Opublikowano 25 lipca 201014 l Brygada Acapulco > 2 ostatnie sezony Losta Na deser http://www.youtube.com/watch?v=4hs_oyyRCu0&feature=related (prosze zwrocic uwagę na 1.43 sec) http://www.youtube.com/watch?v=UIYh9MFZ83w&feature=related
Opublikowano 28 lipca 201014 l Zacząłem Nip/Tuck, ogólnie serial-ogień-z-dupy. Opowiada o chirurgach plastycznych, fajne przypadki, fajnie ukazuje oblicza próżności ludzkiej itd itp etc. Polecam.
Opublikowano 28 lipca 201014 l No i skończyłem całe Star Trek: The Next Generation. Warto było. Teraz też się biorę za Nip/Tuck, a i kumpel mi ma na woodstock przywieźć pierwsze 3 sezony. W międzyczasie jeszcze dooglądam 5 sezon Trawki, bo go nie skończyłem rok temu, a 6ty się zbliża.
Opublikowano 28 lipca 201014 l I ten ST to do końca trzyma poziom? 3/4 sezon najlepszy, jak słyszalem?
Opublikowano 28 lipca 201014 l Do końca trzyma poziom, a najlepsze sezony to w sumie od 4ego do 7ego. Choć pierwsze 3 też są bardzo dobre. Ale w tych późniejszych bardziej 'pojechali' jeśli chodzi o pomysłowość.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Dobra, róbmy jakiejś hejty bo nudno. Mad Men > Breaking Bad The Shield całość > Breaking Bad na razie The Shield pierwsze 3 sezony < Breaking Bad pierwsze 3 sezony La Meglio gioventu > Anioły w Ameryce > każdy inny miniserial, jaki widziałem Dexter = wtórność
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Nikt nie wie o czym piszesz Star Treki sie opłaca ogladać? widziałem tylko Stacje kosmiczną i w sumie było okej, ale miałem chyba z 7 lat wtedy. Battletar z tego pewnie żaden, ale może chociaż będzie lepsze niż Babilon 5. Ostatnio nadrobiłem Firefly (miód) i chce wiecej kosmosu
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Autor http://www.spike.com/video/top-10-star-trek/3037527 i masz całego star-treka obcykanego
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Nikt nie wie o czym piszesz Star Treki sie opłaca ogladać? widziałem tylko Stacje kosmiczną i w sumie było okej, ale miałem chyba z 7 lat wtedy. Battletar z tego pewnie żaden, ale może chociaż będzie lepsze niż Babilon 5. Ostatnio nadrobiłem Firefly (miód) i chce wiecej kosmosu oryginalny Star Trek z lat 60tych jest bardzo fajny, jeno trzeba kilku odcinków żeby się wkręcić. Serio warto, spółka Kirk - Spock - Doktor którego imienia nigdy nie pamiętam daje rade. Następna Generacja fajny serial, ale gdzieś od 3 sezonu - ponoć. DS 9 podobno robi się znakomity gdzieś przy 4 sezonie, jest dosyć inny od reszty ST. Nie ma, że 1 odcinek - 1 historia. Voyagera odpuść bo kaka.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Niedawno skonczylem ogladac Breaking Bad - szukajac czegos nowego postanowilem sprobowac polecanege przez ogqoza Mad Men. Z poczatku podchodzilem do serialu sceptycznie - tematyka nie wydawala mi sie interesujaca, opisy rowniez mnie nie pociagaly. Pierwsze 2 odcinki ogladalo mi sie..zjadliwie - ani mi sie to podobalo, ani niepodobalo. Jakos tak od 3 zaczelo juz sie to przyjemnie ogladac. Obecnie jestem kolo 10 odcinka. Jesli ktos szuka czegos nowego do ogladania, a ani tematyka jak i opisy serialu nie wydaja sie byc zachecajace - mimo wszystko polecam. Mi sie w koncu serial spodobal.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l nic się za 10 lat nie zmieni ty masz sentyment do xfiles i dwójki, on będzie miał z housem i dwójką. pomijając fakt, że takie porównania za dużo wspólnego z oceną jakości nie ma :F Edytowane 14 sierpnia 201014 l przez Figaro
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Czy House się kiedyś skończy? Bo nie wyobrażam sobie, jak słaby będzie ten serial, jeśli dociągnie do 10. sezonu. Aha, czekaj. Chyba mam dobre porównanie pod ręką...
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Autor za dziesięć lat jak pomyślę "pierwsza dekada XXIw." i "serial" to pierwsze co wpadnie mi do głowy to 24 i lost, a nie jakiś marny house
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Eee... za 10 lat będziesz dorosły. Przynajmniej tak bym stawiał, że nie zatrzymasz się zupełnie w rozwoju. Więc pewnie będzie jednak kojarzył dekadę z serialami dla dorosłych.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Autor rewolucyjne, wielkie telewizyjne produkcje na pewno nie zatrą mi się jakoś szczególnie w pamięci jakkolwiek bym nie doceniał wartościowszych tytułów