Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 280,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Heh.... ja bym się nie poznał gdybym nie pamiętał co wtedy mówiłem - serio xD

Trochę jak down mówię ;p

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

ahahahhahaha

TE OCZY XDDDDDDDDDD

Opublikowano

lolololololololol oczy faktycznie NISZCZĄ :D

sm3JC.gif

Opublikowano

Tak trochę z innej beczki... ludzie na reddicie wrzucają filmiki jak to pięknie DICE pokazało życie uchodzące z zabijanego człowieka, emocje i w ogóle... moje pytanie brzmi, czy tylko ja jestem tak wyprany z uczuć, że gdyby nie te filmy, to bym nie zwrócił uwagi? ;)

Opublikowano

Ja jestem totalnie przeciwnikiem typu "soulless" a tez nie zwracam uwagi. Po prostu w trakcie animacji patrze się albo na tło szukając jakiegoś "movementu" wroga albo na mini mapę ;p

Opublikowano

Kurna Godzilla w Iranie xD

Opublikowano

Niezła beka z tym glitchem, te ze Skyrima chowają się :D

@ ako, trzeba przyznać że wszelkie animacje zgonów i też zabierania dog tagów DICE zrobiło fenomenalnie. I na dodatek nie przypominam sobie żeby coś się zabugowało jeśli chodzi o nóż, a mam ponad 100 dog tagów. Świetnie to zrobili że w zależności z którego kąta zaatakujesz to odpowiednia animacja się odpali.

Wczoraj i dziś pograłem dłużej Rusha głównie po to by polatać trochę A10 i Frogfootem. Czemu DICE nie wrzuciło ich też do conquesta :/ Powinny być na CQ64 myśliwiec + bombowiec jak w BF2, a nie dwa myśliwcie :/

Opublikowano

wyprany z uczuć? Mam się użalać nad pajacem, który skosił mnie 5 razy pod rząd siedząc w jednym miejscu? Nie-e, wolę reagować

Opublikowano

@MaZZ

Nie będę się tutaj wypowiadał na temat prawdziwych odpowiedników i ich przeznaczenia, bo moja wiedza w tym obszarze, jest zerowa..... ale w grze nie ma bombowca, tak jak to opisujesz. Nawet nie ma bomb normalnych.

Jedyna różnica w uzbrojeniu to to, że Frogfroot i A10 mają znacznie mocniejsze działka, które siekają opancerzone pojazdy znacznie mocniej niż standardowe cannony.

Chyba, że coś mnie ominęło.

Opublikowano

A10/Su25 mają chyba więcej rakiet niekierowanych. Ogólnie są to samoloty do walki z czołgami/pojazdami/celami naziemnymi właśnie w takim klołs kombat jakim jest battlefield. Powinny być szerzej dostępne, bo są baaaaaaaardzo klimatyczne.

Opublikowano

@ ako, trzeba przyznać że wszelkie animacje zgonów i też zabierania dog tagów DICE zrobiło fenomenalnie. I na dodatek nie przypominam sobie żeby coś się zabugowało jeśli chodzi o nóż, a mam ponad 100 dog tagów. Świetnie to zrobili że w zależności z którego kąta zaatakujesz to odpowiednia animacja się odpali.

No tutaj zgoda że zrobione to jest fajnie, bardziej chodzi mi o to, że ludzie szukają tutaj jakiegoś odwzorowania uczuć, a ja jak czytam takie wypowiedzi to się drapię po głowie, bo nie bardzo łapię o co im chodzi :P

Opublikowano

Gra dziś ktoś coś w okolicach godziny dwudziestej?

Opublikowano

Ja też, i mapa z tym lasem ma być BEZ ciężkich pojazdów.

To by była MOC. Inaczej po prostu będzie się wjeżdżało do lasu czołgiem i robiło sianokosy :D

Opublikowano

Ja chcę LAS PEUEN DŻEF.

Sorry ale jestem za głupi, albo zbyt zmulony by zrozumieć skrót... ktoś mnie naprowadzi, bo widzę ekscytację u Mordy i Stony i ni pompki nie wiem why xD

Dwa: Stona, nawet nie licz na takie coś. DICE stwierdziło, że taki preset pewnie ssie i go nie dodali. Trza robić to samemu. Tylko, że wtedy musisz opisać swój server jako "Custom" więc 99% graczy w BFie nawet by nie wiedziało, że można takie coś znaleźć co skutkuje drastycznym zmniejszeniem liczby potencjalnych graczy na Twoim servie - aka no one will bother making it.

Trzy: I tak jak się przed premierą spuszczałem na myśl o urban mapach, tak teraz na nich nie gram, bo ilośc explosivsów jakie lecą pod moje nogi odbiera mi cały fun z gry. Najlepiej się bawię na dużych mapach, tak zwanych Air maps.

Opublikowano

No w sensie wyobraź sobie takie coś jak forest z kaspiana tylko w (pipi) większy. Dla mnie to ma klimat. Ofkoz nie płaski teren i nie same drzewa ale jakaś taka miejscówka.

No pamiętam jak szukałem, znalazłem JEDEN taki serwer. Z(pipi)ane jest to, że dla DICE hardcore to default preset i jakakolwiek zmiana [vide wyłączenie pojazdów] = NIE HC. GŁUPOTA

Edytowane przez Stona

Opublikowano

@Stona

A jak by tak zalesić Caspiana całego? W uj drzew koło gas station, anteny, checkpointu etc...? Też by było fajnie ;)