłem, bo zaczalem sobie oglądać stare odcinki ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowy sezon sie zaczal, nawet nie wiem kiedy, bo nie bylo na glownej stronie pajreta ;_; zupelnie przez przypadek go znalazlem. Sam odcinek sredni, w sensie nie ze zle wykonany, ale ale niski faktor śmiechowy ( procz ogladania video z dziecinstwa :D )

Mac schudl, ale dziwnie jakos to wyglada :D ale propsy za poświęcenie, niesamowite.

Ten okres będzie zayebisty dla seriali ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tumblr_lxjumflxut1r8kfm2o1_500.gif

tumblr_lxjumflxut1r8kfm2o2_500.gif

Edytowane przez marjano

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem w połowie 6 sezonu (z tym, że 3 pierwsze sezony oglądałem dwa razy pod rząd, tak się złożyło...) i to jest absolutne arcydzieło. Czasami poziom absurdu sięga takich rejonów, że Brytole mogą czuć się lekko zdezorientowani.

edit. Zabójcza Broń 5 pozamiatała, dawno (czyt. od któregoś z poprzednich odcinków IASiP) tak nie płakałem ze śmiechu. Klimat Wściekłych Pięści Węża unosił się w powietrzu.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Obejrzałem niedawno pierwszy sezon i beka ogromna. Już zacieram ręce na kolejne odcinki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Obejrzałem całość [tj. 7 sezonów bo nie wiem czy jest coś więcej...] i dawno się tak nie uśmiałem. Niektóre odcinki to jazda na maksa vide ten gif od marjano powyżej. 

To jak Mac spasł się w 7 sezonie jest niesamowite. Plus świetny motyw z ciążą Dee.

• 11 miesięcy temu...