xzdunx 7 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) Przyszło dla funu 3 fighterów, najpierw 2 znajomych od dawna (ale byli tylko na chwilkę), później przyszedł forumowy pitrex i we dwoje graliśmy (chyba od 14 do 19), i bardzo przyjemnie się grało:) zapraszam w sobotę (najbliższą 22) na kolejne partyjki:). Rudi zapewne przyjdzie na sam turniej(od paru miesięcy męczę mojego Kena:P aby pobić jego rose), jak wpadł do mnie pół roku temu 40-08 dla niego:/.... Ale wypadł z wprawy to się go skopie:), teraz słyszałem że the beściak 3-city to snake. (pitrex pozdro) Sam rudi o którym mowa.... Nie wpadł ponieważ:"meczyk jest o 17", a sami wiecie jak on wychodzi(gorzej niż kobieta:)) Odnośnie terminu: niech się wszyscy obronią, napiszą co mają itp.... Jak już wolne będą mieli to od razu rusza turniej oraz impreza w sop/gdy po nim. Muszę wyrobic się z nim do lipca(7 sierpnia ślub biorę i miesiąc przed wiadomo że nie będzie czasu:P) Będą reklamy najprawdopodobniej(dogadany z naszym wszystkim znanym sklepie osiedlowym na ul. morskiej, Mef. pozdro:)) Edytowane 18 Maja 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ślub....wooooo...no ładnie, wieczorek kawalerski się zapowiada przy sf Muszę zmartwić tym że Rudi nie wypadł z wprawy a to gwarantuje no i nie tylko on będzie stanowił nowy challenge na tym że turnieju więc zapowiada się naprawdę ciekawa zabawa;) A tak po za tym to gdzie dokładnie się to ma wszystko odbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefisto 0 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Odnośnie terminu: niech się wszyscy obronią, napiszą co mają itp.... Jak już wolne będą mieli to od razu rusza turniej oraz impreza w sop/gdy po nim. Muszę wyrobic się z nim do lipca(7 sierpnia ślub biorę i miesiąc przed wiadomo że nie będzie czasu:P) Będą reklamy najprawdopodobniej(dogadany z naszym wszystkim znanym sklepie osiedlowym na ul. morskiej, Mef. pozdro:)) To chyba najlepszym terminem bylby ostatni weekend czerwca tj 26-27 ( specjalnie podaję dwa dni , ponieważ nie wiadomo ile będzie trwalo świętowanie XD )Co do plakatów , reklamy itd. to uzgodnimy to na spokojnie pod koniec miesiąca Muszę zmartwić tym że Rudi nie wypadł z wprawy a to gwarantuje no i nie tylko on będzie stanowił nowy challenge na tym że turnieju więc zapowiada się naprawdę ciekawa zabawa;)A tak po za tym to gdzie dokładnie się to ma wszystko odbyć? Wypadl , nie wypadl ale nie ma SSF4 tylko SF4 Jedyny problem jaki widzę to pady...Bo jakby to powiedzieć...Gramy na konkurencyjnych konsolach a arcade stick'ów jakoś nei posiadam a wprawa w graniu na nich jest mizerna Ale co tam Liczy się fun a poza tym będzie na co zrzucać ewentualne porażki Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Zdun, ja bym z chęcią wpadł na jakieś granko w tą sobotę Rozumiem że w kafejce? (Pitrex coś mi wspominał, że zapraszasz na granie do siebie do chaty, więc wolę sie upewnić;]) Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Snake.- bierz Pitrexa pod pachę i wpadajcie(zapraszam ogólnie forumowiczów więc się nie stresować tylko wpadać). W chacie innym razem:) niestety w sobotę jestem w pracy:/ ale wpadajcie na rundki do kawiarenki:), wtedy i mi czas szybciej mija i nie wypadam z wprawy(ostatnio męczę resonance of fate i guitar hero world tour już w drodze:)), więc jak sam widzisz praca + inne tytuły = zaniedbanie ssf4 a szkoda:(. Ogólnie myślę żeby co sobotę robić jakieś maratony z bitkami u mnie. ps. weź tekkena6 jak możesz:) Mefisto- na pewno dam pod koniec miesiąca znać(wpadnę do sklepu), i na bank niedługo (w końcu RDR lada dzień wychodzi, więc trzeba do was zajść) Miejsce spotkań to: kawiarenka internetowa laguna ul cechowa 13(między obłużem a oksywiem.) autobus nr. 141 podjeżdża pod samą kawiarenkę ale możne również dojechać- 109,150,152 Mefisto nic tylko przejściówke z xa do ps3 załatwić w sklepie nie macie??:)sam mogę poczęstować cię http://i43.tinypic.com/nl5svm.jpg a myślę że taki snake. czy pitrex na czas walki arcade też ci użyczą W najbliższą sobotę kawiarenka nieczynna... Jestem w drugiej pracy:) Edytowane 25 Maja 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 any news? Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Newsów jest sporo:) 1) Nintuś z czego mi wiadomo podniesie 2 xy360(więc 4 ps3 + 2 x360 rokuje dość dobrze), tak więc jak ktoś ma arcade sticka do x360 nie krepować się tylko przynosić 2) "gala" odbędzie się 03.07.2010(godzina na początku nastepnego tygodnia.) 