NemoKOF 672 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Na X gra sie w SSF4 bo jest mniejszy input lag. A tak to jest PO PROSTU ZA DARMO NA PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Eee, większość dobrych graczy na każdym kontynencie gra na xboxie ;] dustloop mówi mi co innego Na ps3 gram bo a) xboxa mam zbanowanego b) do plejki mam te sticka Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A xboxa masz zbanowanego bo go przerobiles a PS3 do niedawna sie nie dalo :-) To normalne podejscie w Polsce co pokazuja nawet statystyki sprzedazy gier multiplatformowych. Z reguly sprzedaja sie najlepiej na PS3, potem XBOX ktory ma z polowie mniej a na koncu PC na ktorego sie sprzedaje jakas 1/5 tego co na xboxa jak nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A xboxa masz zbanowanego bo go przerobiles a PS3 do niedawna sie nie dalo :-) To normalne podejscie w Polsce co pokazuja nawet statystyki sprzedazy gier multiplatformowych. Z reguly sprzedaja sie najlepiej na PS3, potem XBOX ktory ma z polowie mniej a na koncu PC na ktorego sie sprzedaje jakas 1/5 tego co na xboxa jak nie gorzej. Tzn powiem tak, grałem na xie dopóki nie dostałem bana. Dostałem bana to kupiłem ps3 i gram na nim tylko exclusivy albo gry multi jak bb czy bc2 np. Jailbreakować PS3 nie mam zamiaru, bezsens w mojej sytuacji. Swoją drogą wersja PS3 bb jest póki co superior-z xem były takie jaja z dlc,że dajcie spokój, ile tego valka wreszcie opóźnili? Półtora miecha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A xboxa masz zbanowanego bo go przerobiles a PS3 do niedawna sie nie dalo :-) To normalne podejscie w Polsce co pokazuja nawet statystyki sprzedazy gier multiplatformowych. Z reguly sprzedaja sie najlepiej na PS3, potem XBOX ktory ma z polowie mniej a na koncu PC na ktorego sie sprzedaje jakas 1/5 tego co na xboxa jak nie gorzej. Tak akurat to gier na pieca w Polsce sprzedaje sie wiecej niz x360+ps3 razem wziete http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8673134,45_tysiecy_Call_of_Duty_Black_Ops_w_tydzien.html Mam pytanie czy jak sie kupuje BB:CS to w kazdej z nich jest kod DLC na Makoto czy to tylko jakas promocja w jednym ze sklepow byla ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Gra z DLC do Makoto, to była promocja. Już dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła, chellenge odstraszają, ale wciągają jak narkotyk. Po kilku godzinach odkładasz pada, mówisz sobie "pier**** to", a po 5 minutach już zaczynach o nich myśleć. Masa rzeczy do roboty. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Tyranio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Gra z DLC do Makoto, to była promocja. Już dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła, chellenge odstraszają, ale wciągają jak narkotyk. Po kilku godzinach odkładasz pada, mówisz sobie "pier**** to", a po 5 minutach już zaczynach o nich myśleć. Masa rzeczy do roboty. No widzisz, miło będzie w roomach nową twarz widzieć Dodam Cię potem do friendsów, wypadałoby popykać czasem. Kogo mainujesz btw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja zamówiłem tą wersje z DLC z zavvi i po 15 dniach wciąż ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja zamówiłem tą wersje z DLC z zavvi i po 15 dniach wciąż ani widu ani słychu. Ja bym się już dopominał, choć weź pod uwagę,że jest teraz nasrane na poczcie i będzie dobrze jak paczka dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wcześniej niż 30 dni nie mogę złożyć reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 W Anglii paczki ida okolo 10 dni teraz wiec pewnie opoznienia zwlaszcza ze to przesylka do krajow 3 swiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dżar, tak naprawdę jestem jeszcze na etapie odkrywania. Narazie wam do pięt nie dosięgam. Myślałem, że będę grał Hazamą, pasuje mi jego styl (chodzi o postać, nie o ciosy), jakoś do mnie przemawia. Ale tak trochę posiedziałem w chellengach, to Mr wilkołak jakoś mi bardziej leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) @Michaelius Wiesz, to wyniki COD ktore mnie nie dziwia bo to FPS w ktorego czesc ludzi woli grac na myszce. Pamietam wyniki GTA4 i tak byly spore dysproporcje. A jesli chodzi np o wyniki Empiku itp to od jakiegos czasu, miesiac w miesiac wiekszosc gier sprzedaje sie na konsole. @Tyranio A ja chcialem grac Tsubaki i okazalo sie ze jest na koncu listy Tierow Niema co Czy jest szansa na patcha ktory dostosujedo BB:CS2 z Automatow? Edytowane 21 Grudnia 2010 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam pytanko, czy combosów uczycie się z chellengów? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Polecam http://www.dustloop.com/forums/content.php na forach jest kupa fajknych tematow z combosami do kazdej postaci z GG i BB wraz z odpowiednimi opisami czy uzywanie danego comba ma w ogole sens w realnej walce. Do tego na youtubie sa czasem fajne combo movies z opisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 W końcu gra z zavvi nie dotarła ale kupiłem na ebayu i w końcu gram. Jak ktoś chętny do treningu to zapraszam GT: kukl3s Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A kupiles wersje Amerykanska czy Europejska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Europejską ale ja mam na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Saku dzisiaj skopał mi dupę, ale fajnie się grało, nawet chyba raz wygrałem. Jak zacznę wykożystywać sytuacje, które wypracowałem to będzie lepiej i jakieś comba się nauczę. Fajnie jak by jeszcze ktoś się przyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bellevar 6 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Jak wróci mi stick z naprawy to możecie na mnie liczyć. Jak tylko będe go miał z powrotem to sie odezwe na psn. Edytowane 6 Stycznia 2011 przez Bellevar Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ludzie to jednak są dziwni.... 5 razy pod rząd dostałem kolesia, który miał Tagera z PSR 150 i zamiast go brać to brał postacie, którymi nie umiał grać i po dwóch perfect meczach na końcu zrobił mi rage quita :E .... no bez jaj lolz Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Saku dzisiaj skopał mi dupę, ale fajnie się grało, nawet chyba raz wygrałem. Jak zacznę wykożystywać sytuacje, które wypracowałem to będzie lepiej i jakieś comba się nauczę. Fajnie jak by jeszcze ktoś się przyłączył. Puść mi msg na psnie jak gracie to chętnie dołącze-dawno nie trollowałem saku ; F Ludzie to jednak są dziwni.... 5 razy pod rząd dostałem kolesia, który miał Tagera z PSR 150 i zamiast go brać to brał postacie, którymi nie umiał grać i po dwóch perfect meczach na końcu zrobił mi rage quita :E .... no bez jaj lolz 3/4 tagerów na necie jest tak słabych mimo psr,że daj spokój. Jedyne co robią to tylko srają 360 i 720 jak jest okazja(nawet kilku na beginnerze takich spotkałem)-ludzie nie wiedzą o co kaman i przegrywają. Dołączyłem kiedyś do pokoju, 4 typów w tym 1 grający tagerem, psr 170 chyba, same winy, trafiam na niego. Mirror match, 2 perfecty moje. Koleś rage-quit. No kaman. No skill just busters. Edytowane 7 Stycznia 2011 przez dżar Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Need kogos do grania Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie mam pytanko czy istnieje jakaś stronka gdzie są opisane wszystkie ciosy do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 NemoKOF podał mi tą stronę, sprawdź http://www.dustloop.com/forums/content.php Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi