Opublikowano 13 czerwca 201014 l okej wracajac do tematu lata takie mokasyny http://allegro.pl/item1070299359_mokasyny_i_styl_badoxx_171_skora_czarne_ro_44.html mysliscie ze beda sie do czegos nadawac czy tak niska cena jest dyskwalifikuje ?
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Autor nie uwazasz, ze sa poprostu paskudne? lepiej juz chyba znaleźć proste mokasyny z zamszu (czarna pseudo skora na lato? ;])
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Szorty w moim ulubionym, granatowym kolorze z h&m. Bedom pasowaly do kraciastej koszuli http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/80/80/93/1080809382
Opublikowano 15 czerwca 201014 l Ano dobre, tak banny z allegro, a to dlatego, że na allegro są tańsze niż w sklepie
Opublikowano 16 czerwca 201014 l mnie więcej to samo, co "jak leżą" mnie więcej to samo, co "jak leżą"
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Autor a na Tobie? nie zgrywaj idioty (niewazne, ze ma sweter:P) a te chce sobie kupic cos jak te (bez podwijania) ??
Opublikowano 17 czerwca 201014 l No bo takim slangiem zarzuciłeś, ze nie ogarnałem Te szare to nie wiem, moje granatowe są bardzo przylegające do ciała, ale mają gruby, dosc sztywny materiał. Edytowane 17 czerwca 201014 l przez gekon
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Daj linka, za dużo tego żeby szukać samemu, też musze się rozejrzeć za czymś podobnym
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Jeśli mowisz do mnie to niestety kupiłem okazyjnie. Ona w sklepie kosztują z 80-90 zł. A jakiś guściu sprzedawał na allegro za 50, bo coś mu w rozmiarze nie pasowało. polecam jednak wpisać w allegro h&m i poszukać szortów. Całkiem niezłą kolekcję mają na lato2010. Te jeansowe też dają bardzo rade idośc tanie, a z allegro mozna mieć taniej o 40% Edytowane 18 czerwca 201014 l przez gekon
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Albo piszesz nie dla zasady, bo jestes chłopakiem bez własnego gustu i opinii, bo wrzucałeś mase gorszych rzeczy, a te spodenki powyzej to nawet podobne do tych gejowych szortów gościa w pulowerze tylko, ze o niebo lepsze No wez
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Te spodenki są (pipi)owe z kilku powodów: 1)kolor 2)szwy na nogawkach 3)wyglądają jakby siegały za kolano
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Na lato? Jeansy Wrangler (nie chodzi o markę, chodzi o trwałość), jakiś T-shirt, a stopy najlepiej trzymać w adidasach godyerach. Szkoda, że moje są już nieco podniszczone, trzeba poszukać podobnych. Aha no i czapka z daszkiem Adidas.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Autor gekon Te spodenki są (pipi)owe z kilku powodów: 1)kolor 2)szwy na nogawkach 3)wyglądają jakby siegały za kolano dzięki czort :] po prostu zbyt skomplikowane, szycia , przeszycia, zaszycia, masa zbednych rzeczy, a kolor ... w dodatku kieszenie z tymi zapięciami , nie nei nie