3) jeszcze nie wiadomo ale jak dobrze pójdzie jakieś nagrody mogą być jednak przewidziane(to sie jeszcze okaże) 4) prośba do chcących wpaść i posiadających swoje kopie gry(osobiście mam 2 + 1 ma znajomy)brakuje jednej sztuki do ps3, odnośnie xa dowiem się jak skontaktuje się z Mefistem czy jak przyniesie 2 konsole to razem z 2 egzemplazami tyle newsów na dziś do zobaczenia i hadouuuuuuken!!! wam w twarz:P Edytowane 23 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Spoko, wezme swojego supera na ps3. Mam nadzieje, że dasz mi zagrać wszystkie moje walki na peestrójce, nie chce mi sie targać dwóch sticków : P Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Leniwcze weź 2 sztuki co niektórzy gracze nie mają konsol sony tyko xy i zastanawia mnie możliwość "rzutu monetą", kto na jakiej konsoli gra:P sam biorę z domu własną ps3 + sticka to ty 2 sticków nie zabierzesz?? Przykład wygrasz ty grając na ps3 i mef grając na xie i jak finał się ma rozstrzygnąć?? Edytowane 23 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No dobsz... jakoś to będzie, najwyżej wezmę torbe zamiast plecaka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Prosiłbym również na reklamowanie turnieju na innych forach(ja dałem wiadomość tu, neo+, nintuś) jak znacie jeszcze coś skopiujcie najważniejsze wiadomości i umieśćcie tam:). Może zrobi się z tego coś sporego:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No ok, Zdun, wiesz już jakim systemem chcesz rozgrywać ten turniej? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze pomysłu(spowodowane niewiedzą o ilości zawodników....), jak dowiem się mniej więcej ile osób będzie(ludzie proszę o potwierdzenia:)), napiszę więcej:)(oczywiście poza tymi już wpisanymi:)) Edytowane 25 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Niestety.... Turniej przekładam na 10 lipca(już w 100%), jest to następna sobota. Powód- jak większość z was wie, mam na głowie ślub za miesiąc... Byłem w ostatnią sobotę na kursie pierwszego tańca(pierwszy taniec na weselu, aby się nie gibać...), okazało się że jeżeli chodzi o taniec towarzyski (walc) jestem "drewniana kłoda" i bez przyspieszonego i przedłużonego kursu to nie wypali... Złożyło się że szkoła ma wolne dla takich jak ja tylko w sobotę, tak więc od 13 do 17, sic 4 godziny, będę udawał że się uczę... Za utrudnienia przepraszam i do usłyszenia i zobaczenia niedługo:). pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Który to już raz przekładasz ten turniej? Bo już się pogubiłem. Możesz mnie wypisać. Mam nadzieje że nie będzie fajnych nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) 2... najpierw przez brak ludzi teraz owszem z osobistych zagwostek... wypisać cie?? ok- trudno(wszystkim nie dogodzę)... Osobie prywatnej dość ciężko zorganizować taki turniej(brak sponsoringu itp...) już o tym wiem ale mam nadzieję że za tydzień ludzi nie odstraszy i przyjdą.... Teraz gdybym wiedział ile pierd..... się jest z taką akcją (tamtoroczny był chyba na farcie) nigdy bym się na to nie pisał.... Edytowane 30 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No ja bym wpadł z chęcią, ale cały następny weekend będę w Warszawie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Rozumiem w końcu się poznaliśmy:P ps. jak naprawią ci konsolę daj znać w bb pogramy:) Niestety mam dość ciężki okres teraz (ślub) dlatego najlepiej dla mnie było zorganizować go w tamtym pierwszym terminie(gdzie nagle pojawiło się 10000 wymówek dlaczego, kto nie może....)ale patrząc w kalendarz w sobotę 10 ja osobiście nic nie mam, mam nadzieje że ludziom też nagle się nie odwidzi, a i tak 11 w niedzielę już na statek z biżuterią zasuwam.... czyli sytuacja z cyklu:" grafik napęty jak baranie jaja".... Edytowane 30 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 To o której godzinie się turniej rozpoczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 a więc sobota czy niedziela?oraz o której?czy planowa 13ta jest poprawna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefisto 0 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja mogę być dopiero o 16.00 - wiecie praca i te inne nieważne sprawy ale nawet wpadnę później z bronxami i pokopię assy poza turniejowo bo i tak wiem że jestem da best madafaka i do tego żadna nagroda nie jest mi potrzebna XD A tak na poważnie , to opisz szerzej do której i od której ma to trwać ponieważ coś jasnowidzenie ostatnio mnie zawodzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 lipa,Zdun do mnie dzwonił i powiedział że turnieju nie bedzie bo sie nie oplaca dla 4 osob heh ;/ szkoda a czekalem na niego 4 tygodnie o.O . w Trójmieście zawsze tak wychodzi a na innych wsiach itp to się wiecej dzieje niż w 3 jednych z najwiekszych miastach PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi