Opublikowano 22 września 201014 l Kilka wcieleń mojej adeptki w "Mass Effect 2": Edytowane 27 września 201014 l przez Luna
Opublikowano 15 lipca 201113 l @SkyPawel twój wygląda trochę jak Barack Obama. Ja mam normalnego Sheparda tego BioWaroskiego
Opublikowano 16 lipca 201113 l Także gram normalnym Sheppem. Inne plastelinowe wytwory psują mi klimat i nie pasują do głosu aktora.
Opublikowano 16 lipca 201113 l Wpis. Jeżeli mam do wyboru defaultowego, ale robionego przez twórców bohatera, a tego z edytora, zawsze wybiore tego od twórców. Poza tym biowarowy Shep jest bardzo fajny
Opublikowano 16 lipca 201113 l Ciekawe jak będzie wyglądać podstawowa Pani Komandor w trójce. Mam nadzieję, że będzie tak samo przystojna jak Pan Komandor. :potter:
Opublikowano 17 lipca 201113 l Też gram domyślnym, w ME1 trochę się bawiłem edytorem, ale różnica w jakości jest zbyt duża. Na dodatek kampania marketingowa, okładki, arty itd też wpłynęły na to, że ta twarz kojarzy się już z bohaterem ME. W dwójce nawet się już nie zastanawiałem.
Opublikowano 18 lipca 201113 l Edytor dla mnie jako maniaka wszelakich edytorów w grach jest słabiutki niestety. Niektóre twory w tym edytorze wyglądają strasznie choć są oczywiście rodzynki jak ten Obama wyżej. Dlatego oczywistym wyborem jest defaultowy Shepard