Skocz do zawartości

Co czytasz?

Featured Replies

Opublikowano

PSX Extreme regularnie co miesiąc, raz w tygodniu Dziennik Zachodni i od czasu do czasu Focus. Kiedyś czytałem jeszcze Auto Świat i Neo + ale odpuściłem.

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 56 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• - Wyborcza, jeśli ktoś mi mówi że jest lepszy dziennik to wybucham śmiechem. Ile bym nie usłyszał podjazdów pod Michnika czy płaczów sfrustrowanych klaunów w stylu ekip Rzepy czy der Dziennika to GW r

Opublikowano

"odkopywam"

PSX Extreme, Neo Plus, Cd-Action (rzadko, raczej z sentymentu)

Przekrój, Newsweek, Polityka, Wprost

Focus, Teraz Rock, czasem TopDrummer

Wszystkie w miarę regularnie (może z wyjątkiem TopDrummera i CDA)

Jeżeli idzie o dzienniki, to tylko "Wyborcza". Lubię GW za dodatki ("Duży Format" i "Wysokie Obcasy" - wiele ciekawych reportaży się tam ukazuje)

Opublikowano

Regularnie PSXE i Focus

Kilka razy w miesiącu Rzepa.

• 9 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Czytam regularnie PSX Extreme (od 143 numeru), Gazetę Wyborczą (szczególnie w piątki i soboty), Gazetę Pomorską (w piątki), czasem Express Bydgoski i Politykę. Lubię też czasopisma popularno-naukowe, np. Świat Wiedzy i National Geographic.

Opublikowano

aktualnie czyam listopadowy total film UK

Opublikowano

Czasem Kino, EDGE lub Kwartalnik Filmowy.

Opublikowano

Co kwartał kupuje pasażera, czasem brat dziewczyny kupi pe to przeglądne co tam, tego Noise'a bym zbadał, ale pewnie upadnie po 2 numerach, SS kupiłem, ale jak dla mnie sraka straszna, N+ kupowałem co miesiąc przez jakieś 2 lata bo świetnie mi się ich czytało. No i diy ziny jak tylko się da to kupuje i czytam.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

PSX Extreme, W sieci, Do Rzeczy, Polityka, Wprost, Wyborcza (dla beki), Focus Historia, Do Rzeczy Historia, W sieci Historia, Logo, Komputer Świat, PC cośtam, Auto swiat, Budujemy Dom