Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Kto hejtował polską wersję, no kto?

Niech ktoś wrzuci główny motyw bfa, gdzie na chwilę bębny milkną i wchodzi sama trąbka, nie mogę znaleźc tej wersji.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

- radyjka są całkowicie bezużyteczne, bo gracz zamiast respawnować się na nim respawnuje się w powietrzu na już otwartym spadochronie. skutek? spadając jest wyjątkowo łatwym celem a do tego ciągle znosi nas w jedną ze stron

Nie zgodzę się. W becie już tak było i można się do tego przyzwyczaić. Nie sprawdzałem jak to jest jak się postawi w budynku. To chyba zależy od mapy.

- działanie rpg jest dziwnie losowe - jednym razem można unieruchomić czołg jednym pociskiem a innym razem trzy strzały w amfibie nic nie dają

Akurat ta amfibia to taki jeżdżący bunkier, więc nie dziwota że ciężko rozwalić. Mówisz pewnie o tej sytuacji z rasza gdzie razem graliśmy.

- igła/stinger niby są bardzo przydatne ale nie widze celu używania czegoś co nie daje mi fragów - za każdym razem jak trafiłem w heli albo odrzutowiec dostawałem tylko punkty za unieruchomienie

Te rakiety nie niszczą pojazdu od razu. Trzeb użyć 2 rakiet. Ja mam kilka kilów. Dobrze też zdejmować samoloty które walczą z naszymi, wtedy łatwiej o fraga ;)

- stacjonarne AA - bezużyteczne względem jetów

Nie zgodzę się. A jak odkryjesz rakietki to w ogóle.

- losowość noża - raz zabije a innym razem, nawet przy przeciwniku odwróconym do nas tyłem, zwyczajnie "sieknie" i wtedy leżymy. Chociaż przyznaje, że raz udało mi się założyć instanta na gościu, który wbiegł prosto na mnie. Co ciekawe miał shotguna i wypalił ale gra chyba zgłupiała, bo on zginąl a mnie nałożyl się jakiś dziwny, "stalowy" filtr i wszystko wyglądało jak obraz na TV lampowym.

Ten stalowy filtr włącza się jak masz kilka % energii. A sam nóż na razie działa idealnie i zawsze wchodzi. OD TYŁU, bo od przodu po prostu ciachasz.

- Operacja Metro w CQ to jakaś kpina - takiej imby nie widziałem od lat. Wygrywają zawsze ci, którzy biegną od strony banku; ci od strony parku nie mają najmniejszej szansy wejść na schody. Może w przypadku 16/16 by to wyglądało inaczej ale w 64/64 to jest jeden wielki huk.

Też o tym pisałem. APOKALIPSA NA SCHODACH

:)

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Stona gdzies pisał ze zrezygnowano z 3 miejsca w czołgu.

Nie zrobili tego.

3 miejsce trzeba odblokowac!

Opublikowano

Stona gdzies pisał ze zrezygnowano z 3 miejsca w czołgu.

Nie zrobili tego.

3 miejsce trzeba odblokowac!

Niedługo to i możliwość grania, będzie trzeba "odblokować" :P

Klucz na Allegro za 71 złociszy. (pipi)ę kupuję. Stonka, duża wojenka dziś wieczorem?

Opublikowano

co do cq w metrze. To wygrywa zawsze ta druzyna, ktora sie zabunkruje kolo kas. Masz kasy wygrales

RPG jest bardzo randomowe. Np przy strzelaniu do piechoty. Gosc dostanie w glowe to przezyje. Dostanie pod nogi to padnie :D

Aby odblokowac rakietki w AA to trzeba sie ladnie nameczyc z tymi karabinkami, ktore sa daremne. Na wyspie shark praktycznie bezuzyteczne

Opublikowano

AA stacjonarne jest skazane na swoją drużynę. Jeśli piloci są ogarnięci , to urządzają dogfajty nad WŁASNYM lotniskiem. Wtedy jest idealnie :)

@3miejsce w tanku

FAKTYCZNIE :D Jaram się :D

Opublikowano

LOL, ale ta polska wersja jest skiepszczona. Brzmi to znacznie gorzej niż w BC2, wtf ea?

Opublikowano

Ja od razu zrobiłem instalkę po EN ;) Wolałem nie ryzykować. Boli tylko że battlelog jest po PL, bo mi się mapy mylą ;/

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci główny motyw bfa, gdzie na chwilę bębny milkną i wchodzi sama trąbka, nie mogę znaleźc tej wersji.

http://www.youtube.com/watch?v=duoJIbgJJ1I

To powinien być oficjalny hymn polski :D

Kocham tę wersję :)

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Stonuś, a w ogóle... jest to Twoje ultra czy jednak nie ma? :D

Opublikowano

Eeeeeeeeee, Battlelog jest po polsku? Ja mam po angielsku.... O.o

W chacie mam po PL, w pracy po EN. Nie wiem odczego to zależy ;)

Opublikowano

Teraz mi się przypomina że w singlu jest taki ficzer że jak ktoś ci zapodaje kosę masz qte z klawiszem e i masz chwilkę żeby zrobić counter , w multi chyba tego ni ma co (jeszcze mi kosy nikt nie wbił na szczęście) . Z map na razie ( CQ/64) najbardziej podoba mi się chyba Kharg Island i Firestorm najmniej Metro i Damavand z tunelem pośrodku (rozumiem że jak chce skoczyć muszę sobie rasza odpalić? ) , Teheranu nocą jeszcze nie widziałem .

Opublikowano

Ta, skok jest tylko w raszu.

Kontrować noża w multi nie ma jak.

Opublikowano

Teraz mi się przypomina że w singlu jest taki ficzer że jak ktoś ci zapodaje kosę masz qte z klawiszem e i masz chwilkę żeby zrobić counter , w multi chyba tego ni ma co (jeszcze mi kosy nikt nie wbił na szczęście) . Z map na razie ( CQ/64) najbardziej podoba mi się chyba Kharg Island i Firestorm najmniej Metro i Damavand z tunelem pośrodku (rozumiem że jak chce skoczyć muszę sobie rasza odpalić? ) , Teheranu nocą jeszcze nie widziałem .

W multi oczywiście czegoś takiego nie ma.

Metro w CQ rzeczywiście posysa, w Damavand tunel jest już lepszy, poza tym można go helką oblecieć ;>

Najfajniejsza mapka to jak dla mnie Kharg Island.

Opublikowano

PB sprawiał problemy w BF2, sprawiał problemy w BF:BC2, sprawia problemy w BF3 - na ki (pipi) się trzymać tego rozwiązania, które działa chyba dość wybiórczo z tego co widać na niektórych profilach na Battlelogu.

@stona

Masz Origin po PL czy po ANG zainstalowane? Może to wpływa na język Battleloga u Ciebie. Wiem, ze język Origina determinuje w jakim języku będziem ściągać i grać w Crysisa 2. Bo wnioskuję, że w robocie Battlelog masz po ang (aka default) bo tam nie masz Origin (bo i po co).

[EDIT]

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347704389762/

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Mam po PL.

Próbowałeś tego myka z PB? U mnie problem ZNIKNĄŁ. Dziś 5 razy mnie wywaliło po kilku minutach, z resztą widziałeś. Zupdateowałe [dużo plików się zassało] i działa elegancko.

Opublikowano

To cho grać :D

Lofciam scout czopy. Podwieszane karabinki szatkują wroga :D:D:D:D:D

Opublikowano

Liczy się jakość, nie ilość ;)

Opublikowano

stonka dawaj na ts i dodaj mnie do friendsow na battlelogu