Opublikowano 14 grudnia 200915 l Nie mam pojęcia czemu ten serial jest tak mało popularny w Polsce... Ja się o nim dowiedziałem chyba od Obsolete, anyway, serial-mistrz. Twórcy jadą nieźle po bandzie, bez żadnego skrępowania śmieją się z tematów jak kalectwo, aids, rak itd itp... Jak jeszcze 1 sezon jest tylko "dobry", tak 2 jest genialny :FF a epizod "Mac Bangs Dennis' Mom" rozp***ala :F Cała ekipa też rl, ale najlepszy jest ofkoz Charlie, sam DeVito też trzyma poziom :F Polecam!!! no i kilka fotek aaa i te tytuły odcinków... Charlie Gets Crippled Charlie Has Cancer Charlie Wants an Abortion The Gang Finds a Dead Guy Charlie Got Molested Edytowane 14 grudnia 200915 l przez Figaro
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Serial mało u nas popularny bo z tego co się orientuje puszczany był tylko na CC i to jeszcze dosyć późnych godzinach. Racje masz, że świetny jest. Chyba głównie z tego względu że wyśmiewa się z kontrowersyjnych tematów w zaj..... sposób. Nie obejrzałem całego serialu, ale w pamięć wryły mi się odcinki jak Dee zaczęła brać sterydy albo ćpać Edytowane 14 grudnia 200915 l przez Wojthas
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Podobno go wznowili tej jesieni. Tak, nowy sezon puszczają na CC, wczorajsze dwa odcinki były kapitalne.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Humor istotnie zahacza o takie rzeczy jak aborcja, alkoholizm etc. ale szczerze powiedziawszy nie wydaje mi sie zeby sie z nich nasmiewal. Nasmiewa sie z bohaterow, ktorzy sa kompletnymi amoralnymi socjopatami i laduja sie w klopoty przez swoj egoizm i glupote. Jak kiedy Dennis poszedl na demonstracje pro-aborcyjna zeby zaruchac bo myslal ze beda tam "latwe kobiety". Charlie byl moja ulubiona postacia ale ostatnio bardziej do gustu przypada mi Frank. Jego stopniowe popadanie w obled w ciagu ostatnich paru sezonow jest fantastyczne i DeVito jest naprawde w swoim zywiole. Wole ten plakat osobiscie ;p
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Serial świetny. Pewnie może urazić uczucia religijne itp niektórych ale odcinki takie jak ten o terrorystach to geniusz.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Autor Ja jeszcze wam dam zaje***y trailer ;] i jedną z moich bardziej lubianych scen http://www.youtube.com/watch?v=vCaTpFwcC9o
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Zarzuć ktoś jakimś linkiem, najlepiej do pierwszego sezonu i nie z rapida.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=j0iKzrqblqQ&feature=related klasyk http://www.youtube.com/watch?v=Eq1G-diee1o&feature=related na fastpasstv powinny jeszcze być wszystkie sezony streamowalne.
Opublikowano 9 maja 201014 l Dwa sezony poki co obejrzalem, rzeczywiscie serial sie rozkreca i jest swietny Najlepsza byla chyba akcja jak spizgany Charlie sedziowal mecz koszykowki tych dzieciakow xD
Opublikowano 28 września 201113 l Wyszły już 2 odcinki nowego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=imPGv0CtgBw&NR=1 Na poziomie, nawet bardzo
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Jeśli oglądaliście ostatnie odcinki, to polecam obejzec 3 odcinek 1 sezonu, wiele odnieśien do tamtych wydarzen, Nikki Potnick, Tim Murphy etc. przypadkiem to zauwazyłem, bo zaczalem sobie oglądać stare odcinki
Opublikowano 18 października 201212 l Nowy sezon sie zaczal, nawet nie wiem kiedy, bo nie bylo na glownej stronie pajreta ;_; zupelnie przez przypadek go znalazlem. Sam odcinek sredni, w sensie nie ze zle wykonany, ale ale niski faktor śmiechowy ( procz ogladania video z dziecinstwa ) Mac schudl, ale dziwnie jakos to wyglada ale propsy za poświęcenie, niesamowite. Ten okres będzie zayebisty dla seriali
Opublikowano 3 sierpnia 201311 l Jestem w połowie 6 sezonu (z tym, że 3 pierwsze sezony oglądałem dwa razy pod rząd, tak się złożyło...) i to jest absolutne arcydzieło. Czasami poziom absurdu sięga takich rejonów, że Brytole mogą czuć się lekko zdezorientowani. edit. Zabójcza Broń 5 pozamiatała, dawno (czyt. od któregoś z poprzednich odcinków IASiP) tak nie płakałem ze śmiechu. Klimat Wściekłych Pięści Węża unosił się w powietrzu. Edytowane 4 sierpnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Obejrzałem niedawno pierwszy sezon i beka ogromna. Już zacieram ręce na kolejne odcinki.
Opublikowano 30 listopada 201311 l Obejrzałem całość [tj. 7 sezonów bo nie wiem czy jest coś więcej...] i dawno się tak nie uśmiałem. Niektóre odcinki to jazda na maksa vide ten gif od marjano powyżej. To jak Mac spasł się w 7 sezonie jest niesamowite. Plus świetny motyw z ciążą Dee.