Opublikowano 9 lipca 201014 l Oficjalna prasówka poszła... W co zagrasz i co wygrasz na XFD 2010 podczas Xbox Fun Day 2010. Wszyscy uczestnicy zlotu będą mogli wziąć udział w następujących zmaganiach: 27 sierpnia 2010 r. (piątek) - Forza Motorsport 3. Turniej rozgrywany w formie czasówek. Gracze będą mieli 4 okrążenia by osiągnąć jak najlepszy czas wyznaczonym wcześniej samochodem (ustawienia fabryczne) na wybranej trasie. Nagrodzonych zostanie trzech najlepszych graczy. 28 sierpnia (sobota) - Halo 3 ODST. Turniej dla drużyn cztero-osobowych rozgrywany wedle zasad MLG w systemie Double Elimination, best of 3. Nagrodzone zostaną trzy najlepsze drużyny. 29 sierpnia (niedziela) ? Call of Duty: Modern Warfare 2. Turniej na zasadach FFA (każdy-na-każdego). Gracze rozstawieni w grupy ośmioosobowe będą walczyć ze sobą o miano najlepszego z najlepszych. Wszystko w myśl zasad używanych przez GameBattles. Nagrody czekają na trzech najlepszych graczy. Oficjalne regulaminy turniejów zostaną wkrótce udostępnione na oficjalnej stronie zlotu Xbox Fun Day 2010. Będą one opracowane wspólnie z organizacją Polish Gaming League, której przedstawiciele czuwać będą nad przebiegiem turniejów. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody przygotowane przez organizatorów. Za zajecie pierwszego miejsca w turniejach ufundowane zostaną nowe konsole Xbox 360 250 GB. Pozostałe miejsca będą nagradzane grami na Xbox 360. Naturalnie w tym roku korniszony będą jeszcze smaczniejsze. Fanów, którzy chcą mieć wpływ na to, jak wyglądać będzie Xbox Fun Day 2010, zapraszamy na oficjalne forum www.xbox.com, gdzie można włączyć się w dyskusję na temat zlotu. Cieszycie się? ;> BTW: W związku z pytaniami: Tak - 4 konsole dla zwycięskiego teamu (przynajmniej w Halo... )
Opublikowano 13 lipca 201014 l Kiedy będzie regulamin turnieju Halo ? Planuję z kumplami rozpierdolić cały turniej i zgarnąć te X-klocki. No bo wiadomix, że prawdziwi gracze pochodzą z Warszawy, mekki gamingu w Polsce <ok>
Opublikowano 13 lipca 201014 l Z tego co słyszałem to turniej będzie na zasadach MLG v8, double elimination - czyli standard, który jest już sprawdzony btw. Key, jakby co jak i kiedy planujesz jechać?
Opublikowano 25 lipca 201014 l Prawdopodobnie z Warszawy, jakoś na 2-3 samochody, bo ode mnie jedzie jakieś 10-12 osób, do tego jakiś sprzęt, ciuchy, alkohol, koks, no ciężko będzie, ale to jeszcze przez wyjazdem w temacie o XFD '10 dam znać.
Opublikowano 25 lipca 201014 l Regulamin już od dość dawna wisi na XFD2010.pl btw. zobaczymy czy te przechwałki przełożą się na wynik Edytowane 26 lipca 201014 l przez barth
Opublikowano 29 lipca 201014 l Belkarz TEAM szuka jeszcze jednej osoby do teamu. Ktoś zainteresowany? Jedziemy na pewno, zaproszenia mamy. Skład: Ja (Sheonus), noname x0, b3T73r 7H4n Y0u. Są ambicje, potencjał itd. Edytowane 30 lipca 201014 l przez Sheonus
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Nadal szukamy... No ode mnie nikt z halo 3 na xfd nie jedzie bo z(pipi)ali z zapami ;p no a sam grać nie będę więc chętnie bym się podpiął do jakiegoś dobrego teamu Czy oferta jeszcze aktualna? Jak tak to proszę o kontakt via live (GamerTag: H4DRI54R)
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l TroniC, jaka jest szansa żeby jeszcze zagrać w turnieju :?: Wiem że jest maxymalnie późno na takie pytanie i tak dalej... ale na codzień pracuje i nie miałem czasu aby się tym zainteresować ;/ Teraz się z tym ogarniam i mam nadzieję że może coś z tego wyjdzie. Jeżeli dałoby radę zagrać to byłoby miło. Autem będę jechał z Kielc, wiec jak ktoś by chciał to może się zabrać. Pozdr~!
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Autor Jak powiedział Barth: zapisy wszystkich chętnych na miejscu. Do Halo i innych gier również.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Dzięki Panowie za info. Wolałem się upewnić. Teraz trzeba się podpiąć do czyjegoś team'a i zagrać jak ludzie. Jak sobie przypomnę o 2 osobach które zbiegły z teamu na XBF'08 to żal dupę ściska... Może to nawet pamiętacie jak graliśmy 2 vs 4... Tak jak wcześniej pisałem mogę kogoś ze sobą zabrać Mało tego, zapraszam wszystkich przejeżdżających przez kielce do mnie na kwadrat (wynajmuję całe mieszkanie, miejsce jest) można byłoby pograć, popić etc...możliwości jest wiele, potem wspólnie można pojechać np. na 2 czy tam więcej aut do Kroczyc. Jak coś to podaję tel : 667 297 868
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Chyba nadal szukam teamu bo Sheonus najpierw mówił że można razem grać, potem jednak znaleźli innego ;P Jak co to prosze o kontakt tu lub na live
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l My z Juanem, Psycholem i Momiszonem już wyruszamy... będziemy ćwiczyć przed turniejem (bo będzie turniej w piciu wódki, prawda? :o) Szerokiej drogi lub też torów every1!!! :) Do zobaczenia na miejscu
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Chyba nadal szukam teamu bo Sheonus najpierw mówił że można razem grać, potem jednak znaleźli innego ;P Jak co to prosze o kontakt tu lub na live Dałem cynka na XBL. TroniC z kim grasz w teamie :?:
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Autor TroniC z kim grasz w teamie :?: Z nikim - sędzia nie może grać... Pierd..lone zasady Bartha... Inna sprawa że noob ze mnie. Nie mam czasu na grę na poziomie PRO... Edytowane 25 sierpnia 201014 l przez TroniC