Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

No też mi się jej szkoda zrobiło.

Wątek idealnie trafiający w obecne realia multikulti. Jedyne co w tym odcinku było niepoprawne to to, że czarny siedział w klatce, a biały go pilnował. Dalej było już tylko lepiej: wegetarianizm, resocjalizacja, pojednanie, wspólne eko spacery na łonie natury, zabawa kijami.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 256,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Oglądałem. Zpauzowalem i poszedłem do kibla. Wracam i taki widok mnie wita: 

WwQV1Kz.jpg

Myślę, że to będzie idealną recenzją tego odcinka. 

Opublikowano

negana zagra Jeffrey dean morgan najbardziej znany z roli komedianta w strażnikach. jak dla mnie spoko.

Opublikowano

Okurwa, stary Winchester Neganem? o_O'

Muszę to przetrawić, ale chyba będzie spoko.

Opublikowano

Już 5 odcinek i ciągle jest bardzo dobrze. Kolejne też zapowiadają się świetnie, bo tempo raczej nie opadnie, wiele wątków jest na ostrzu noża i mamy pełno niewiadomych. Chyba będziemy mieli najlepszy sezon w historii tego serialu. Tym bardziej, że mówicie, że jakieś killerskie postacie wkrótce dołączą.

Opublikowano

Piąty odcinek był okrutnie zły.

Jakieś randomowe gadki randomów z Aleksandrii, przyprawione dialogami tak mdłymi, że odechciewało się żyć.

Na szczęście poprzednie 4 były cudowne, więc jeden potworek nie zepsuł jeszcze mojej bardzo dobrej opinii o tym sezonie.

Opublikowano

Złe to były odcinki i randomowe gadki w wykonaniu Shane'a, zezowatej Lori, upośledzonego Dale'a, wystraszonego  Tyreesa albo rozkminy tej małej blondi. Aktualnie nikt mnie nie irytuje a i ich problemy są trochę ciekawsze.
 Ostatni odcinek zepsuło jedynie:

the-walking-dead-denise-tara-kiss__oPt.j

Opublikowano

Shane >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cała banda randomów Z Aleksandrii.

Opublikowano

Mam nadzieję że wyjdzie kiedyś wersja d'cut z wycietymi uszami Shane'a.

Opublikowano

Śmiej się z uszów, ale podobno władzom Marvela tak się spodobał jako The Punisher, że chcą mu dać własny serial, zamiast Iron Fist'owi :shotgun:

Opublikowano

cieszyłem sie gdy jego morda zniknęła z serialu, ciesze się tez jak go potraktowali w

sicario

, nie zdzierże go jako głównego bohatera.

Edytowane przez Toudi_89

Opublikowano

spoko odcinek

chociaż żal tej dziewczyny z krótkimi włosami, była całkiem ładna i tak szybko odeszła

spieszmy sie kochać ludzi xD

Opublikowano

smuteczek

liczyłem na jakiś erotyczny motyw

:dunno:

Opublikowano

ale przynajmniej wiecej było najlepszego gościa w serialu, bo wcześniejsze pare odcinków to on pojawiał sie na chwile by powiedzieć 2 słowa i koniec

Opublikowano

Odcinek tym razem bardzo spoko, tylko czy do cholery jasnej te randomy muszą

ginąć w taki głupi i chujowy sposób? Cały świat jest wypełniony chodzącymi zwłokami, to laska z cukrzycą oczywiście nie wpadła na to, że jej martwe koleżanki mogą ją dziabnąć. Random z lasu też jakimś cudem przeżył te (co najmniej) 3 lata od wybuchu epidemii wirusa a tu nagle go zombiak 'ukryty' w skale kąsa w rękę.

No kurwa mać XDDDDD :pawel::rotfl:

Chyba oficjalnie zobaczyliśmy wreszcie Saviorsów :cool:

Opublikowano

Mnie w(pipi)ia fakt ze debile stoją na warcie i patrza sie jak zombiaki się dobijaja.

Jest tyle sposobów by sie ich pozbyć, kroic ratami, spalic, wykopac dziure i zrzucac ich ratami, naprawde, przecież to zombie, pared dni i byłby spokój.

Biorą 50 kilowy cieżar, przywiązują do liny, i na zasadzie wahadła rozbijaja zombie  głowy, no serio.

Edytowane przez Toudi_89

Opublikowano

ten serial jest wypełniony durnymi decyzjami, niedopatrzeniami czy brakiem logicznego działania :) no ale to tylko serial

Opublikowano

No szkoda że laseczka w krótkich włosach już odpadła  :beksa:  :lapka:

Opublikowano

ten serial jest wypełniony durnymi decyzjami, niedopatrzeniami czy brakiem logicznego działania :) no ale to tylko serial

dobrze (pipi)a, jak ja lubie ten tekst, nie moge sie do nicz,ego dopier,dolic bo zawsze wyleci jakiś Zygmunt i (pipi)nie tekstem że to tylko serial.

Opublikowano

naucz sie czytac ze zrozumieniem downie przeciez napisalem ze masz racje