Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Widziałem już topic o sackboy'u ale nie chciałem chłopakowi hijackować... Krótka historia: natchniony sackboyem ShinMoteuchiego [o tu] postanowiłem zrobić swojego. Gdybym wiedzial, ze nauczenie sie szycia zajmie 3 miesiace to kupiłbym za 40$ gotowego Teraz umiem zrobić czapke, ale wszycie zamka w tego srakboja było wyzwaniem.. Po tygodniu knucia i rysowania wyszedł w końcu Sackboy 0.1! Prototyp... Nie obyło sie bez problemów: -za grube lapy -za krotka glowa -nie ma guzikow w mojej wiosce, fake oczy... -zamkniety ryj, nie umiem jeszcze otwartego -za gruba szyja -udawane szwy na glowie/nogach, brak na rekach
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l przekozacki z czego zrobiłeś mu szkielet że możesz modelować pozycję rąk i palców?
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Szacunek. Z kupionego za 40 baksów nie miałbyś zapewne takiej satysfakcji, jak teraz gdy spojrzysz na tego gnojka :biggrin:
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Twój trochę lepszy, wierniej oddaje Sackboya I plus za te zdjęcia w różnych pozycjach!
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Autor przekozacki z czego zrobiłeś mu szkielet że możesz modelować pozycję rąk i palców? Z niczego, mieciutki jest. Sam sie wygina w wiekszosci, tylko do trzymania rak przy ciele potrzebowal szpilki w strategicznym miejscu :potter:
Opublikowano 23 kwietnia 201015 l Autor Sackboy to może nie jest, ale w sumie też ma konsolowe korzenie, więc wrzucę :potter: Gralem sobie w FFa i mialem ochote zrobic Reno :} Caly dzien sie meczylem, ale z tulowia i tak nie jestem zadowolony, brakuje mi bialej koszuli.. No i ryjek, zaden nie pasowal to zrobilem wersje psxowa, bez twarzy :3
Opublikowano 24 kwietnia 201015 l Świetne! Z jakiego tutoriala korzystałeś, żeby się tego nauczyć? Może po maturze bym coś popróbował.
Opublikowano 3 maja 201014 l Autor Gdyby wadowice nie byly wioska bez sklepow, to moze oczy byly by proste a ogon sztywny. No ale, wadowice
Opublikowano 21 maja 201014 l Ja właśnie zacząłem szyć własną maskotke. Na pierwszym zdjęciu jest pierwsza próba uszycia sackboya. Czy udana sami oceńcie Na drugim zdjęciu jest druga próba :biggrin: Ten sackboy jest większy i bardziej przypomina oryginał, jednak jeszcze jest na ukończeniu. Edytowane 21 maja 201014 l przez polaki899
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Wiem że pod swoim wcześniejszym postem, ale muszę wstawić nowe zdjęcie maskotek. Maskotki powstały w tydzień kiedy byliśmy "odcięci" od forum. Oto efekty. Wiem że słabej jakości zdjęcia. Edytowane 9 czerwca 201014 l przez polaki899
Opublikowano 10 czerwca 201014 l Wiem że pod swoim wcześniejszym postem, ale muszę wstawić nowe zdjęcie maskotek. Maskotki powstały w tydzień kiedy byliśmy "odcięci" od forum. Oto efekty. Wiem że słabej jakości zdjęcia. Całkiem fajne. Dobra robota
Opublikowano 1 lutego 201114 l Moja Dziewczyna robi na drutach (tzn. niedawno zaczęła) są jakieś poradniki, które mógłbym jej podsunąć żeby mi robiła takie cuda? :>
Opublikowano 2 lutego 201114 l Autor jutub mimo wszystko najlepszy, nie ma to jak film. Na drutach ciezko zrobic maskotki raczej, szydełko jej kup ;]
Opublikowano 2 lutego 201114 l Sackboy Na szydełku się robi , ale np: Otwartą buźkę zrobić łatwiej ściegiem na drutach. Kto wprawiony ten potrafi