Opublikowano 23 października 20195 l To na kompie oglądaj, ale to jest za free tylko na żywo, z odtworzenia nie obejrzysz.
Opublikowano 23 października 20195 l Czyli VPN i nhl.tv? Polecicie jakis darmowy ktory sie dobrze sprawdzi do streamow na Maca?
Opublikowano 21 listopada 20195 l interwencja rzeczywiscie najwyzszej proby tylko ...czemu on tak daleko od bramki stoi? 0_o
Opublikowano 22 listopada 20195 l Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego.
Opublikowano 22 listopada 20195 l 8 minut temu, Rozi napisał: Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego. niestety pora 2 w nocy gdy zaiwaniasz 10 60 minutowych masazy jakos dziwnie mi nie odpowiada.
Opublikowano 28 listopada 20195 l a ja zawitam znowu na Global Series w Helsinkach w 2020, Colorado zagra z Columbus
Opublikowano 29 listopada 20195 l Ale Ci się trafia to Avalanche, szczęściarz. Jeszcze w tym roku grają pięknie, to tym bardziej zajebiście.
Opublikowano 4 stycznia 20205 l podobno 2 najwieksza widownia w historii NHL. Ponad 85 tys. ludzi. Ladnie sie rozrasta liczba fanow hokeja na lodzie w USA.
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Liczba fanów hokeja w USA jest na bardzo wysokim poziomie, tylko hale nie są z gumy.
Opublikowano 4 stycznia 20205 l no ale jak to bedzie tak dalej wygladac to beda musieli powaznie pomyslec o zwiekszeniu miejsc siedzacych w tych halach. Sama liga NHL ma juz 31 zespolow a jeszcze w latach 90tych bylo ich chyba 28.
Opublikowano 29 maja 20204 l https://www.nhl.com/news/nhl-plans-to-return-with-24-team-stanley-cup-playoffs/c-317031010 Ciekawe jakie miasta wytypują.
Opublikowano 12 września 20204 l No i co? Doświadczenie Larrego Trotza robi swoje. 3 mecz final konfederacji wschodniej pierwsza klasa choc Islanders czasami zbyt miękko podchodzili do rywali.
Opublikowano 13 września 20204 l Próbowałem oglądać o tej drugiej w nocy wczoraj i dzisiaj, ale za każdym razem odlatywałem jeszcze przed meczem. Za to dzisiaj o 21 meczyk wleci aż miło. Szkoda jedynie, że z obiegu wypadłem i z zawodników obu drużyn tylko jedno nazwisko mi coś mówi, a kiedyś co roku w NHL pykałem i się kojarzyło tych gości.
Opublikowano 16 września 20204 l On 9/13/2020 at 10:30 PM, Rozi said: O kur.wa, jaki mecz nie ogladalem ostatniego meczu, ale Islanders znow sie przyłożyli ;] Szkoda ze zaczynaja grac na odpowiednich obrotach dopiero wtedy gdy maja noz na gardle.