Opublikowano 13 grudnia 201014 l No oczywiście, że rzeczoną grą jest Omega Boost, toż to przecież tak banalna zagadka;) Zaraz* zadam swoją zagwozdkę. zaraz - mało sprecyzowana miara czasu, która w perspektywie Tara mieści się w obszarze czasowym, wynoszącym od 2 do 4 tygodni)
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Żeby nie zatrzymywać zabawy wrzucam swoją grę z dzieciństwa Ciekawe czy ktoś zgadnie ^_^
Opublikowano 16 grudnia 201014 l dawzg, to Ty młody jesteś bo ta gra wyszła już za czasów PS2 o ile mnie pamięć nie myli. ;] To ja zarzucę swoją grą z dzieciństwa:
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Mission: Impossible ^_^ Jeśli nie wrzucę screena jeszcze dzisiaj to niech ktoś zada za mnie :confused:
Opublikowano 16 grudnia 201014 l No Fear Downhill Mountain Bike Racing albo Dave Mirra Edytowane 16 grudnia 201014 l przez Kazub
Opublikowano 16 grudnia 201014 l No Fear Downhill Mountain Bike Racing No Fear Downhill Mountain Biking jeśli już
Opublikowano 18 grudnia 201014 l No i oczywiście ktoś znów zapomniał o tym temacie. Żeby nie było zastoju wrzucam:
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Ale który? :> Stealth Patrol, tylko tego miałem nawet nie wiedziałem że jest ich więcej (?) to powinno być banalne, ja spędziłem przy tej grze chyba tyle co z FF7
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Stealth Patrol, tylko tego miałem nawet nie wiedziałem że jest ich więcej (?) No, były jeszcze Covert Assault, Ranger Elite i Airborne Commando. :]
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Autor Ha, temat cosik podupadł Tak więc coś łatwego: Edytowane 27 kwietnia 201113 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 2 maja 201113 l Autor Ha, temat cosik podupadł Tak więc coś łatwego: Oki, żeby nie blokować, mała pomoc:
Opublikowano 7 maja 201113 l Autor Ciepło ciepło Podpowiedź 2. W tytule znajduje się "kolorowy" wyraz.