Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To na kompie oglądaj, ale to jest za free tylko na żywo, z odtworzenia nie obejrzysz.

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowita walka, genialna atmosfera, klasa Szwedów i żal 4minutowej kary w 3 tercji bo tliła się nadzieja na bramkę kontaktową by końcówka meczu była emocjonująca     

• Udało się spełnić marzenie z dzieciństwa :) Kosmiczne przeżycie dla mnie, na dodatek z biletami miałem szczęście, bo miałem miejsce tuż nad wejściem Avalanche, nie spodziewałem się tego kompletnie, mi

• Tak jak pisałem wyżej, byłem na meczu Colorado Avalanche - Florida Panthers. Hala nie jest w Miami a mieście Sunrise.   Spełniłem swoje małe marzenie, co prawda pare lat temu byłem na Global

Opublikowano

O 1 Golden Knights - Ducks na sport.tvp.pl, zapraszam!

Opublikowano

Pastrnak przebity:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Flower jaki przec(pipi) :obama: :

Opublikowano

interwencja rzeczywiscie najwyzszej proby tylko ...czemu on tak daleko  od bramki stoi? 0_o

Opublikowano

Skraca kąt, miśku.

Opublikowano

Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego.

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Nie oglądasz za dużo hokeja, prawda? Poza tym takie bronienie to jest styl Fleury'ego.

niestety pora 2 w nocy gdy zaiwaniasz 10 60 minutowych masazy jakos dziwnie mi nie odpowiada.

Opublikowano

Grają też o 19, o 21.

Opublikowano

Ale Ci się trafia to Avalanche, szczęściarz. Jeszcze w tym roku grają pięknie, to tym bardziej zajebiście.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

podobno 2 najwieksza widownia w historii NHL. Ponad 85 tys. ludzi. Ladnie sie rozrasta liczba fanow hokeja na lodzie w USA.

Opublikowano

Liczba fanów hokeja w USA jest na bardzo wysokim poziomie, tylko hale nie są z gumy.

Opublikowano

no ale jak to bedzie tak dalej wygladac to beda musieli powaznie pomyslec o zwiekszeniu miejsc siedzacych w tych halach. Sama liga NHL ma juz 31 zespolow a jeszcze w latach 90tych bylo ich chyba 28.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i mamy nazwę nowego teamu w NHL:

627JCG52UJGK5KCU65RC6HW5JQ.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i co? Doświadczenie Larrego Trotza robi swoje. 3 mecz final konfederacji wschodniej pierwsza klasa choc Islanders czasami zbyt miękko podchodzili do rywali.

Opublikowano

Próbowałem oglądać o tej drugiej w nocy wczoraj i dzisiaj, ale za każdym razem odlatywałem jeszcze przed meczem. Za to dzisiaj o 21 meczyk wleci aż miło. Szkoda jedynie, że z obiegu wypadłem i z zawodników obu drużyn tylko jedno nazwisko mi coś mówi, a kiedyś co roku w NHL pykałem i się kojarzyło tych gości. 

Opublikowano

O kur.wa, jaki mecz :pawel:

Opublikowano
On 9/13/2020 at 10:30 PM, Rozi said:

O kur.wa, jaki mecz :pawel:

nie ogladalem ostatniego meczu, ale Islanders znow sie przyłożyli ;] Szkoda ze zaczynaja grac na odpowiednich obrotach dopiero wtedy gdy maja noz na gardle.