Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie (sierotę która nie grała w BF2 :P ) to po pograniu z chłopakami zapuszczam sobie teraz tylko HC , sorry ale te trójkąciki nad głowami irytują i ułatwiają zabawę tak samo jak radar , kill-cam czy regeneracja zdrowia . Na HC mam o wiele większą satysfakcje z gry wiedząc że mogę zginąć/zabić w ułamku sekundy heh (jak w życiu) , wiedząc że HP nie odnowi się w chwilę czy uważając na ogień sojuszniczy (wbrew pozorom przez miesiąc grania bodajże raz zdarzyło mi się wpaść na oszołomów rodem z YT , zazwyczaj gracze pokazują klasę i przepraszają się wzajemnie) .

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 281 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

MaZZeo, nie wiem na jakiej podstawie uważasz że HC to easymode, skoro relacja czasu, jaki jest potrzebny aby kogoś zabić, a tego, w jakim się ginie, jest dokładnie taka sama w obu trybach?

No ale skoro dla Ciebie skill to:

- konieczność posiadania celownika na ekranie, żeby kogoś zabić,

- konieczność posiadania 3d spotowania, żeby kogoś zobaczyć i odróżnić od swojego,

- możliwość biegania jak skończony idiota po mapie, bo przecież ani czołg ani rakieta mnie nie zabiją jednym strzałem,

To nie mamy o czym rozmawiać.

I od kiedy w FPSach nie chodzi o to, żeby właśnie być pierwszym który zauważy wroga i go zabić? Czy Ty w ogóle czytałeś to co napisałeś?

Czy przypadkiem BF nie miał być strzelanką bardziej taktyczną, gdzie run'n'gun powinno być karane zgonem?

A czy przypadkiem regerative health to nie pomysł wprowadzony na dużą skalę przez znienawidzonego przez Ciebie CoDa (CoD 2, dokładniej mówiąc)?

Czy aby ficzery tego typu nie pojawiły się w ostatnich latach, kiedy konsole zaczęły się panoszyć na rynku, a więc gry zaczęły stawać się coraz bardzien CASUALOWE?

I w końcu, czy aby regenerative health i regenerative armor to nie patent dla noobów, którzy nie ogarniają co to apteczka i repair tool, albo nie wiedzą jak tego używać?

I mean... are you fucking serious now?

Edytowane przez ako

Opublikowano

Z innej beczki , nie ma czasem u was wzmożonych problemów z wywalaniem się gry ?? W ostatnich dniach aż wróciłem do poprzednich beta sterów (295.79) co nie wiele pomogło , w weekend miałem hurtowo zawieszkę w trakcie rozgrywki (i z tego co widziałem nie tylko ja , bo serwer po chwili był pusty czyli wszystkich szlak trafił heh ) .

Opublikowano

Mówisz o "Game session on the server was removed"?

Opublikowano

Tak, też to mam, kiedyś jak wywaliło raz na dzień, to było dużo. Teraz kilka razy dziennie to niestety norma ;/ Coś się s(pipi)iło :(

Opublikowano

Heh, ja jakoś problemu z zabijaniem ludzi z czołgu jednym strzałem nie mam (kartacz ftw), tak samo ze strzelaniem z biodra (trudno nie ogarnąć gdzie jest środek ekranu). Aha no i już wiem czemu wam swego czasu tak przeszkadzał splash damage w rakietach, podejrzewam że są jeszcze bardziej nadużywane na HC.

Ehh dla mnie skill to umiejętność dobrego opanowania broni, świetnego aima i wpakowania wystarczającej ilości ołowiu, a nie farciarskie puszczenie 3 pestek od gościa który sobie usiądzie w kącie. W multi owszem chodzi o to kto pierwszy zobaczy, ale ten ktoś nie zawsze wygrywa bo jeszcze trzeba przycelować i wpakować odpowiednią ilość pestek. W HC ten drugi aspekt został zmarginalizowany.

Nie no ale może tak pjerdole bo zbyt wiele lat grałem w CS, gdzie aim to wszystko a dochodził do tego jeszcze ogromny odrzut, strejfing i brak iron sightów.

