Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Brotherhood

Featured Replies

Opublikowano

Czy za te zadania w wirtualnym treningu dostaje się coś więcej niż tylko osiągnięcie za trzy złota?

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 19,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja będąc w czwartej sekwencji mam już wykupione 90% sklepów, banków itd. Nie gram misji, tylko biegam jak głupi po Rzymie i inwestuje:P Już teraz co 20 minut wpływa mi około 17000f. Podejrzewam że w

• nie wiem czy było...

• Aż czytać się chce, szkoda że nikt wcześniej się tym dodatkiem nie interesował ani nie zapytał o GamePlay...   Tak btw: wkońcu po za złodziejem okrzyknięto mnie Leakerem...   http://www.logic-sun

Opublikowano

Jak wszystko zaliczysz na brąz dostajesz strój Raidena z Metal Geara.

Opublikowano

Mam pytanko - w grze kupiłem stajnie i stoisko medyka - co 20 minut deponują mi się pieniądze - tylko teraz pytanie skąd te pieniądze wziąć by mieć przy postaci?

Opublikowano

Ehhh...tak właśnie myślałem, a kasy na bank nie mam :P

Opublikowano

Pewnie jesteś na początku, więc spokojnie. Za misje dostajesz sporo kasy, a z czasem powoli kupuj sobie nieruchomości, aż w końcu pod koniec gry będziesz miał tyle, że nie będziesz wiedział co z tym zrobić.

BTW: Dla mnie te sklepy to pomysł chybiony. Taki jakiś nijaki ;)

Edytowane przez Fuji

Opublikowano

A ja będąc w czwartej sekwencji mam już wykupione 90% sklepów, banków itd. Nie gram misji, tylko biegam jak głupi po Rzymie i inwestuje:P Już teraz co 20 minut wpływa mi około 17000f. Podejrzewam że w połowie gry będe już dopakowany na maxa i dysponował prawie wszystkimi budynkami. Świetna gra, fabularne dno raczej, gameplay natomiast tak samo jak w dwójce rządzi.

Opublikowano

Warto się specjalnie rejestrować na Szajsbuku, żeby zagrać w Project Legacy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potwiedzilo sie info Dabmana:

Single-Player DLC “THE DA VINCI DISAPPEARANCE - Trailer

Story:

- 8 missions

- 2 locations

- 2 gameplay futures

- 10 achievements

Multi:

- 2 game modes

- 1 map

- 4 characters

Dodatek wyjdzie w marcu i bedzie kosztowac 800MSP.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pobrałem darmowe DLC i mam taki problem , że przy uruchamianiu trybu multi wyskakuje mi informacje "Zawartość do pobrania o nazwie 'Aktualizacja Projektu Animus 1.0 i 2.0 ' jest uszkodzona. Zawartość została pominięta." Jakieś pomysły co może być przyczyną i jak to rozwiązać ? Dodam , że gre mam w wersji PL , natomiast konto założone na UK , myślicie , że to przez to?

Opublikowano

wywal i zassaj jeszcze raz. sam mam grę PL i konto UK i u mnie jest ok

Opublikowano
Potwiedzilo sie info Dabmana

Aż czytać się chce, szkoda że nikt wcześniej się tym dodatkiem nie interesował ani nie zapytał o GamePlay...

Tak btw: wkońcu po za złodziejem okrzyknięto mnie Leakerem...

The following people are known leakers and should not be trusted:

- Dabman

- Baconbytes

http://www.logic-sunrise.com/news-218822-hvxdump-13-le-dump-sur-devkit-facilite.html

a tak nie offtopując, zastanawiam się co w patchu do ów dodatku ( XBOX360 ) robi wzmianka od Koperniku... :-)

Chyba czas zacząć znów szpiegować XePartnerNET

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

DLC Wylądowało, a z nim 4ta i za chwile 5ta aktualizacja AC:B

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj nareszcie skończyłem assassina - przechodzenie zajęło mi chyba z miesiąc.

Ostatnie sekwencje przechodziłem na siłę, żeby dojść do zakończenia, którego za ch.uj nie mogłem pojąć - ale przeczytanie kilku postów na różnych forach nieco wyjaśniło mi sytuacje.

W poprzednie części grało mi się bardzo fajnie, zero nudy a tutaj totalnie nie chciało mi się wykonywać misji pobocznych tak samo nie chciało mi się odbudowywać miasta i bawić w mistrza zakonu.

Ogólnie mówiąc to średnio mi się grało i bardzo bym chciał aby kolejna część wyszła na nowym silniku ze znacznie lepszym AI bo te tutaj ssssie na całej linii.

a w multi pograłem może godzinę - jakoś nie przypadło mi do gustu.

Edytowane przez sosnaa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem właśnie Brotherhooda i myślę, że po tych wszystkich majach, zagładach i 2012, trzecia część może nas rzucić właśnie w czasy kiedy cywilizacji Majów miała swój okres światłości.Tak żeby Desmond mógł się dowiedzieć o co tak naprawdę kaman z tym 2012 i jaki związek ma to z tymi "ufokami-bogami". Jakby poszli w tym kierunku, to dla mnie było by to tysiąckroć lepsze niż wyczekiwana przez wszystkich Rewolucja Francuska.

Opublikowano

kiedyś historię w końcu będą musieli wyjaśnić ale póki co będą stosować typowy, filmowy chwyt - dać zakończenie dające możliwość kontynuacji. także przez jeszcze następnych kilka odsłon mogą ciągnąć ten wątek, dodając po kawałku tej całek układanki. póki co będą doić ile mogą. w sumie nie mam nic przeciwko bo AC podchodzi mi i to bardzo. byleby za długo tego nie ciągnęli bo każda telenowela musi się w końcu znudzić.

Opublikowano

wiecie moze jak zaczac grac w dodatek the da vinci disappearance, nie wiem gdzie isc. Przeszedlem juz AC:B (glowna fabule)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Czy są jakieś przeciwwskazania do zakupu tej gry jeśli nie grało się w dwójkę?

Opublikowano

Są - luki fabularne, nie będziesz wiedział kim grasz, dlaczego itp. Ja uwielbiam to uniwersum i nie pozwoliłbym sobie na pominięcie jakiejś części i brak chronologii w przechodzeniu ich. Ale gra się "uruchomi" i "da się zagrać" nawiasem mówiąc :P

Opublikowano

Aha, a ja myślałem że Brotherhood to taki rozwinięty brat dwójki. Ok, dzięki wielkie.