Les777 124 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Czy za te zadania w wirtualnym treningu dostaje się coś więcej niż tylko osiągnięcie za trzy złota? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak wszystko zaliczysz na brąz dostajesz strój Raidena z Metal Geara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakuza 116 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mam pytanko - w grze kupiłem stajnie i stoisko medyka - co 20 minut deponują mi się pieniądze - tylko teraz pytanie skąd te pieniądze wziąć by mieć przy postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Musisz kupić bank :smile: Edytowane 14 Stycznia 2011 przez BartIrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakuza 116 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ehhh...tak właśnie myślałem, a kasy na bank nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 To ukradnij Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Pewnie jesteś na początku, więc spokojnie. Za misje dostajesz sporo kasy, a z czasem powoli kupuj sobie nieruchomości, aż w końcu pod koniec gry będziesz miał tyle, że nie będziesz wiedział co z tym zrobić. BTW: Dla mnie te sklepy to pomysł chybiony. Taki jakiś nijaki Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Fuji Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 A ja będąc w czwartej sekwencji mam już wykupione 90% sklepów, banków itd. Nie gram misji, tylko biegam jak głupi po Rzymie i inwestuje:P Już teraz co 20 minut wpływa mi około 17000f. Podejrzewam że w połowie gry będe już dopakowany na maxa i dysponował prawie wszystkimi budynkami. Świetna gra, fabularne dno raczej, gameplay natomiast tak samo jak w dwójce rządzi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 nie wiem czy było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Warto się specjalnie rejestrować na Szajsbuku, żeby zagrać w Project Legacy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 (edytowane) Potwiedzilo sie info Dabmana: Single-Player DLC “THE DA VINCI DISAPPEARANCE - Trailer Story: - 8 missions - 2 locations - 2 gameplay futures - 10 achievements Multi: - 2 game modes - 1 map - 4 characters Dodatek wyjdzie w marcu i bedzie kosztowac 800MSP. Edytowane 17 Lutego 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Pobrałem darmowe DLC i mam taki problem , że przy uruchamianiu trybu multi wyskakuje mi informacje "Zawartość do pobrania o nazwie 'Aktualizacja Projektu Animus 1.0 i 2.0 ' jest uszkodzona. Zawartość została pominięta." Jakieś pomysły co może być przyczyną i jak to rozwiązać ? Dodam , że gre mam w wersji PL , natomiast konto założone na UK , myślicie , że to przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 wywal i zassaj jeszcze raz. sam mam grę PL i konto UK i u mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Hehe, to był pierwszy krok jaki zrobiłem... lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Potwiedzilo sie info Dabmana Aż czytać się chce, szkoda że nikt wcześniej się tym dodatkiem nie interesował ani nie zapytał o GamePlay... Tak btw: wkońcu po za złodziejem okrzyknięto mnie Leakerem... The following people are known leakers and should not be trusted: - Dabman - Baconbytes http://www.logic-sunrise.com/news-218822-hvxdump-13-le-dump-sur-devkit-facilite.html a tak nie offtopując, zastanawiam się co w patchu do ów dodatku ( XBOX360 ) robi wzmianka od Koperniku... :-) Chyba czas zacząć znów szpiegować XePartnerNET 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 DLC Wylądowało, a z nim 4ta i za chwile 5ta aktualizacja AC:B Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) Dzisiaj nareszcie skończyłem assassina - przechodzenie zajęło mi chyba z miesiąc. Ostatnie sekwencje przechodziłem na siłę, żeby dojść do zakończenia, którego za ch.uj nie mogłem pojąć - ale przeczytanie kilku postów na różnych forach nieco wyjaśniło mi sytuacje. W poprzednie części grało mi się bardzo fajnie, zero nudy a tutaj totalnie nie chciało mi się wykonywać misji pobocznych tak samo nie chciało mi się odbudowywać miasta i bawić w mistrza zakonu. Ogólnie mówiąc to średnio mi się grało i bardzo bym chciał aby kolejna część wyszła na nowym silniku ze znacznie lepszym AI bo te tutaj ssssie na całej linii. a w multi pograłem może godzinę - jakoś nie przypadło mi do gustu. Edytowane 29 Marca 2011 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
fightclub87 9 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Skończyłem właśnie Brotherhooda i myślę, że po tych wszystkich majach, zagładach i 2012, trzecia część może nas rzucić właśnie w czasy kiedy cywilizacji Majów miała swój okres światłości.Tak żeby Desmond mógł się dowiedzieć o co tak naprawdę kaman z tym 2012 i jaki związek ma to z tymi "ufokami-bogami". Jakby poszli w tym kierunku, to dla mnie było by to tysiąckroć lepsze niż wyczekiwana przez wszystkich Rewolucja Francuska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 kiedyś historię w końcu będą musieli wyjaśnić ale póki co będą stosować typowy, filmowy chwyt - dać zakończenie dające możliwość kontynuacji. także przez jeszcze następnych kilka odsłon mogą ciągnąć ten wątek, dodając po kawałku tej całek układanki. póki co będą doić ile mogą. w sumie nie mam nic przeciwko bo AC podchodzi mi i to bardzo. byleby za długo tego nie ciągnęli bo każda telenowela musi się w końcu znudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wiecie moze jak zaczac grac w dodatek the da vinci disappearance, nie wiem gdzie isc. Przeszedlem juz AC:B (glowna fabule) Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Jest zaznaczone na mapie jako początek wspomnienia , kto szuka znajduje... Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam. Czy są jakieś przeciwwskazania do zakupu tej gry jeśli nie grało się w dwójkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Są - luki fabularne, nie będziesz wiedział kim grasz, dlaczego itp. Ja uwielbiam to uniwersum i nie pozwoliłbym sobie na pominięcie jakiejś części i brak chronologii w przechodzeniu ich. Ale gra się "uruchomi" i "da się zagrać" nawiasem mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Aha, a ja myślałem że Brotherhood to taki rozwinięty brat dwójki. Ok, dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Możesz kupować śmiało , grałem wszystkie części po kolei a i tak nic z tego nie rozumiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi