Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 280,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Ja miałem raz REMIS :D

Niestety gra tego nie przewidziała i napisała że przegrałem [ale punkty za wygranie dostałem ;) ]

Opublikowano

Podobne, tylko na PS3 i TDM:

89455892269742535062.jpg

Opublikowano

W(pipi)ia mnie strasznie taka muza. Ale w takich filmikach sprawdza się lepiej niż znakomicie ;) Osobno jest nie do słuchania ;p

Akcje niezłe, kilka doubli i trippli - ale montaz wgniata dupę w fotel tak mocno, że jak wstałem to przez 30 minut jeszcze były dwa dołki po jajcach odciśnięte niczym dłoń w alei sław Holiłudu ;p

Opublikowano

Zgadzam się, montaż na prawdę "robi". Właściwie to zrobił cały filmik, bo akcje w sumie normalne - większość to strzelanie po plecach przeciwników którzy nie ogarniają co się dzieje dookoła + trochę szczęścia ;)

Opublikowano

Zgadzam się, montaż na prawdę "robi". Właściwie to zrobił cały filmik, bo akcje w sumie normalne - większość to strzelanie po plecach przeciwników którzy nie ogarniają co się dzieje dookoła + trochę szczęścia ;)

Dokladnie, 3/4 tych "epickich" akcji, to nic innego jak anal destruction na rushu, no i jeszcze 1 shot kille snajperka na hc, wielkie halo.

Opublikowano

Wczoraj trochę pograliśmy na SC. ROTFL, myślałem że (pipi)nę jak mi się skończyła amunicja w karabinie :D

Opublikowano

a mnie się coś zepsuło i gdzie nie wejdę tam mam HUD z normala. przyznam szczerze, że odwykłem od takiego rozwiązania i celownik zamiast mi pomagać to zwyczajnie mnie rozprasza

plus jest taki, że przynajmniej wiem ile pestek mają PP19 i ASVAL

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=oih7AxOb5CA&list=UUZqppeRqohKkLyXeSTbWYAQ&index=2&feature=plcp

Nie macie pojęcia ile emocji daje takie latanie, nawet jako gunner. Duo powyższy pilot+Engi gunner który wie jak się szybko przesiadać, naprawiać i ponownie spotować wrogie helki/jety/tanki by pilot wiedział gdzie jest zagrożenie bez konieczności obracania się na boki samemu niszczy. W tych 9 silosach blisko ruskiej bazy można nieźle wymanewrować bojowe helki :P

@Rinek, wciąż? O.o

Regen też? xD

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Albo mam pecha albo w bf3 mapki słabo nadają sie na rush. Jeszcze nie miałem ani jednej wyrównanej gry.

Opublikowano

Edku, takie latanie = zejście od strzału z czołgu. Fajnie się to ogląda, sam tak czasami robię ale ryzyk jest duży [z resztą, sam jęczysz że latam za nisko ;P].

Finch89 - rasz to padaczka.

Opublikowano

W bad company 2 tylko w rush grałem, w bf3 to dla mnie nie jest grywalne i gram w conquest.

Opublikowano

znając DICE to pewnie podadzą DATĘ kiedy będzie patch XD

Opublikowano

Bankowo dopiero zapowiedź daty... nic szczególnego. Mówili, że w lutym lub w marcu mają zapowiedzieć DLC, więc....

Opublikowano
Padłem :D Oglądać do końca :]