OK EOT dziefczyny :D

Opublikowano
farciarskie puszczenie 3 pestek [...].

przycelować [...]. W HC ten drugi aspekt został zmarginalizowany.

th_289931692_0a58656394aeda1574c959ed1f02ad88_122_145lo.jpeg

No to EOT, bo aż mi słabo.

Edytowane przez ako

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to w BF2 nie trzeba było wywalać całego magazynka w oponenta. Gdyby tak było, to nie biegałbym z m16 przestawionym na singleshoot. Face this.

Aha, skoro EOT, to EOT :)

Każdy gra jak lubi, cieszmy się tym oraz faktem że zdechł Kim Dzong Il :D

Edytowane przez Stona

Opublikowano

trudno nie ogarnąć gdzie jest środek ekranu

Ejno nieładnie. Wyzywasz hardkorowców od ludzi nie potrafiących utrzymać celownika 1.5 sekundy dłużej jak to jest w przypadku sc, a sam nie ogarniasz środka ekranu. :|

Może masz trochę racji, ale to zależy od upodobań - niektórzy lubią marnować pół magazynku na 1 wroga, inni wolą nie męczyć się jakby polowali na wiewiórkę z 100m. W hc musisz nauczyc się szanować swoje życie i pracować w zespole, jeśli nie jesteś medykiem, bo sam nie zaczniesz sie uzdrawiac. Poza tym na sc spotkac można naprawde wielu idiotów, za którymi możesz biegać przez pół mapy prosząc o ammo bezskutecznie. Nie mówię, że na hc idiotów nie ma, ale jest ich mniej i sa tak sprytnie rozstawieni, ze rzadko ich spotykam.

Jeszcze jedna sprawa- w hc 1 oddział możesz skosić solo na 1 magazynku, w sc nie.

Jedno muszę przyznać- hc naprawdę rozregulowuje aima. Kiedy grałem w ET, hedszotowanie było strasznie trudne, lecz koniecznie do bycia skillowym graczem. Po przeniesieniu się na CoD 2, gdzie był tryb hc:"Meh, po co mam się męczyć z trafianiem w głowę, skoro 2 pociski więcej w klatę załatwia sprawę łatwiej".

Opublikowano

Każdy gra jak lubi, cieszmy się tym oraz faktem że zdechł Kim Dzong Il :D

Przypominam sobie ostatnią misję w Mercenaries kiedy Kim ostrzegał nas przed synalkiem heh . Wiecie że ten (pipi) był przez pewien czas największym indywidualnym "konsumentem" Hennessy ?

Co do tematu to nie mogę rozkminić (skoro już ostatnio wszyscy na coś w BF3 narzekają) zasad "Bad Luck"/"Pech" , raz ginę od przeskoczenia murku , wczoraj jadąc w tanku no nie mogę jakoś ogarnąć zasad występowania tego kwiatka heh.

Opublikowano

DICE wprowadziło do gry system losowych zawałów serca, ot cała tajemnica :D

Opublikowano

No coś w ten deseń :D Ale chłopaki trzymają rękę na pulsie, bo ostatnio zginąłem od KARTONÓW. A wiadomo kto ostatnio zginął w ten sposób!

Opublikowano

........

(aka, uczcijmy pamięć Hani postem ciszy)

Opublikowano

[*]

Tak z innej beczki, działa Wam statsverse.com ?

Edytowane przez ako

Opublikowano

Do BF3? Oni nigdy nie wprowadzili statów do BF3. Cały czas jest komingsun czy inny kimirsen ;)

Opublikowano

Nie, ogólnie pytam ;)

Opublikowano

Tak z innej beczki, działa Wam statsverse.com ?

Wywala mi "Sorry, an unknown error occurred. Please try again later." przy szukaniu.

Opublikowano

Ok, thx.

U mnie w ogóle biała karta, nic się nie wyświetla. Pewnie portal umarł śmiercią naturalną :(

Opublikowano

XCSn1.png

REMIS :D

Niby lost ale dostałem ribonka za TDM win :D

Opublikowano
Opublikowano

O (pipi)iszcze, zobaczyłem jak to będzie wyglądało w BF4

fapfapfap