Guest Kyo Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) Pucharki ukryte: 5 - kolory nieznane. Brąz: Memories of Azad Reach the thick of the battle. A Warm Welcome Catch up to Malik. Power Boost Find and break a sarcophagus. Anger Management Break 100 vases and sarcophagi. Sand Nemesis Kill 50 enemes in a row without being hit and without using upgrade powers or the Power of Time. And King of Blades Kill 500 enemies with the sword. Acrobat Jump on enemies 30 times in a row without falling or using the Power of Time. Like Dominoes Knock down 5 enemies with one kick. Floors are for losers Wall run for a total of 1/2 mile (805 meters). Death from Above Finish off 10 enemies in a row using only the Aerial Slash. And stay down! Use the finishing lunge 20 times. Air Time Perform 20 Aerial Slash attacks. David and Goliath Finish 5 titans with the Aerial Slash. Attack from all angles Knock down 15 enemies using the aerial kick. Swift as the Wind Defeat 30 enemies using the Power of Flight. Big Finish Defeat an enemy by doing a power attack in the fifth ht in a combo. Ding! Level Up! Purchase your first upgrade. Close Call Save the Prince's life by using the Power of Time. Not how it Happened Use the Power of Time 20 times. Prince of Fire Defeat 50 enemies using the Flame Trail. Prince of Earth Defeat 50 enemies using the Stone Armor. Prince of Water Defeat 50 enemies using the Ice Blast. Prince of Wind Defeat 50 enemies using the Whirlwind. Srebro: Solomon's Army Release Solomon's Army. Just us and them Close the fortress gates. Eye of hte Storm Reach the final fight. Prince of Tides Complete the Enemy Tides Challenge. Stay Dry Move on solidified water for 1 minute without using the Power of Time. Untouchable Defeat Ratash in the Throne Room without taking any damage. Invincible Finish the final battle against Ratash without taking any damage. This is Persia! Kick 20 enemies off of ledges. Elemental Control Upgrade one power to level 4. Złoto: Not what it looks like Defeat Ratash. Got Walkthrough? Find and break every sarcophagus. Completist Purchase every item in the upgrade menu. Platyna: Sand Master Unlock all other trophies. Edited October 3, 2010 by Kyo Quote
Berion 207 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 (edited) Zrobił ktoś skakanie po łbach 30 razy z rzędu? Przeglądałem już te jutuby, sruby, walkthrough'y i nijak nie mogę dobić trzydziestki. Drań potrafi mi zeskoczyć na ziemie obok stworka, na którego skierowałem kierunek podczas skoku. Jakiś haczyk jest na to czy ten system kolizji jest tak sp*y? Edited September 29, 2010 by Berion Quote
Kapcior 4 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zrobił ktoś skakanie po łbach 30 razy z rzędu? Przeglądałem już te jutuby, sruby, walkthrough'y i nijak nie mogę dobić trzydziestki. Drań potrafi mi zeskoczyć na ziemie obok stworka, na którego skierowałem kierunek podczas skoku. Jakiś haczyk jest na to czy ten system kolizji jest tak sp*y? mi się udało ale miałem taki problem jak Ty .No iluś tam próbach się jednak udało.Nie pytaj gdzie bo to dawno było i nie pamiętam Quote
Sylvan Wielki 4732 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mnie brakuje 4 zdobyczy do platyny. Walka z bossem może dać w kość, ale zobaczy się. Quote
Kalinho_PL 334 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ja platyne zrobiłem w jedną noc. ktoś nie wierzy to niech se sprawdzi. najłatwiejsza platyna jką zdobyłem. skakanie po łbach robi się jakoś na początku gdy idzie na nas masa piaskowców- nie wymaga to żadnych umiejętności. ładować opłaca się tylko earth shielda oraz manę- reszta jest niepotrzebna. Quote
Berion 207 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 (edited) Umiejętności nie, szczęścia, tak? Eee to nie chce mi się. @Sylvan Wielki Bossowie bez utraty życia są banalni. Easy + Earth lv4. Ale można zrobić to też bez cudowania... Wpadła platyna. Aby sobie ułatwić z tymi głowami, należy robić to tylko w miejscu gdzie kamera trzyma rzut izometryczny (dlatego, ażeby było widać całą hołotę) i przed każdym skokiem puszczać przyciski, aby przy ponownym znów je wcisnąć skok+kierunek. Znacznie ułatwia sprawę. Przeskakujemy poruszając się okręgami, że tak się wyrażę. Tak czy siak, debilne trofeum... Edited October 14, 2010 by Old_Kyo Połączono posty :P 1 Quote
