Opublikowano 21 sierpnia 201113 l Premiera drugiego sezonu 25 września, 12 odcinków i i i niespodzianka. Junior Soprano zagra w 6 odcinkach: http://www.d-feens-n...sessions.pl/873 Edytowane 21 sierpnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Nowy zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=MW6XHApigE8&feature=player_embedded Jeszcze tylko miech, ahhh. Edytowane 27 sierpnia 201113 l przez sprite
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Miodziooo tylko z jednej strony główny motyw drugiego sezonu czyli "odbicie interesu/przejęcie rządów Nuckiego" zapowiada się świetnie. Z drugiej szkoda, że teraz Nucky będzie po "drugiej stronie barykady" to znaczy, że będą przeciwko niemu. Lubię go , ps liczę na więcej scen-akcji typowo gangsterskich. Edytowane 27 sierpnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 27 września 201113 l Pierwszy odcinek po prostu świetny. Nie zdawałem sobie sprawy, że aż tak bardzo brakowało mi tego serialu Edytowane 27 września 201113 l przez sprite
Opublikowano 5 października 201113 l IMO jednak lepiej niż w pierwszym sezonie. Ciekawie zmienia się układ sił.
Opublikowano 6 października 201113 l Chalky powoli wyrasta na czarnego ojca chrzestnego. 2 ep świetny.
Opublikowano 7 października 201113 l Kazuo dałbyś se już siana z tymi alterami. Coraz lepiej jest, sezon będzie mega.
Opublikowano 27 października 201113 l Co scenarzysci i aktorzy od.pierdalaja w tym sezonie to przechodzi wszelkie pojecie. jak tak wyglada polmetek to boje sie nawet mysle jak zostane roz(pipi)ony przy finale. blagam niech zrobia przynajmniej 5 sezonow btw Jakby ktos nie wiedzial to ten po(pipi)any mlodziak u Lanskiego(Benny) to wlasnie Bugsy. Edytowane 27 października 201113 l przez kad2
Opublikowano 27 października 201113 l Serial ma jaja. blagam niech zrobia przynajmniej 5 sezonow Niech zrobia tyle sezonow ile bedzie trzeba. Byleby nie na sile i z epickim zakonczeniem.
Opublikowano 28 października 201113 l jesli maja trzymac obecny poziom odcinkow to niech robią az im ikry wystarczy, i racja, zakonczenie musi byc epickie, żaden tam happy end, prawdziwe je.bni.ecie
Opublikowano 6 grudnia 201113 l BE 2x11 - o fuck, jaki odcinek O_O' Najpierw fleszbeki, potem pierwsza hartkorowa akcja, potem sprawa z Aldenem i na sam koniec druga hartkorowa akcja. Bez dyskusji!
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Ostatni odcinek pozbawil mnie wszelkich zludzen co do postaci Nuckiego. Na poczatku 1 sezonu myslalem ze Nucky to poprostu konowal jakich malo - co to kase stara sie zebrac wszelkimi mozliwymi sposobami, ale gangster z niego zaden. Im dalej tym te wyobrazenia zaczynaja sie rozmywac / przeistaczac, jednak czlowiek w dalszym ciagu proboje go usprawiedliwiac, nie przyjmuje do wiadomosci prawdy. Tak na dobra sprawe zaobserwowac to juz mozna bylo dopiero wczesniej, lecz dopiero ten odcinek zerwal z oczu kurtyne. Prawdziwy skurwiel i tyle, mozna go stawiac na rowni z reszta talatajstwa. Scena z kosciolem itd, jak dla mnie banalna - widac ze kalka ojca chrzestnego Ostatnia scena jednak miazdzy, genialnie to rozegrali Darmody sprawia wrazenie spokojnego, pogodzonego z losem, mowi do Nuckiego i nagle strzal w najmniej spodziewanym momencie, bez (pipi)enia. Wszystko w tej scenie bylo mistrzowskie. Serial jednak stoi na poziomie, co HBO to HBO (ale Deadwood mimo wszystko im nie wybacze - dobrze ze chociaz osladzaja gorycz kilkoma skonczonymi arcydzielami i nowymi swietnymi serialami). Edytowane 12 grudnia 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Ogladacie bez napisow czy to ja tylko lamie i czekam az sie pojawia na napiprojekcie?
Opublikowano 13 grudnia 201113 l They killed my nigga ;_;. Ciekawe kto teraz wejdzie na miejsce Jimmy'ego . Irlandczyk ? Al Capone ?
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Dobry finał panie, chociaż śmierci wiadomo-kogo się jednak domyśliłem zaraz przed samą sceną, bo pomyślałem, że to by było epickie :] Odważny krok, no ale tam jest jeszcze tyle dobrych postaci, że nie martwię się o ten serial. Klasa.