Jump to content

Plecaki, torby na ramie

Burth

Recommended Posts

Posted

Ja bym zmienil nazwe tematu(o ile ktos tutaj ma taka moc). Same torby na ramie to IMO za waski temat, wiec lepiej gdyby mozna by bylo podyskutowac tu o wszystkich rodzajach toreb - plecakach itp. Chyba, ze nie ma takiej mozliwosci, to wtedy zaloze osobny temat.

Posted (edited)

Pisalem juz to w WKP, ale nikt mi nie odpowiedzial, nie wiem, byc moze dlatego, ze bylo to jakos chyba w dzien tego pomyslu o grupowcu.

Potrzebuje plecak. Jesli znacie jakies modele to oczywiscie wrzucajcie, jesli nie, to prosilbym was o linki do sklepow, zebym sam cos wyszukal.

Z gory dzieki.

Edited by w07t3k
Posted
jak znajde czas pokaze swoja.

hehe ;o (czyzby wkradla sie dwuznacznosc)

co do tematu, to

polecam z serii 'pan torba nie jest ubawiony :( '

Posted (edited)

serious%20bag%20is%20not%20amused.jpg

;o

mysle ze banny doskonale przedstawi ci inne propozycje dla modnego mlodego czlowieka.

Edited by mj
  • 3 weeks later...
Posted

Mógłby mi ktoś polecić [bez beki] jakąś fajną, najlepiej niedrogą torbę męską? Z wyglądu bardziej młodzieżowa może być bo to do szkoły.

Posted

torby kojarza mi sie z metro i tymi kolesiami co sie robia na cierpienia mlodego wertera. czyli plaszczyk szaliczek trampki i okularki. takie kuby wojewodzkie.

mam plecak jansport, czarny z kieszenia na laptopa. fajny, 30 lat gwarancji no i nie jest lansiarski i oczoje.bny

Posted

Uoaah, ale się odnieśliście do mojej prośby. Mam teraz zieloną torbę z croppa, nawet ujdzie. Z przypinkami fajnie się prezentuje. Ale pech chciał, że zniszczył mi się materiał i po długotrwałym kontakcie z ubraniami mam je strasznie poszarpane :/

Posted (edited)

Wybacz, ale troszki wieśniacki Twój plecak. Nie przyszło by mi do głowy żeby pie'rdolnąć sobie napis "PS2, PS3" czy swój pseudonim z forumingów.

Edited by hdx
Posted

Ja w podstawówce miałem kolegów, którzy sobie na kostkach pisali METALLICA, GUNS N ROSES, NIRVANA etc. Więc w pewien sposób potrafię Rainera zrozumieć.

Posted
Wybacz, ale troszki wieśniacki Twój plecak. Nie przyszło by mi do głowy żeby sobie (pipi)'nąć sobie napis"PS2, PS3" czy swój pseudonim z forumingów.

no widzisz, a mi przyszło do głowy.

Posted
a to mój super elo wypasiony plecak zakupiony za horrendalną sumę 5€ xD wytrzymał ze mną 4 lata technikum i teraz zabiore go na studia ^^

s5001712dr7.jpg

To był dla mnie cios :(

Posted
Ja w podstawówce miałem kolegów, którzy sobie na kostkach pisali METALLICA, GUNS N ROSES, NIRVANA etc. Więc w pewien sposób potrafię Rainera zrozumieć.

No kurdeXD.

Do dzisiaj gdzieś mam plecak z napisem "Screaming Trees" wypisanym markerem;]. Bo się nie chce sprać.

Plecakom mówię nie, czuję się jak koń pociągowy niosąc takie coś, albo jakiś więzień w "Zielonej Mili". Tylko torby. Tanie, czarne.

Posted

Ja noszę torbę taką zwykłą diwersa, materiałową do pracy, której nie myłem od kupna- zarzygana, brudna i śmierdzi :D