Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Modern Family

Featured Replies

Opublikowano

Dosyć świeża komedia (dopiero 12 epów), emitowana na ABC. Opowiada historię trzech rodzin w stylu pseudodokumentu (jak The Office). Gra tam też stary Al Bundy :). Ale najlepszy jest tam Phil, który - dzięki aktorowi - ma duży potencjał. I głównie dla niego warto to oglądać. Ważne, że odcinki są tworzone z dbałością o to, aby każdy widz z obojętnie jakim poczuciem humoru, pośmiał się przez te 20 minut.

Co mnie drażni to za duża ilość dzieciaków ( nie lubię ich w filmach :F, tym bardziej komediowych) i to tyle.

Ogólnie polecam obejrzeć, nie jest to poziom Office'a, Friendsów czy innym How i metów, ale z braku laku... A może Ci przypadnie do gustu bardziej niż wymienione obok.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Końcówka 13 odcinka w 4 serii jest mistrzowska. To jest chyba najzabawniejszy moment w tym serialu.    

• no i wystartował piąty sezon, lily jak zwykle rządzi:   -what if he never comes back? -nobody leaves home and never comes back... -... I did.   xD

Opublikowano

Widziałem 2 pierwsze epy i jak narazie było bardzo sympatycznie i rzeczywiście śmiesznie. W najbliższej przyszłości zamierzam oglądać.

Opublikowano

Widziałem 2 pierwsze epy i średniawka raczej. Pierwsze skrzypce gra zdecydowanie ojczulek, który pragnie być cool i para gejów. Dobra jest tez ta córeczka w okularach. O'Neila mogłoby tu nie być co by nie niszczył moich idealnych wspomnień z czasów swojej roli zycia. No niby serial pod płaszczykiem komedii porusza wazne kwestie społeczne, jest w tym dość odwazny i przy tym momentami dość śmieszny, ale z nowych produkcji komediowych o wiele bardziej przypadło mi do gustu chociazby Community. Podobno w późniejsztch odcinkach pojawia się Edward Norton... Moze kiedyś wrócę do tego.

Opublikowano

No pojawia się w małej rólce:) Ale to jedyny taki wypad i nie ma więcej sław.

Średniak, ale można obejrzeć przy drugim śniadaniu. Zdecydowanie najlepszy jest

ojczulek, który pragnie być cool
:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Bardzo lubię, jeden z moich ulubionych seriali komediowych ostatnich lat. Dużą zaletą są krótkie odcinki, które bez reklam wychodzą po jakieś 20 minut. Dzięki temu jest to wszystko bardzo kameralne i bez typowych dla sitcomów nudnych, dennych scen. Bohaterów po pewnym czasie lubię wszystkich bez wyjątku, żarty czasami bardzo zabawne, nigdy nie osiągają natomiast dna. W dodatku sielski klimacik i ideologia serialu naprawdę podnoszą na duchu - to nie jest komedia cyniczna. Super.

Moja ulubiona postać: bez wątpienia Manny. Jakie ten koleś teksty odwala, to normalnie uśmiech gwarantowany.

Opublikowano

No kurczę, jak on podtrzymuje te dżentelmeńskie tradycje, albo gada ze "swoją siostrą" o życiu, to ja jestem poskładany.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

1 odcinek 2 sezonu jest jednym z najlepszych w serialu :)

Cieszę się, że istnieje inteligentna komedia (obok 30 rock) na rynku i to jeszcze odnosząca sukces.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj sciagnalem 1 sezon, dzisiaj z zona obejrzelismy 12 odcinków.

Fajny serial, ciezko mi to wymowic ale taki... cieply ;]

Nie ma nienawisci, nie ma cynizmu, ciaglych sekualnych aluzji, golych cyców, i przeklinania.

A mimo to jest doskonały.

Oneill jest swietny, prawie kazda scena z nim i z Munnym to mistrzostwo.

Sa sceny w tym serialu gdzie czlowiek wybucha szczerym smiechem, i w sumie chcialby miec takiem cieple klimaty rodzinne u siebie, pomimo przeroznych niecodziennych sytuacji i osobowosci.

Gorzej ze za pare dni bede musial czekac tydzien na odcinek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe odcinki są zaiste świetne. Odcinek w którym nakryto rodziców podczas seksu czy gdy para gejów spotkała ex Mitchella - naprawdę świetne. Polecam.

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Ogląda to ktoś jeszcze? 4 sezon rozpoczęty i niesamowite, że dalej utrzymują wysoki poziom. Odcinek o wazektomii świetny, scena z ławką - rl.

Opublikowano

Obejrzałem 1 i 2 sezon. Po fenomenalnym 1, 2 był trochę gorszy że nie przekonał mnie do zassania 3.

Opublikowano

robisz wielki błąd mój padawanie

Opublikowano

ja ogladam jak zbierze sie około 5-6, bo pojedyńczo to zal ze koniec ;/

odcinek jak rudy popylał po parkingu w przebraniu spider-mana xD

ogladam z zonka i rzymy

Opublikowano

no jak już się człowiek zestarzeje to podejrzewam, że można bardziej docenić

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sezon 3 zaliczony jakiś czas temu. Żałuję że zwątpiłem w ten serial.

Opublikowano

lily od kiedy podrosła to kradnie każdy odcinek

Opublikowano

Obejrzałem 3 pierwsze odcinki i nawet mi się podobały, ale z nieznajomego powodu przestałem oglądać dalej.

Może warto wrócić tam gdzie skończyłem?

Czy serial trzyma fason do najnowszej serii?

Opublikowano

cały czas niezmiennie jest zaje.bisty. a od kiedy haley pojawia się już tylko na skajpie, to skupiają się trochę bardziej na młodszej części rodzeństwa i to daje szanse na rozbudowę wcześniej trochę pomijanych postaci. bardzo prawdziwy, ciepły, mądry i zabawny serial. taki dla całej rodziny do obejrzenia przy obiedzie w niedzielę.

Opublikowano

sorry jestem jakieś 4 odcinki w tył

Opublikowano

clooney xD

• 1 miesiąc temu...