Opublikowano 28 stycznia 201015 l @Gooral GOW3 zdaje się ; ] moje must have tegoroczne to SC Conviction, BFBC2 oraz Dante's Inferno. reszta niekoniecznie w dniu premiery, ale za dużo tego by wypisywać. a pewnie i bym coś pominął.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l w tej kolejności: Red Dead Redemption Mafia II Splinter Cell Conviction Crackdown 2 Split/Second Max Payne 3
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Kolejnosc nieprzypadkowa: 1. Halo Reach 2. Alan Wake 3. Project Gotham Racing 5 (jezeli wyjdzie) 4. Red Dead Redemption 5. Bioshock 2
Opublikowano 30 stycznia 201015 l EA Sports MMA BF: Bad Company 2 Mafia 2 Fifa'11 Max Payne 3 Crackdown 2 Just Cause 2 Splinter Cell: Conviction Red Dead Redemption Halo Reach Medal of Honor Batman Arkham Asylum 2 Call of Duty (jak wyjdzie w tym roku ) Kur.wa nawet nie wiedziałem ,że tyle tego jest . No i oczywiście trzeba mieć na to kasę znając siebie kupie z tej listy w tym roku z 2-3 gry. Edytowane 30 stycznia 201015 l przez kamilpolpak
Opublikowano 30 stycznia 201015 l w pierwszej kolejności: ME2 - mimo że już gram Alan Wake - ten klimat...mgła, dym, oświetlenie, noc, drzewa poruszające się na wietrze... Bioshock 2 - kontynuacja najlepszej gry tej generacji Rage Crysis 2 Fable 3 Halo Reach w drugiej kolejności: split second splinter cell lost planet 2 nowy NFS crackdown 2 GOW3/PGR5 to raczej 2011
Opublikowano 30 stycznia 201015 l W dniu premiery obowiązkowo Skate 3 A reszta to jak kasa pozwoli: Alan Wake Bioshock 2 Dead Rising 2 i pewnie cos sie jeszcze znajdzie znajac mnie:)
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Najbardziej czekam chyba na Mafię 2, bardzo przyjemnie byłoby zagrać w tym roku w Max Payna 2 chociaż nie śledze dat premier i nawet nie wiem czy jest zapowiedziany na 2010r. Na pewno na gearsy 3 przyjdzie nam czekać do listopada 2011r, chociaż miejmy nadzieję, że panowie z epic wezmą sobie do serca krytyczne uwagi na temat multiplayera z 2 częsci i w zakończeniu trylogii wysmaża miażdzący tryb wieloosoby, który zarządzi tak jak swego czasu zrobiła to część pierwsza. Oprócz tego to standardowo:Bioshock2, Alan Wake, AvsP. Splinter Cell, Lost Planet, nowy Batman itp. Oj ten rok będzie bardzo tłusty i pełny hitów, po raczej jak dla mnie średnim 2009r ten zapowiada się rewelacyjnie.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Kolejność przypadkowa: BFBC2, Crackdown 2, Dead Rising 2, nowe CoD, Mafia 2, Batman: AA 2, nowy Fallout. Same sequele w sumie, dlatego mam nadzieję, że jeszcze coś mnie miło zaskoczy.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l pierwszy kwartał tego roku to dla mnie przede wszystkim dwa tytuły - Dante's Inferno oraz BFBC2. na oba preorder złożony. pozostałe gry takie jak - Dark Void, Bayonetta, AOT 40th Day, Mass Effect 2, AVP czy Bioshock 2 i inne z pewnością ogram, ale nie pali się. kolejne kwartały omówię, jak ten pierwszy się zakończy : ] EDIT > zapomniałem o Darksiders. ta gra jest za dobra, żeby upchać ją do szufladki zatytułowanej 'i inne'. miał to być zakup w dniu premiery, ale Batman AA odciągnął mnie skutecznie od zakupu tej gry. Edytowane 31 stycznia 201015 l przez zimzvm
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Exy na X360: - Alan Wake - Fable 3 - Mass Effect 2 Multi: - Dante's Inferno - Battlefield : BC 2 - Red Dead Redemption w sumie lista jest dłuższa ale to są gry w które muszę zagrać, reszta zależna od opinii po premierze
Opublikowano 31 stycznia 201015 l 1. Splinter Cell Conviction 2. Mafia 2 3. Dante's Inferno 4. Alan Wake 5. Red Dead Redemption
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Max Payne 3 Mafia 2 Dead Rising 2 Słyszałem, że w tym roku ma być Hitman 5 więc na niego też czekam
Opublikowano 3 lutego 201015 l mafia 2! kupuje konsolę dla tej gry. (tak wiem, ze na pc tez bedzie, ale darowac sobie) Edytowane 3 lutego 201015 l przez Nitrom
Opublikowano 3 lutego 201015 l Rock Band 3, Bad Company 2, Halo: Reach, Alan Wake i nowy Splinter Cell.