Skocz do zawartości

Plecaki, torby na ramie

Featured Replies

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 46,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Wielad jaja se robisz prawda? o_O

ta pierwsza torba jest za(pipi)ista prosta brazowa z skory bez zadnych dodatkow imo super co masz jej do zarzucenia?

a ta druga to przeciez ze rzucilem dla zartu przeciez napisalem ze dla fanow nowego cod :D

Opublikowano

Te torby Wielada ... pierwsza jeszcze ujdzie, ale druga to jakaś damska kosmetyczka.

Master szejk dał ten plecak jansporta, który jest brzydki i duży. Ja mam od 4 lat plecak massa zwykły, czarny. Daje radę do szkoły, na basen i trening.

Opublikowano

Hehe Rajner pojechał po bandzie :D

A swoją drogą sam miałem w technikum wojskową kostkę z naszywkami bandów i pomazaną przez ziomków, lansu nie było ale był klimat :)

Teraz mam zwykły plecak pumy sprawdza się, a więcej od niego nie wymagam ...

Opublikowano

Wolę plecaki. Są ładniejsze, wygodniejsze, pojemniejsze od toreb i można z nimi jeździć na rowerze.

Coś takiego kupiłem:

10591-589393-d.jpg

Edytowane przez Grzehoo

Opublikowano
no to znalazlem cos fajnego :)

pierwsza torba brand diesel szkoda ze licyacja i ze aka cena skoczyla bo sambym sie pokusil o kupno jej bo jest za(pipi)ista :D

http://allegro.pl/item428049243_diesel_bra...eska_torba.html

No, na grzybobranie zaje/bista.

Opublikowano

Grzesiek, preferujesz damskie? ;)

Znalazłem fajną torbę na treningi i na basen FAIRTEXSA. Ma w spodzie specjalną kieszeń na mokre i przepocone rzeczy, termoizolacyjną przegrodę na zimne napoje i inne bajery. Niezła sprawa.

91dafb57875a3b709f2df5a4544e5f04.jpg

643e5eeead623b53cc5f0551df3297b6.jpg

8844d7b3b827e8a87ea6b47b5384f026.jpg

Opublikowano

a ponoc to moj plecak byl chu.jowy

Opublikowano

ale w plecaku Toriego chodzi o to zeby byl praktyczny, nie ma wygladac tylko byc urzytecznym :) a ty wstawiles plecak jaki ma 80% uczniow totalnie nijaki.

Opublikowano
Grzesiek, preferujesz damskie? ;)

Jest bardzo duży, więc raczej nie damski, zresztą w rzeczywistości wygląda nieco lepiej (inne kolory).

Jeśli tutejszym znawcom mody się nie podoba, to zapisuję sobie plusik.

Edytowane przez Grzehoo

Opublikowano

lol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam fajnej podroznej ,takiej z raczkami ORAZ z paskiem na ramię

najlepiej skórzana, moze byc po dziadku czy wogole jakieś vintage

Edytowane przez banny

Opublikowano

(pipi)ie mnie, że damska, chcę...

humia_583big.jpg

Opublikowano

czemu wlasnie najczesciej damskie torby sa najfajniejsze? imo swietna.

Opublikowano

Na ho-lo jest masa swietnych toreb, a ze damska? (pipi)e to szczeze, jakos nie jest bardzo charakterystycznie damska, nie ma serduszek, i nie jest rozowa.

Opublikowano

Ale ma pewnie krótki pasek na ramię.

Opublikowano

Wow. Za(pipi)iste te torby z ho-lo.

Opublikowano

gdyby byla pozioma a nie pionowa, byla by fajna. W tym wariancie niestety widac, ze damska

Opublikowano

Dodałem tą torbę do koszyka, patrzę na swoje zamówienie, a tam uwaga w stylu: torba może mieć dziury, lub być zniszczona. To tylko znak, że została wykonana z prawdziwych plandek reklamowych.

WTF?

Ja wiem, że robią to z plandek, ale za dziurawą torbę nie dam 120zł.

Cegła, prawdę gadasz, ale ładny wygląd tej torby naprawdę mnie oczarował, że nie zwróciłem na to większej uwagi.

Opublikowano

Wenger Swiss Gear, z czerwonym krzyzem, latwo je rozpoznac. sa rewelacyjne i jest mnustwo wzorów wiec latwo sobie cos znalesc.

MyBackPackWinCE.jpg

Opublikowano
Wenger Swiss Gear, z czerwonym krzyzem, latwo je rozpoznac. sa rewelacyjne i jest mnustwo wzorów wiec latwo sobie cos znalesc.

MyBackPackWinCE.jpg

jesli ma byc praktyczny to jest super, jesli ma wygladac to juz raczej nie :P

Opublikowano
jest mnustwo wzorów wiec latwo sobie cos znalesc.

No bez przesady...

Sam plecak moim zdaniem do dupy. Na co dzien nigdy bym go nie nosil. Ewentualnie na jakies wycieczki w gory czy cos, gdzies gdzie jest malo ludzi.