Guest RejdenForce Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Gdzie najlepiej zabić 50 typa bez obrażeń? Quote
Q-Jot 321 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ja zrobiłem to w momencie jak pierwszy raz spotykamy koleżkę, co przyzywa spod ziemi kościotrupy z mieczami. Jest to w miejscówce, w kanałach. Cały czas ich ubijałem, a on ciągle tworzył nowych, po 4, czy 5 naraz. Są to podstawowi przeciwnicy, więc są najłatwiejsi. W kilku miejscach póżniej też spotykamy tego gościa co wydobywa spod ziemi kościotrupy, więc można to zrobić tez później, albo pod koniec gry jak mamy miecz, co zabija jednym uderzeniem wszystkich przeciwników. Quote
Sylvan Wielki 4732 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Brakujące dzbany u mnie: "masz poradnik" (zrobi się przy kolejnym podejściu), "nietykalny" (kilka prób i powinno się udać), i jeszcze jedno, ukryte.... W liście zdobyczy jest pomiędzy "niezwyciężony", a "i nie wstawać". Pytanie - jaka to zdobycz O_o Wirtualny +, i dwie dziewice za poprawna odpowiedź. Quote
sprite 1804 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Brakujące dzbany u mnie: "masz poradnik" (zrobi się przy kolejnym podejściu), "nietykalny" (kilka prób i powinno się udać), i jeszcze jedno, ukryte.... W liście zdobyczy jest pomiędzy "niezwyciężony", a "i nie wstawać". Pytanie - jaka to zdobycz O_o Wirtualny +, i dwie dziewice za poprawna odpowiedź. To jest trophy "Our little secret" Po prostu zacznij grę na normalu i zmień poziom na easy ;] 1 Quote
Sylvan Wielki 4732 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Brakujące dzbany u mnie: "masz poradnik" (zrobi się przy kolejnym podejściu), "nietykalny" (kilka prób i powinno się udać), i jeszcze jedno, ukryte.... W liście zdobyczy jest pomiędzy "niezwyciężony", a "i nie wstawać". Pytanie - jaka to zdobycz O_o Wirtualny +, i dwie dziewice za poprawna odpowiedź. To jest trophy "Our little secret" Po prostu zacznij grę na normalu i zmień poziom na easy ;] + już na koncie, a dziewice szepcą mi na ucho, byś czekał nań za ok 40 min. Miłej zabawy. Quote
mr_pepeush 96 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 właśnie zrobiłem mega błąd ws. jednego z sarkofagow. przeszedłem za szybko przez jedne drzwi i ominalem go. jorgnalem się w chwili jak drzwi się zatrzasnely. mam pytanie o błąd trofika związanego ze zbieraniem sarkofagow - zdarzył się Wam może pozytywny błąd, ze nie mając kompletu trofik wpadł? czytałem w poradniku, ze gość miał 19/21 i trofik się pojawił. ktoś potwierdza, czy mam płakać? wszystko idzie piękne, gra bardzo przyjemna, a o platynie nawet nie trzeba myśleć specjalnie. a tutaj tuż przed końcem nagle taki smród Quote
mr_pepeush 96 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 no i sam sobie musiałem odpowiedzieć... może komuś się przyda. trzeba odpalic new game i trofik odblokuje się po znalezieniu tego sarkofagu, który pominelismy. prawdopodobnie nie trzeba zbierać tych, które zebraliśmy w pierwszym ng. w moim wypadku brakwalo sarkofagu nr 16 (chyba najczęściej pokonany). jak tylko do niego dotarłem odblokowalo mi się trofeum. zrobienie gry na easy, żeby złapać sarkofag (lub inne brakujące trofea) to bardzo łatwa i szybka sprawa. gra się błyskawicznie, więc jeśli nie udało się wam wbić platyny w pierwszym podejściu to poswieccie te 3-4h bo nawet ten szybki bieg przez zamek jest bardzo przyjemny. ta gra jest dla mnie zaskoczeniem roku Quote
Arkady 1038 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 no i sam sobie musiałem odpowiedzieć... może komuś się przyda. trzeba odpalic new game i trofik odblokuje się po znalezieniu tego sarkofagu, który pominelismy. prawdopodobnie nie trzeba zbierać tych, które zebraliśmy w pierwszym ng. w moim wypadku brakwalo sarkofagu nr 16 (chyba najczęściej pokonany). jak tylko do niego dotarłem odblokowalo mi się trofeum. zrobienie gry na easy, żeby złapać sarkofag (lub inne brakujące trofea) to bardzo łatwa i szybka sprawa. gra się błyskawicznie, więc jeśli nie udało się wam wbić platyny w pierwszym podejściu to poswieccie te 3-4h bo nawet ten szybki bieg przez zamek jest bardzo przyjemny. ta gra jest dla mnie zaskoczeniem roku Bankowo nie trzeba zbierać reszty, wystarczy tylko ten, który omineło się przy poprzednim przechodzeniu. Quote
Recommended Posts