Opublikowano 26 sierpnia 201014 l To nie dobrze ;/ A mi pozostaje troszke pograć na XBL i potrenować, Jakby ktoś miał ochotę postrzelać to śmiało wysyłać invite'y. Moje nowe konto to : Spox2010 Czekam;)
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Wyniki turnieju halo: 1. PDT (fil4, flaha, ciacho, bobek) 2. Last Hope (kerlo, ins, juanmag, bieniu) 3. Obrońcy krzyża (cichy, kanad, groobenz, pchela) 4. WODKA (neo, wasyl, go away, ? ) 5. Belkarz TEAM (sheonus, better, noname, farm) Specjalne pozdrowienia dla Andrzeja, od fanów
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Wszystkim teamom gratuluję (jeśli nie zrobiłem tego osobiście to sorry Was bardzo). Szczególna uwaga nalezy się drużynie W.O.D.K.A Team - powiedzmy sobie szczerze, że chłopaki na początku nie ogarniały Halo na poziomie turniejowym i w większości turniejów kończyli na dalszych pozycjach, ale dzięki swojej konsekwencji i uporowi pokazali, że naprawde każdy może być dobry w Halo, wystarczy się przyłożyć i ostro trenować (no i przy okazji odwiedzać jak najwięcej turniejów, bo tam zdobywa się najwięcej doświadczenia). Oby era Reach przyniosła Wam jeszcze więcej podobnych (i lepszych) sukcesów. Miło było robić dla Was turnieje w Halo 3, zobaczymy jak to będzie z Reach.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Autor To i ja się przyłączę do gratulacji. Dzieki również za to, że w końcu straciłem kilka godzin z życiorysu podczas pierwszej nocy!
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l No to lecimy! Oficjalnie: Podziękowania dla mojego teamu - daliśmy z siebie wszystko... a że tego dnia to było dużo za mało, to inna sprawa Przeprosiny dla ludzi którzy trzymali za nas kciuki... wracam do poważnej gry w Reach jeśli tylko net dopisze, mam jeszcze kilka turniejów do wygrania, dla Was dzięki za doping! :* Gratulacje dla teamu WODKA. Tak jak napisał Barth, miło patrzeć na to jak się rozwijacie, keep it up, guys!!! Gratulacje dla zwycięzców, tego dnia byliście najlepsi Nieoficjalnie: Podziękowania dla Flaszki za ogarnięcie lokalu, pobyt z Wami był naprawdę epicki :D:D Pozdro dla TroniCa za dobry flow w piątek i dla Bartha, Kasi i Muzina za ogarnięcie turnieju. Jedyny naprawdę pozytywny aspekt tegorocznego Fundaya to nasza scenowa ekipa, która potrafi się bawić jak mało kto. Do następnego razu! BTW. tegorocznym MVP zostaje Konrad Rojek :D:D
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Dla nie zorientowanych - Konrad jest na tym zdjęciu skampiony, ręka w czerwonej koszulce to ręka Psychola, nie Konrada
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l tytulem wstepu... bardzo fajnie sie budzilo i nie pamietalo rzeczy. tronik, znowu ci sie udalo... chociaz mysle ze za rok dopne swego i w koncu grawitacja stanie sie dla ciebie nie do wytrzymania. przy okazji chcialbym podziekowac wszystkim ludziom na fandeju za SUPER zabawe, w szczegolnosci ekipie domku nr 17 i wybranym rezydentom hotelu po lewej od wy(pipi)anego tira, bawilismy sie DOBRZE - pjona.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Autor Pamiętacie historię popisów Dextera? ;> Szkoda że jakość dźwięku marna i nie słychać zachęcających krzyków: Turlaj sie! Ogólnie Dex to mój mistrz! Po jego akcji uważam że Kinect nie jest do dupy. Pozdro Dex!
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l http://www.bungie.net/stats/halo3/fileshare.aspx?player=FiL4theWIN WIELKIE DZIEKI dla calego PGL za wszystkie turnieje H3, <3. Edytowane 30 grudnia 201014 l przez FiL4
Opublikowano 2 września 201014 l Impreza super. Jako poczatkujący polecam. Naprawdę warto podglądnać najlepszych w akcji (poznać niektórych nie tylko z forum). P.S. Dzięki Tronic za wprowadzenie w scene Halo 3.
Opublikowano 3 września 201014 l Turniej ustawiony ! Skąd to wiem ? Nie wygrałem...Nikt mnie nawet nie poinformował o starcie :potter:
Opublikowano 3 września 201014 l Turniej ustawiony ! Skąd to wiem ? Nie wygrałem...Nikt mnie nawet nie poinformował o starcie :potter: Agenda zawieszona na szyi?...
Opublikowano 3 września 201014 l Uploaded with ImageShack.us Czy to był finał czy jakaś taka gierka przed ?
Opublikowano 8 września 201014 l Ponizej linki do fotek, o ktore tak bardzo prosiliscie http://rapidshare.com/files/417716922/Archiwum.zip http://rapidshare.com/files/417722987/Archiwum_2.zip