Opublikowano 19 czerwca 201014 l niedawno w telewizorze puszczali film o działalności tego człowieka na przestrzeni lat 1968-1969 co zainspirowało mnie do ponownego zapoznania się z jego niezwykle bogatym dorobkiem, a szczególnie wiekopomnym dziełem pt. lie: the love & terror cult. mój numero dos wśród akutalnie osadzonych muzyków. to jest charles manson: to również miejsce na dyskusje o południowo-kalifornijskiej kapeli o nazwie charles manson obracającej się w stylistyce powerviolence. tak, wiem, że to otis driftwood Edytowane 19 czerwca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Autor też zaje.bista. polecam zespół wojtyła - dobry crust z breslau. ogólnie kapele z nazwiskami w nazwie mają coś w sobie...
Opublikowano 20 czerwca 201014 l hmm to by sie zgadzalo w sumie..trocki... a jezusowi kazali spać...alice in chains...
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Autor dziecko, które sadie wycięła sharon tate. albo niemowlak z zakończenia dziecka rosemary. nie jest to do końca jasne. Edytowane 20 czerwca 201014 l przez Walter_Cronkite