Opublikowano 20 marca 201015 l maciek , 1 już wykorzystany a 2 i 3 nieprawidłowe :confused: A ja nadal nie mogę uzyskać kodu .
Opublikowano 20 marca 201015 l ja na miecha wpisywalem przed chwila i dzialal. przec chwila sprzdalem kod na 1 miecha kolesiowi na allegro i tez mu dziala. jakby ktos chcial kupic to mam jeszcze chyba 8 kodow. 1=10 zl ten z promo? ja z nuke'm meczylismy sie ostatnio ale ciagle zly kod. juz nawet nuke zalozyl nowe konto na usa i nic- wciaz zly kod
Opublikowano 20 marca 201015 l maciek , 1 już wykorzystany a 2 i 3 nieprawidłowe :confused: A ja nadal nie mogę uzyskać kodu . wyslalem Ci jeden na skrzynke- a te kody to troche lipne sa, z tych co oddalem dziala tylko jeden
Opublikowano 20 marca 201015 l CRKWV-FQTCX-3H2XY-8786M-C6JFJ CFYQK-P4X7P-WP43T-GTKJC-9GTBB dwa ostatnie- nie chce mi sie w to bawic. i jeden ma mies- mi nie dzialal ale moze komus zaskoczy QG628-TF2MD-BWKMY-W7299-H87DJ Edytowane 20 marca 201015 l przez maciekww28
Opublikowano 20 marca 201015 l Zdążyłem jeden. Mam 2 pytania. Czy można sprawdzić ile czasu mi zostało ( kiedyś sprawdzałem , nie wiem jak ) i czy każdy kod przedłuża czas , czy go odnawia ? Ten na miech nieprawidłowy Edytowane 20 marca 201015 l przez Carbonite
Opublikowano 20 marca 201015 l Świetny sposób na proxy, lepszy niż standardowe bramki - program Ultrasurf. z Nie zna nikt innego sposobu ? Bo mam IE6 a jak próbuje zainstalować 7 lub 8 to wyskakuje mi błąd z plikiem .exe(mam coś schrzanione w systemie). A z proxy ze stron już próbowałem ale ta strona jest zabezpieczona. Edytowane 20 marca 201015 l przez nuke`
Opublikowano 20 marca 201015 l Nie zna nikt innego sposobu ? Bo mam IE6 a jak próbuje zainstalować 7 lub 8 to wyskakuje mi błąd z plikiem .exe(mam coś schrzanione w systemie). A z proxy ze stron już próbowałem ale ta strona jest zabezpieczona. a moze pobierz firefoxa? nie znam sie wiec strzelam w ciemno
Opublikowano 20 marca 201015 l te kody na miecha wpisujecie z konsoli czy z xbox.com? Przed chwila sprzedalem dwa kody uzytkownikowi tego forum i jeden wszedl z xbox.com a drugi nie chcial,ale z konsoli poszedl.
Opublikowano 20 marca 201015 l Na xbox.com wpisywałem tylko, ale z konsoli też nie działa więc pewnie ktoś mnie już wyprzedził
Opublikowano 20 marca 201015 l Jak, ktoś ma za dużo to może odstąpić, bo kończy mi się Live za dwa tygodnie, a tak to jeszcze bym pociągnął miecha
Opublikowano 21 marca 201015 l Aby zmienic IP w chello, wystarczy zmienic MAC adres karty sieciowej lub routera (zalerzy przez co się łączymy z netem) i zresetować modem chello, czyli wyjąć i włożyc wtyczkę.
Opublikowano 21 marca 201015 l Te kody daja 48h Golda, czy tak jak na stronie bety Blur jedynie mozliwosc gry przez siec? Roznia sie czyms? Bo wyprodukowanie jednego kodu na xboxpromo i blurgame trwa mniej wiecej tyle samo i zastanawiam sie ktore lepiej.
Opublikowano 21 marca 201015 l A później Polaczki narzekają na brak live w kraju, jak wszędzie tylko węszą jak coś na lewo nastukac,kilkanaście kodów a później jeszcze je sprzedawać.Macie tupet nie ma co.
Opublikowano 21 marca 201015 l Te kody daja 48h Golda, czy tak jak na stronie bety Blur jedynie mozliwosc gry przez siec? Roznia sie czyms? Bo wyprodukowanie jednego kodu na xboxpromo i blurgame trwa mniej wiecej tyle samo i zastanawiam sie ktore lepiej. Niestety gameplay na 48h dają tylko.
Opublikowano 21 marca 201015 l Ponawiam pytania Więc gdzie można sprawdzić ile czasu mi zostało na Goldzie ? Oraz czy każdy kod przedłuża czas trwania konta Gold czy tylko je odnawia ? A później Polaczki narzekają na brak live w kraju, jak wszędzie tylko węszą jak coś na lewo nastukac,kilkanaście kodów a później jeszcze je sprzedawać.Macie tupet nie ma co. A mi tam na Live nie zależy , i tak dopiero w 2430 roku go dostaniemy Edytowane 21 marca 201015 l przez Carbonite
Opublikowano 21 marca 201015 l Więc gdzie można sprawdzić ile czasu mi zostało na Goldzie ? xbox.com -> My Account -> Account Summary Oczywiście logujesz się wczesniej i ustawiasz kraj na jaki masz zarejestrowane konto. Edytowane 21 marca 201015 l przez Gooral
Opublikowano 21 marca 201015 l Przy wpisywaniu kodu też trzeba zmienić kraj? A mi tam na Live nie zależy , i tak dopiero w 2430 roku go dostaniemy Ło matko, to Szepard już dawno Żniwiarzy przegoni.
Opublikowano 21 marca 201015 l No tak. A jak chcesz inaczej zarządzać swoim kontem przez xbox.com? Edytowane 21 marca 201015 l przez Gooral
Opublikowano 21 marca 201015 l No w sumie tak. Ale właśnie zauważyłem, że po wybraniu 'Przejdź na konto gold' samo się zmienia na United States.
Opublikowano 21 marca 201015 l A taka ciekawostka ode mnie : Pisze mi , że mam Silver , a gram w Forze Motorsport 2 przez internet :potter: Oj , oj , oj. Gram przez internet a i tak pokazuje mi , na xbox.com że mogę dołączyć się do konta Gold czy coś w tym stylu
Opublikowano 21 marca 201015 l Ło matko, to Szepard już dawno Żniwiarzy przegoni. Wtedy to on już będzie Normandy nr 521 latał Edytowane 21 marca 201015 l przez Carbonite
Opublikowano 23 marca 201015 l gdyby ktoś nie wiedział to zdrapki na 48H nadal działają: http://www.tnij.org/g48h Edytowane 23 marca 201015 l przez Jordan23Carolina