Opublikowano 25 października 201113 l Ta, mnie właśnie odwiedził kurier z paczką od PSX Extreme... paczką zamówioną w lipcu i anulowaną dobre 2 tygodnie temu xDDDDDDDDDDD
Opublikowano 25 października 201113 l Byl u mnie kurier i wlasnie sie installuje (pipi)o!A u mnie już się zaczęło. Od rana nie było neta Kuriera jeszcze nie było JEST WESOŁO (pipi), teraz jestem w pracy do 21. NIECH WALI SIĘ ŚWIAT ;((((((((((((((((((((((
Opublikowano 25 października 201113 l A ja pograłem chwilę w singla, doszedłem do momentu jak snajper strzela do naszego na tym parkingu z trailera. Graficznie bardzo mi się podoba i nawet moje laptopowe GT330M daje radę - gra się spoko, tak koło 30fpsów w 1280x720 na high. Bez wynalazków typu motion blur bo tego nie lubię.
Opublikowano 25 października 201113 l Szczerze? To z tego co czytam - wszyscy Raz robisz i po problemie. W sumie wystarczy że zmienisz proxy w przeglądarce w której odpalasz battleloga Edytowane 25 października 201113 l przez Stona
Opublikowano 25 października 201113 l Kurde, jak tak się wsłuchac to ten BF3 main theme nie jest taki zły http://userserve-ak....logodinobf3.jpg xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (pic z last.fm) Edytowane 25 października 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 25 października 201113 l Hehe, już widziałem lepszą sygnę Mi się bardziej podoba wersja DARK tego thema i to ona dla mnie jest "hymnem" tej części.
Opublikowano 25 października 201113 l pytanie do osob grajacych w bf2 tam tez stinger dzialal tak ze zestrzelic z niego mozna tylko idiote? tutaj rakieta nie dosc ze nie potrafi dogonic samolotu to wystarczy skrecic to juz ja zgubi
Opublikowano 25 października 201113 l Ludzie! Gra się niesamowicie! Kupiłem godzinę temu w empiku w Szczecinie, Mają na PC za 129,99 zł! Nie mogę się oderwać od monitora Ale musiałem to napisać. MOOOOOOOOOOOOOCCCCC!!!!!!
Opublikowano 25 października 201113 l Byle by tego nie s(pipi)ili tak jak w BC2. IMHO w becie działało to dobrze.
Opublikowano 25 października 201113 l Byle by tego nie s(pipi)ili tak jak w BC2. IMHO w becie działało to dobrze. testowalem przed chwila na caspianie. Rakieta wycelowana zarówna w tyl mysliwca jak i w czolo. jak w tyl to nie potrafila dogonic. a jak w czolo to zamiast prosto leciala w gore a potem leciala w przestrzen
Opublikowano 25 października 201113 l No nic dziwnego że działa inaczej niż w BC2, tam nie było Stingera xD @stona Ale ten dark theme to samo pierdzenie bez jakiejś melodii praktycznie. No i to nie żadna sygna a oficjalny obrazek OST jakoś chyba. Swoją drogą, nieźleś został wycyckany Stona. Ja anulowałem swój pre-order w sklepie PE 2 tygodnie temu a dziś rano mnie kurier odwiedził... a Ty jeszcze nie dostałeś paczki, huh...
Opublikowano 25 października 201113 l Z tym że ja mam czas do 20-21 więc mi to nie robi A paczka już wyszła, więc nie czuję się wycyckany ;P Dobra, było coś co działoło jak stinger [namierzało darta a nie źródło ciepła ale zawsze]. Pamiętam jak się zawsze w(pipi)iałem że mi w BF2 stingera lockowało na szybach naftowych , a nie na samolocie Dark Theme. Może być pierdzenie. I tak RZĄDZI
Opublikowano 25 października 201113 l Kto nie ryzykuje, ten nie je - zamowilem wersje elektroniczna z allegro, zobaczymy czy 2 razy strace
Opublikowano 25 października 201113 l czy tam w dice kogoś po(pipi)ło? Wyobraźcie sobie jak parę osób naraz będzie to używać.
Opublikowano 25 października 201113 l Ja bym chciał zobaczyć to z 2 kamer. Jedna jak kolo strzela i obok druga na teren w którym celuje, bo podobno mortar ma duży rozrzut. Popróbujemy sobie na jakimś pustym serwie kiedyś
Opublikowano 25 października 201113 l Hmmm, wszystko zależy od tego jak rozwiążą spotowanie w HC. Oby nie tak jak w BC2. Bo bez spottingu to koleś może se tam siedzieć i walić na pałę modląc się, ze coś trafi.
Opublikowano 25 października 201113 l No chyba, jak większość z naszej paczki. Mówiłem Wam chyba milion razy jak to się robi, ale wyście byli zajęci szczelaniem na paue i marudzeniem że "skąd mogłem wiedzieć w którym krzaku jest snajper!"