Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Jak zdobyc acziwa za 50 zgonow w kampanii z pistoletu maszynowego ?

Chodzi mi dokladnie ktorej broni uzyc.

Tylko to mi brakuje do wszystkiego w singlu.

A za zebranie bronii nic nie ma :/

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0 w Bad Company 2 - potrzebne jest przynajmniej 6 osób by zrobić to na drużynowej gorączce. Można by to zrobić w weekend w godzinach wieczornych bo wtedy przeważnie każdy ma czas. Narazie jest 2 chętnych ja i NiconPL.

Opublikowano

Potrzebujesz jednej osoby i robisz to na deathmatchu, łatwo tam być w różnych drużynach, potem tylko rozwalacie małe budynki C4 i wbiegacie w nie kiedy się walą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0

Siema ja był bym chętny brakuje mi jeszcze 7 osób do zabicia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Patrze ze sporo nas się nazbierało niech teraz ktoś napisze w jakich godzinach jest dostępny, i możemy zaczynać. Ja mogę o każdej porze.

Opublikowano

U mnie strasznie randomowo. Kloc podpięty jest pod monitor brata, a on okropnie często na nim pracuje. Głównie to wolne mam najwięcej w wieczory, dzień bez znaczenia.

EDIT: Podajcie może swoje gamertagi, to byśmy się wszyscy przed tym pododawali. U mnie taki jak w sygnaturze, czyli pankracyk.

Edytowane przez Ruther

Opublikowano

Wysyłajcie mi zaproszenia do znajomych na XBL, jutro możemy się ustawić. Znalazłem nawet całkiem dobry sposób:

robimy teamów tyle ile ludzi, wbijamy do przeciwnych drużyn na Rushu, mapa Port Arica. Po dwukrotnym wysadzeniu objectivów zostajemy tam gdzie jest takie jakby miasteczko (dużo budynków do zawalenia). Dla pewności jedna osoba z teamu stoi w miejscu i inni się na niej respawnują, reszta zaś granatnik w dłoń, wyburza i łapie kille. Achievement powinien wpaść stosunkowo szybko. Jak macie lepsze pomysły to dawajcie.

Opublikowano

Ewentualnie można spróbować Białej Przełęczy, tam w końcu też jest dużo budynków. Przy okazji chciałbym nabić "Et tu Brute?"

Pomożecie? ;)

Opublikowano

Ok, dodałem wszystkich do friendlisty. Oczekujcie zaproszenia <:

Tak się prezentuje skład (gamertagi):

- Ruther (pankracyk)

- Jakuza (JakuzaPL)

- Nicon PL

- Fiolek (mateuszfiolek)

- sniadr (adrian wojtkowk)

- skwara (Skwara PL)

- InFiDeL (Fiko PL)

- qb3k (Qb3k)

Jeśli kogoś pominąłem to dać znać, poprawię. Aktualnie mam konsolę wolną do wtorku włącznie, godzina bez znaczenia.

Edytowane przez Ruther

Opublikowano

Jak coś to też jestem chętny na achiva

GT : sosnaa

i wtorek o 21 może być.

Edytowane przez sosnaa