Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To przezyje, ale sterowanie krzyzakiem jakos mi nie lezy

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Panowie, 17ego jest nowy Nintendo Direct w Europie/USA/Japonii. Może coś ciekawego zapowiedzą.

Opublikowano

Mi wystarczy jak potwierdzą plotki Siliconery odnośnie wydania Bravely Default na Zachodzie...

Opublikowano

ja bym ta chcial zeby ghostlight w koncu wydal patcha do devil survivora... 

Przy okazji, pytanie: jak czesto WYLACZACIE waszego 3DSa? zostawiacie go zawsze w uspieniu czy moze za kazdym razem turn off? :) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja wylaczam jak koncze granie na caly dzien lub na jakis czas. Jak robie krotsze przerwy to daje do uspienia.

Opublikowano

Wyłączam, bo 3ds ma bardzo średnie oszczędzanie energii w sleep mode. Po kilku dniach siada.

Edit: sorki za minusa, niechcący się klikneło

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Sklep w hameryce/kanadzie z grami na 3dsa? Szukam ogólnie Harvest Moona: a new beginning, w play-asia i video games plus wyprzedane, a na ebayu drogo. 

Dalej się zastanawiam czemu tej gry u nas nie wydali, miałem fajna okacje na ebayu, ale 19 sztuk poszło w niecały dzien, inna aukcja z 6 sztukami to samo, podejrzewam, że u nas byłoby z tym podobnie. 

Opublikowano

Właśnie stałem się posiadaczem zestawu 3DS XL White + Zelda. Biały XL wygląda zaje.biście. Tak btw. wie ktoś skąd się wzięły tanie Zeldy z instrukcjami PL?

Opublikowano

Z tego co wiem firma ktora byla dystrybutorem gier nintendo w polsce juz nim nie jest i pozbywala sie zapasow w dosc niskich cenach.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Sklep w hameryce/kanadzie z grami na 3dsa? Szukam ogólnie Harvest Moona: a new beginning, w play-asia i video games plus wyprzedane, a na ebayu drogo. 

Dalej się zastanawiam czemu tej gry u nas nie wydali, miałem fajna okacje na ebayu, ale 19 sztuk poszło w niecały dzien, inna aukcja z 6 sztukami to samo, podejrzewam, że u nas byłoby z tym podobnie. 

Tutaj znalazłem: http://www.gamestop.com/nintendo-3ds/games/harvest-moon-a-new-beginning/103039, ale nie wiem czy aktualne, i nie mam pewności czy wysyłają po za Stany (jeszcze w tym sklepie nie robiłem zakupów).

To  że u nas nie wydali, nie znaczy że nie wydadzą, po prostu Rising Star Games nie podał jeszcze planów wydawniczych na ten rok, i ogólnie nie za bardzo wiadomo co chcą u nas wydać...

Co do samego 3DS'a to ja swojego wyłączam, bardzo rzadko korzystam z opcji "uśpienia" konsolki...

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

Właśnie zakończył się Nintendo Direct. A więc tak:

-Mario and Luigi RPG 2 - data premiery to 12 czerwca

-Mario Golf - lato 2013

-Mario Party - 2013

-Donkey Kong Country 3D - 24 maja (dodano nowy świat z 9 poziomami)

-Powstaje 3cia częsć Yoshi's Island na 3DS'a

-Mario and Donkey Kong: Minis on the move - 9 maja

-Animal Crossing - 14 czerwca

-Zelda Oracle of anges & Season wyjdzie na Virtual Console 30 maja

-Shin Megami Tensei IV zostało potwierdzone w Europie

-Layton 5 jeszcze w tym roku

-EUROPA DOSTANIE BRAVELY DEFAULT JESZCZE W TYM ROKUUUUUUUUU

-Nowa Zelda, sequel do Link to The Past, zostanie wydana pod koniec tego roku (widok z góry)

ja pier.dole, jak można nie mieć 3DS'a xDDDDD?

Opublikowano

Mario & Luigi RPG 4 jak cos, a nie 2 ;) masa newsow swietnych, ^^tylko skad kase brac, troche dziwnie wyglada ta zelda, ale czekam na dalsze info o niej :D 

Opublikowano

SMT4 i BD w Europie i nic więcej mi obecnie nie potrzeba.

Opublikowano

Heh, a pamiętam, jakie były początki tej konsoli. Wróżono jej już nawet śmierć. Dzisiaj natomiast siedzę przed laptopem, i właśnie uświadomiłem sobię, że do końca tego roku chcę kupić:

Luigi's Mansion 2
Castlevania
Fire Emblem
Mario & Luigi RPG 4
Donkey Kong
Yoshi's Island 3DS
SMT IV
Bravely Default
ALTTP2
Pokemon X/Y

10 zapowiadających się co najmniej bardzo dobrze tytułów. Cudownie :).

Opublikowano

Znawcy wróżą każdej konsoli Nintendo śmierć, a po tym Direct'ie dostaliśmy kolejne zaprzeczenie tej teorii. I tylko jedno pytanie się nasówa skąd brać na to wszystko pieniądze...

Opublikowano

Zawiodłem się, spodziewałem się jakiegoś info o grze od monolith i mialem nadzieje na remake majoras mask. Jedyne co mnie interesuje to Bravely Default: Flying Fairy i Shin Megami Tensei.

Oby monster hunter 4 wyszlo w tym roku u nas ;/

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Powstaje 3cia częsć Yoshi's Island na 3DS'a

Yeah! Świetny news, jedynka na Snesa była genialną grą.

Do tego SMT IV w Europie i Bravely Default.

Nintendo to umie przywalić z duzego kalibru :D

Opublikowano

No kur*** mać. Człowiek chce ograniczać wydatki bo nowa generacja sie zaczyna pod koniec roku (tak wiem, że jest Wii U) a Nintendo zapowiada taka miazge :( Jak żyć ?? ;)

Opublikowano

BD:FF w Europie...no cos pieknego. U mnie to samo rok 2013 a moze nawet 2014 stoi pod znakiem 3DS ( na next geny przesiadam sie 1-1.5 roku po premierze). Same killery, a pamietam jak zastanawialem sie co kupic - vite, czy 3ds I dokonalem slusznego wyboru :D

Opublikowano

sa w polsce oficjalnie w sprzedazy karty do eshopu czy z neta trzeba zamawiac? Chce kupic mario land 2, warioland i kirbys dream land, najlepsze platformowki z gb :D

Opublikowano

Zaliczyłem Skyward Sword i stęskniłem się za grami Nintendo.Spodziewałem się jakimi konsekwencjami będzie to grozić ....Kupiłem 3ds :D Od kiedy pojawiło się białe maleństwo, stacjonarki całkowicie olałem a Okaryna okazała się tylko motorem napędowym na nadchodzące hiciory.

Tak, ten rok należy do Kyoto ! ^_^

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

@Bushisan:

Nie Ty jeden, ja od dłuższego czasu olałem swoje wszystkie stacjonarki, i gram na 3DSie, i po tych zapowiedziach wszystko wskazuje na to, że jeszcze bardzo długo do nich nie wróce.

A to, że takie Bravely Default będzie najpierw w Europie, tylko pokazuje, że jednak posiadanie europejskiego 3DS'a, ma swoje plusy ^_^ ...

Edytowane przez P-chan