Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ModNations Racers

Featured Replies

Opublikowano

ex na sony i taka cisza?? właśnie zamówiłem a tu jak makiem zasiał:). Pytanko czy loadingi dalej trwają ponad minutę?? czy patch jakoś to załatał(brałem grę wiedząc o tym ale mam nadzieję że sony chce to jakoś naprawić;)). Jak wrażenia od ludzi którzy grali w to dłużej??

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 677
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na początku jakoś nie byłem do niej przekonany, ale chyba przełamie się i zaopatrzę w sackbojowe wyścigi. Mam tylko nadzieję, że jednak jacyś ludzie grają w MP ( chodzi mi o Polaków ).

Edytowane przez kroolik37

Opublikowano
  • Autor

kroolik możemy razem pograć jak coś(myślę że maksymalnie we wtorek gra dojdzie do mnie:))

Opublikowano

kroolik możemy razem pograć jak coś(myślę że maksymalnie we wtorek gra dojdzie do mnie:))

Oke :). Ja będę miał grę raczej od środy, tak więc wal na PSN i można pojeździć :)

Opublikowano
  • Autor

No to jest nas troje:) ja dziś gre odebrałem więc gotowy już jestem:) ps. zwykle grywam od 22(koniec pracy), aż nie padne:)

Odnośnie loadingów... Naprawdę póki co jedyny minus gry... Ale myślę że przy piwku + kumple problem sam znika:P

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano
  • Autor

zapisuje wszystkich na kartkach dziś po 22 do friendlisty dodam:)

Pytanie do tych co nie są w pracy i mogą sprawdzić:). Mogę grać w multi z wami+ narzeczoną na split screenie??(fajnie by było):)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Pytanie do tych co nie są w pracy i mogą sprawdzić:). Mogę grać w multi z wami+ narzeczoną na split screenie??(fajnie by było):)

Mały OT, współczuje Twojej narzeczonej, czeka biedna kobita, do 22 aż wrócisz z pracy, a potem nakręcasz ją na wspólne cioranie na PS3 zamiast "pociorać" w coś innego :)

Opublikowano
  • Autor

sorki za wczoraj kartki z psnid zapomniałem z pracy zabrać:) ale dziś już zapisuje:) więc do usłyszenia i miłego grania ze mną;P

Odnośnie mej prawie żony(jeszcze 30 dni:)), nie jest tak tragicznie:), ja kupuje sobie nowe tytuły za to ja jej nowe ciuszki i jesteśmy kwita:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

schab0795PL - nie macie szans ale chętnie z wami zagram ;) Tylko jeden minus jest. Nie robiłem jeszcze ostatniej aktualizacji bo net na konsoli szwankuje ;/ Na dniach spróbuje wszystko pozałatwiać ;)

Opublikowano

ziolo69PL

Chętnie pogram, ale i liczę na jakieś downloady mojego stuffu. ;)

• 1 miesiąc temu...