Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 535,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

No i fajnie, że nowy Dajrekcik. Wszystkiego się jutro dowiemy odnośnie Europejskich New 3DSów. Mam także  nadzieje, że Miyamoto zaprezentuje Star Foxa, a i nowym Zeldowatym Gameplayem bym nie pogardził.

Opublikowano

gameplay z Majory na bank będzie, ale na StarFoxa czy Zeldę WiiU bym nie liczył - Zelda wychodzi Zimą, a starfox pewnie gdzieś w wakacje. Mają się skupić na grach na wiosnę, więc...

Opublikowano

Data premiery Majory i Monster Huntera mnie zadowoli. No i mogliby dać znać, co tam się wyprawia z Project STEAM, bo coś podejrzanie cicho się zrobiło.

Niech ktos naswietli gry jakie moga sie jutro pojawic na tej konfie, bo nie wiem czy ogladac :P

Pewniaki:

Majora's Mask

MH4

Powinny też się pojawić:

Project STEAM

Yo-Kai Watch (zapowiedziano lokalizację i od tamtej pory cisza)

Xenoblade? Z czymś powinni przecież wypuścić tego 3DS'a

Nie pojawią się:

Dragon Quest VII

Dragon Quest Monsters Terry's Wonderland

Dragon Quest Rocket Slime 3DS

;___;

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Project S.T.E.A.M. dostał niedawno datę, więc nie wiem co masz na myśli..

Opublikowano
5B5zfwM.jpg
Opublikowano

Czerwony? Kur,rwa w sumie może brałbym jednak XLa.

Opublikowano

Też mi się podoba, szkoda że cena pewnie prędko nie spadnie poniżej tysiaka :(

Maska Majory i Monster Hunter 4 na premierę? Oj to będzie dobry start :P

Opublikowano

Ten czerwony jest super, ja nie chcie ani czarnego ani granatowego, ktore sa w Japonii i Australii, najbardziej podobal mi sie bialy, ale wole XL.
Mam nadzieje, ze Europa nie bedzie musiala dlugo czekac i u nas rowniez pojawi sie New 3DS XL w kolorze czerwonym - jesli bedzie dobra cena to biere na premiere.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Nie no konsolka jak bedzie szybciej chodzic i lepiej w lapie lezec to fajnie, ale tego calego skoku na to tez nie rozumiem. Mam poczciwego 3ds XL i dopoki nie wyjda tytuly tylko na new 3ds'a to mi sie nie spieszy z przesiadka jakos. Nie zajac, nie ucieknie.

Opublikowano

Co jest niby takiego nowego w tym 3dsie, ze sie tak na niego wszyscy rzucacie? :P

Przeciez to zwykly skok na kase :(

Lubię sobie wymienić handhelda co 2 lata, zabij mnie :reggie: No i lubię efekt 3d.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja się nahajpowałem na ambasadora, ale się opamiętałem :reggie: może kiedyś kupie N3DSa, ale póki co moj classic zeldowy wystarcza mi w zupełności 

Opublikowano

Co jest niby takiego nowego w tym 3dsie, ze sie tak na niego wszyscy rzucacie? [emoji14]

Przeciez to zwykly skok na kase :(

Trzeba w końcu kupić następcę DSa, który leży w szafie już dłuższy czas. W moim przypadku wolę po prostu kupić najnowszy model. Wiem że wielkich różnic nie ma, ale jednak jakoś ciągnie do niego bardziej. :)
Opublikowano

Ja sobie raczej poczekam. To co mnie interesuje i tak pójdzie na "starym" 3DSie, więc nie widzę sensu wywalania prawie tysiaka na odświeżoną wersję. Jak zacznie wychodzić więcej gier na wyłączność i wyjdzie u nas biały niu XL - wtedy będę dumał. Póki co wole za tą kasę kupić WiiU. Gorzej jak za rok zapowiedzą dwukrotnie mocniejsze "new WiiU" - wtedy się wkur.ie :)

Edytowane przez lechu

Opublikowano

A ja jestem fanboyem i kupię wszystko co wypuszczą :B

Jakbym mógł położyć ręce na Majorze już w lutym to byłbym mega szczęśliwy. Preorder na limitkę złożony, do tandemu przydałby się jeszcze New w wersji XL i robię sobie ferie :)

Opublikowano

Ja czekam na pierwsze recki i opinie na temat nowego efektu 3D, bo na tym mi najbardziej zależy. Niewykluczone że jak zmienię, to XL na małego. Mniejsza strata kasy przy sprzedaży "starego" no i mniejsza pixeloza.

Opublikowano

Dla mnie mały za mały, chociaz mozliwe ze ten N3ds nie bedzie tak nie wygodne jak classic 3ds, ale wciaz wole chyba wiekszy ekran i ciut pikseloze. Mały sie spisuje swietnie w podrozy, duzy w pokoju hotelowym, na kiblu itp. Ciezki wybor, jak sie ma kasy jak lodu to najlepiej dwa rozne kolory i modele kupic, ale takie rzeczy tylko w ameryce.

Opublikowano

jak sie ma kasy jak lodu to najlepiej dwa rozne kolory i modele kupic, ale takie rzeczy tylko w ameryce.

No a później mówią jak to się trzy-de-es świetnie sprzedaje jak tu niektórzy po 2-3 egzemplarze kupują ;-) W sumie ja sam dwa kupiłem bo najpierw klasyka a rok później XLkę. Mały jest fajny bo typowo kieszonkowy, ale koniec końców wolę większą cegłę i ~5" ekran. Pikseloza trochę daje po oczach, ale da się z tym żyć.

Opublikowano

Ja tam biorę małego New 3DSa, ale na pewno nie zrobię tego na premierę. Mój classic sprawuje się świetnie i jeszcze trochę gier na nim ogram zanim zmienię na lepszy model. 

Opublikowano

Nowy Fire Emblem :dotykasię:

Opublikowano

Dobrze widziałem że Majora wyjdzie na początku lutego?

Opublikowano

Nowe 3dsy 13 lutego w Europie.

Opublikowano

N3DL w eu 13 lutego, czyli wtedy co w stanach

i anime channel <3 

Edytowane przez Rayos