Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 280,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Jak miałem kiedyś PSXa i PS2 to siem nie liczy? :(

Opublikowano

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii

XD

No było zabawowo :D

Opublikowano

Na SC jest większa beka jak się robi double jihad - jedziesz z ziomkiem, on zostaje w jeepie jako kierowca, ty wyskakujesz, jebut, jeep jest cały, plantujesz, wsiadasz i tak w kołko. Raz mi sie udało 4 czołgi + tunguske rozwalić na 1 życiu.

Opublikowano

Czołg mnie zniszczył :D

Opublikowano

Pomysł może i fajny, ale było by lepiej, jak by obraz jakoś w najmniejszym stopniu pasował do dźwięku. A tutaj można by wstawić każdy obraz w dowolnej chwili i pasowało by tak samo :/

Opublikowano

ako niby "do lutego nie gram" ale zaspamował już cały temat filmikami o battlefieldzie. widać, że chłopak tęskni :)

Opublikowano

... za Train Simulatorem, oczywiście! :D

Opublikowano

Hmmm, chciałem se wczoraj pograć... szukałem serva z mapami typu Kharg, Caspian, Firestorm 64 HC chyba 15 minut... potem se dałem spokój :/

Opublikowano

Bo człowiek wszystko sam musi robić.

Latam se i zabijam nubów, to zaraz flag nie mamy. Jak biorę czołg żeby odzyskać flagi to zaraz mam helki na głowie. (pipi). No i ta spedalona wiara która biegnie do samolotu choć widzi że ja już odlatuję. Ofkoz musi taki pedał wbiec pod koła, a później smuci 5 minut na czacie że go zabiłem. Nic nie poradzę na to że moja zajebistość sprawia że nie patrzę pod koła jak startuję.

No jakbym miał w to grać sam to bym sie zabił :__(

Opublikowano

[spamu filmikami ciąg dalszy :D]

Opublikowano

Edgar, miało być ok pół godziny,a nie tej że foch i idziesz w pizdu ;/

Opublikowano

można powiedzieć, że przeprosiłem się z Battlefieldem... tyle, że tylko na Kharg i tylko na jednym serwerze gdzie nie ma 64osobowego clusterfucka. Grając w 32 osoby ta gra nabiera zupełnie innej wartości - łatwiej zdobyć MVP, można przeżyć w czołgu dłużej niż minutę a combo canister+thermal+autoloader rozwala wszystko.

No i niekiedy odchodzą ciekawe akcje - strzelam się AA vs AA, gość zaczyna płonąć, ucieka, podjeżdżam do tunguski, naprawiam ją, niszczę swojego LAVa. profit - teraz moja strona ma dwa AA

jedyne czego nie pojmuję to to jak działa teraz javelin - za każdym razem jak obrywam to tracę kontrolę nad pojazdem ale jak wyskoczę aby naprawić to albo mam 3/4 energii albo brakuje mi 3/4 energii

Edytowane przez greah

Opublikowano

Było, nie było?

-W paczu usuną możliwość latania na MAVie.

-Zwiększy się ilość punktów za drajwer asist. Teraz będzie 50.

Opublikowano

Fajny ten montage , trochę już mi się nudzą te wszystkie filmiki z RPG czy C4 , ten wyżej przypomina mi te pierwsze oficjalne zwiastuny , piękna sprawa . Ten pacz przyniesie w końcu możliwość nagrywania/edytowania filmików?

Opublikowano

Przedostatnie ujęcie miażdży suty :D

Opublikowano

To ujęcie jak helka leci nad droga z powodzeniem mogło by być jakimś oficjalnym ujęciem trailerowym gdyby to obserwował np koleś w jeepie uciekający przed helką ;p

A ostatni telewizyjny missajl przechodzący w "logo" BFa też nieźle zrobione ;)

Opublikowano

No o tym mówię. Mega to wygląda :)