Skocz do zawartości

BlazBlue Continuum Shift - wersja konsolowa

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś z wersją gry USA/Kanada zainteresowany zakupem zdrapki 20$ w celu zakupu platinum kiedy już wyjdzie?

:)

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 27,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja czekam na wersje Euro ...

• Gra z DLC do Makoto, to była promocja.   Już dawno żadna gra tak mnie nie wciągnęła, chellenge odstraszają, ale wciągają jak narkotyk. Po kilku godzinach odkładasz pada, mówisz sobie "pier**** to",

Opublikowano
  • Autor

Dzis wyszedł patch naprawiający acziki od Valkenheina oraz oczywiście oczekiwana Platinum.

Na xboxa, pstrójkowcy muszą jeszcze poczekać...podobno do dziś, ostatecznie soboty, zobaczymy. O ile updejt przejdźie to loli raczej się nie dostanie bo psn nadal leży.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko dać mi rady do score attack... zwłaszcza dla kogoś kto gra Ragną, gdyż tę postać nie tknąłem ani razu od czasów CT :D

Sam Tagerem szedłem na sposób tak od cheatamana, z tym to wszystko na blok i tylko chwyty i dalej w combosy, bo śmierdziel lubi walić te DD counter co pół paska energii zrzera :D. Hazama to joke, Ragna na countery, a Rachel była jeszcze słabsza niż Hazama i wziąłem ją prawie na perfecta rofl.

Tak naprawdę to tylko Cheataman jest wkurzający, i ragna bo potrafią zjechać cały pasek w kilku ciosach....

no i nie powiem, 720 ma swój urok ;p

Nie tykałem Balzblue ponad miesiąc, wziąłem grubego na 15 minut do practice, po czym zrobiłem score attack za pierwszym razem :)

Zrobienie tego Tagerem w porównaniu z Lambdą, to naprawdę łatwizna.

Jest jakieś oficjalne info na temat premiery cs2 na ps3?

Opublikowano
  • Autor

Ciężko dać mi rady do score attack... zwłaszcza dla kogoś kto gra Ragną, gdyż tę postać nie tknąłem ani razu od czasów CT :D

Sam Tagerem szedłem na sposób tak od cheatamana, z tym to wszystko na blok i tylko chwyty i dalej w combosy, bo śmierdziel lubi walić te DD counter co pół paska energii zrzera :D. Hazama to joke, Ragna na countery, a Rachel była jeszcze słabsza niż Hazama i wziąłem ją prawie na perfecta rofl.

Tak naprawdę to tylko Cheataman jest wkurzający, i ragna bo potrafią zjechać cały pasek w kilku ciosach....

no i nie powiem, 720 ma swój urok ;p

Nie tykałem Balzblue ponad miesiąc, wziąłem grubego na 15 minut do practice, po czym zrobiłem score attack za pierwszym razem :)

Zrobienie tego Tagerem w porównaniu z Lambdą, to naprawdę łatwizna.

Jest jakieś oficjalne info na temat premiery cs2 na ps3?

cs2 już jest, patch powinien ci się zassać jak odpalisz gre.

Opublikowano

A czy już jest dostępne te loli dziewcze, bo zastanawiam się czy kupić tę postać, bo jakoś nie miałem okazji jeszcze pomęczyć pożądnie BlazeBlue, a co dopiero zplatynować - narazie ogrywam od dwóch dni Mortala...

Opublikowano
  • Autor

A czy już jest dostępne te loli dziewcze, bo zastanawiam się czy kupić tę postać, bo jakoś nie miałem okazji jeszcze pomęczyć pożądnie BlazeBlue, a co dopiero zplatynować - narazie ogrywam od dwóch dni Mortala...

Jest już do ściągnięcia z eu i us stora.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zainteresowani do nabicia sobie nawzajem lvla w BB CS2? :) biłem z Jarem, ale mu się znudziło.... chciałbym mieć platynę, a walki rangowe są takie meeeh.... xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odgrażam się, że nie kupię bo mam dosyć walenia mnie jakbym grał w SF i był walony przez Crapcom....Ale pewnie skończy się na tym, że kupię ~_~ mimo, że pewnie nie będę mieć czasu na grę i będę ssać ile się tylko da xD

Jedno wiem, jeśli kupię to tylko Noel dla mnie jak zwykle.... ostatnio w sumie wpadłem na online po 6-7 miesiącach i dostałem baty xD

Opublikowano

A czy Extend bedzie tez patchem + DLC czy kurde pelna pudelkowa wersja?

Bo mam CSa i nie wiem czy jest po co trzymac w takim razie :/

Opublikowano
  • Autor

cs2 był darmowym upgrejdem, extend będzie czymś na wzór Super Ultra Street Fighter 4 Turbo Edition 2.0. Innymi słowy wyskakiwać z kasy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znając siebie i tak kupię, bo uwielbiam tę grę, a nie ma i tak co narzekać na takie praktyki, bo podobne sytuacje były z Guilty Gear'em.

Ja przy swoim Continuum Shift, jeszcze dobrze nie posiedziałem (brak czasu), a tutaj powoli trzeba szykować się do przesiadki...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Extend wychodzi za 3 dni, jako trybut wrzuciłem kilka filmików-będą to już ostatnie z CS, następne jakie pojawią się na moim kanale

http://www.youtube.c...arxyz1/featured

będą już z extenda.

Do zobaczenia panowie Na zavvi jest extend za 20 funtów. Mam rozkmine czy nie łyknąć.

edit: Na zavvi jest extend za 20 funtów. Mam rozkmine czy nie łyknąć.

Edytowane przez dżar

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I extend na zavi do kupienia za 15 funtów, bardzo dobra cena i warto łyknąć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Extend Limitka za 17 funtów z przesyłka mnie przekonała :)

W przyszłym tygodniu wracam do treningów ^_-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sie zastanaiwam wlasnie czy nie kupic bo bida niema w co grac jesli nie kupie ghost recona to wracam i bede ponownei irytowal arakune i jesli sie uda to reliusem niech mi ktos powie [dzar] czy relius ma tak samo ciezkie prowadzenie jak knypek w kapeluszu?

Jaru ty ze slaska jestes?O.o

Edytowane przez CalopS