Opublikowano 16 września 20204 l Szkoda ze moje Colorado drugi rok z rzędu odpadli w 7 meczu w dogrywce. Potężni są ale mają niefart. MacKinnon, Rantanen i Landeskog to najlepsza 1wsza linia w lidze.
Opublikowano 19 kwietnia 20214 l Dostalem dostep do Hulu to sobie poogladam NHL w dobrej jakosci, notyfikacje na mecze Chicago Blackhawks mam wlaczone. To sa kontuzje, 2 wstrzasy mozgu w druzynie
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Islanders ładnie jada po kolejny final Puchar Stanleya. Szybkosc, pomyslowosc akcji, nieustepliwosc, za to lubie hokej na lodzie (bo polski to jakas nieśmieszna karykatura tego sportu).
Opublikowano 20 września 20213 l Po paru latach (3?) od kiedy mogliśmy oglądać sezon NHL od początku do końca z polskim komentatorem w polskiej telewizji publicznej, ponownie schodzi na płatną drogę. Viaplay ma wyłączność na transmitowanie rozgrywek na terenie Polski. https://spidersweb.pl/rozrywka/2021/09/15/nhl-2021-viaplay-hokej-tvp-sport/amp
Opublikowano 20 września 20213 l Mam chwilowo viaplay, wszystko ok tylko ta jakość. To nawet obok transmisji z gamecenter i nhl.com nie stało.
Opublikowano 12 października 20213 l Zapraszam o 0:30, otwarcie sezonu, mecz Tampa - Pittsburgh, na Viaplay z polskim komentarzem
Opublikowano 24 października 20213 l On 9/20/2021 at 10:40 AM, next THE flex said: Po paru latach (3?) od kiedy mogliśmy oglądać sezon NHL od początku do końca z polskim komentatorem w polskiej telewizji publicznej, ponownie schodzi na płatną drogę. Viaplay ma wyłączność na transmitowanie rozgrywek na terenie Polski. https://spidersweb.pl/rozrywka/2021/09/15/nhl-2021-viaplay-hokej-tvp-sport/amp TVP pokazała jak mocno im ''zależy'' na nowych widzach. Jepane wrot.
Opublikowano 24 października 20213 l Ależ ten Viaplay jest sztosem z NHL Wszystkie mecze, przekaz bezpośredni z amerykańskiej telewizji, mecze z odtworzenia, no kurwa
Opublikowano 4 lutego 20223 l Dzisiaj o 1:30 w Viaplay zaczyna się All-Star Weekend, dzisiaj Skills Challenge, zapraszam. A co w hokeju? Byłem na 5 meczach katowickiej Gieksy, najlepsze chwile sportowe mojego życia, niesamowita atmosfera i Gieksa walcząca o pierwsze miejsce w rundzie zasadniczej, kilka fotek moich:
Opublikowano 8 maja 20222 l Colorado rozjebie play offy w tym roku, nie do zatrzymania są. Florida odpadnie z Capitals.
Opublikowano 19 czerwca 20222 l W dniu 8.05.2022 o 10:25, MaZZeo napisał: Colorado rozjebie play offy w tym roku, nie do zatrzymania są. Colorado w finale niszczy Tampę 7:0 jak dzieciaków jeszcze dwa mecze i puchar w domu
Opublikowano 3 września 20222 l Nie mamy tematu, ale wczoraj Gieksa wygrała 2-1 z wicemistrzem Szwajcarii ZSC Lions, a w Czwartek przegrała minimalnie 4-5 z triumfatorem CHL, Rogle BK Niespodzianka ogromna.
Opublikowano 7 października 20222 l Najlepsza liga świata wystartowała, właśnie leci druga tercja Sharks - Predators, prosto z Pragi, serdecznie zapraszam
Opublikowano 12 października 20222 l Wczoraj Cracovia wygrała z mistrzem Szwecji w CHL Zobaczymy, czy w środę o Superpuchar będą tacy cwani